Grinch

Juventus

Va promova JUVE in Serie A dupa primul an ?   93 members have voted

1. 1.

• da
      65
    • nu
      28

Please sign in or register to vote in this poll.

352 posts in this topic

@MoWeed

nu stiu exact cati ani nu a luat Inter campionatul dar oricum, nu numai Juventus a castigat titlul.Da ai dracu` astia de la Juve ce furau ei si alea 3 finale consecutive de CL in anii `90 cand inter castiga abia UEFA..sau sa iti aduc aminte de furaciunile lui Juve cand a terminat pe 7-8 si a jucat in Intertoto cu Ceahlaul si LAZIO a castigat titlul?dar de furaciunea din ultima etapa Inter-Lazio 2-3 de a luat Juve campionatul ce sa mai zicem?hmm...sa vorbim din frustrari?Rapidistii de ce se simt frustrati fata de Steaua?Numai bine..

@baraja

Inter nu mai luase titlul de 18 ani daca nu ma insel.

Intr-adevar a avut si Inter sezoane proaste cum a avut si sezoane bune la fel ca Juventus. Dar ziceam ca de vreme ce s-a dovedit ca juventus a facut blaturi nu ar strica putin mai multa decenta.

Probabil ca Juventus avea una dintre cele mai bune echipe din lume inainte de Calciopoli si ar fi putut castiga lejer campionatul si cinstit. Dar niciodata nu vom stii daca asa era.

Poate ca daca juve nu facea blaturi, inter ar fi luat vreo 2-3 campionate in perioada asta. Poate ca nu. Nu vom stii niciodata asa ca nu e frumos sa faceti arogante de genul ("inter nu lua campionatul daca nu era scandalul")

Si vorbesc de frustrari dintr-un singur motiv. De cum s-a aflat rezultatul scandalului Calciopoli marea majoritate a prietenilor mei fani juventus au inceput sa atace interul in discutiile noastre("daca eram noi in Serie A, nu luati campionatul") Acum ca ati promovat va bucurati de o victorie cu inter ca de un campionat, daca asta nu e frustrare nu stiu ce altceva e....

Numai bine si sper ca sezonul viitor sa nu fie blaturi si sa fie un duel intre inter,Milan,roma si juventus. Oricat de mult a furat parca sezonul trecut a parut mai urat fara juve

Pai deocamdata Juventus este doar o noua promovata, o echipa care se bazeaza pe Leggrotagle in aparare,pe multi tineri..dar si pe batranii Birindelli Zebina Nedved,plus catia jucatori de super-clasa(nu e nevoie sa ii precizez).Eu nu am nimic cu Inter,chiar imi sunt simpatici in frunte cu Moratti.Faptul ca lumea se bucura la o victorie cu Inter sau Milan ca la castigarea unui campionat se poate numi frustrare,dar tu cum te-ai simti daca ti-ar fi luate 2 titluri si ai fi trimis sa joci prin coclaurile din B...tocmai tu..Batrana Doamna,cea mai titrata echipa italiana!Discutia asta poate continua la nesfarsit,sper sa intelegi exact ce vreau sa spun asa cum si eu te inteleg pe tine!

P.S. Interisto pezzo di merda!!!

P.S.2. Din ce am auzit eu marea majoritate a blaturilor ar fi fost facute pentru. castiguri la pariuri(vezi Djurgarden parca)..oricum asta nu scuza nimic...

Edited by baraJa

Am inteles ce vrei sa zici.

Oricum juventus are echipa destul de buna momentan, n-am ce zice. La anul parca vad ca va fi din nou o lupta pentru titlu intre Inter,Milan,Juve si Roma, si sper ca cel mai bun sa castige(pe teren).

Pai in ziua de astazi marea parte a blaturilor sunt pentru pariuri, dar din cate am inteles a fost incriminat si un meci in CL Ajax-Juventus 0-1 scor pentru care nu cred ca era o cota prea mare.

Cu niste jucatori inventivi la mijloc si cu unul-doi fundasi centrali de valoare,Juve se va lupta in mod sigur la titlu' anul viitor!Sper de asemenea ca si Milan sa se intareasca(astia au nevoie strigenta de asa ceva)!La fel si Fiorentina daca prinde CL!Fotbalul italian trebuie sa-si revina...nu suport sa-i vad pe englezi dominand Europa!Pentru ca asta se intampla,e clar in acest moment...

Edited by DelPiero10

@DelPiero10...sti ca una din cele 10 porunci spune ceva de genul: "Sa nu iei numele Domnului in desert!"...pai tu cam asta faci:))..cel putin folosind numele Zeului pe forum!:D

Am avut si un alt nick,dar nu am putut sa ma mai loghez...acu' na,asta nu scuza cu nimic 'pacatul' meu! :unsure:

Edited by DelPiero10

Eu sper chiar sa ajunga la borna 20!Are 14 momentan...

P.S.Poate nu-l cheama Donadoni la Europene,ca'l omor cu mana mea...

Uite ca ajuns rapid la borna 17!Prinde sigur 20!A dat trei goluri azi in meciul cu Atalanta(a fost 4-0 pentru. Juve-un festival,a m'ai dat si Legrotaglie)!

@DelPiero10

Na ca a ajuns la 18. Eu sper sa nu-l ia la nationala Italiei ca e in forma si nu as dori sa joace cu noi :wink:

@DelPiero10

Na ca a ajuns la 18. Eu sper sa nu-l ia la nationala Italiei ca e in forma si nu as dori sa joace cu noi :wink:

De ce esti asa rau?Lasa sa-l ia,numai sa stea pe banca.

Pai am mers pe principiul ca daca il ia probabil va fi titular in atac cu Luca Toni....

Bine, atunci sa-l ia din punctul meu de vedere, doar sa nu joace cu noi :thumbup:

Edited by MoWeed

We're in deep shit... Toni - Del Piero ... Trezeguet - Benzema... norocul vine de la olandezi... in rest.. toti ceilalti traverseaza perioade excelente... in timp ce ai nostri romani... in afara de Mutu, nu cred ca avem alt atacant pe care sa ne bazam.

@alexynho

La olandezi as pune un Kuyt sau un Babel care se afla in forma(mai ales primul).

Acum fie ce o fi ne-am descurcat mereu mai bine cand nu am fost favoriti

Ma bazez pe fapul ca Dirk nu este la inima lui Van Basten. Van Nistelrooy este in conflicte cu cei de la Real, Robben nu prea este in forma, iar Babel are evolutii oscilante. Huntelaar a fost cat de cat constant, insa totusi joaca in campionatul Olandei, unde se marcheaza pe rupte.

Edited by alexynho

@alexynho...Trezeguet nu este in planul antrenorului pentru. Euro(Henry Anelka Benzema).Trezeguet se bate cu Cisse dar nu prea este agreat de Domenech!

Cat despre Del Piero la Euro,va fi acolo dar titular va fi DiNatale sau Quagliarella pentru. ca Donadoni joaca un sistem cu un varf impins(Toni) si 2 extreme...cam greu sa fie Alex titular(dar nu ma supar)!:))

Edited by baraJa

@alexynho...Trezeguet nu este in planul antrenorului pentru. Euro(Henry Anelka Benzema).Trezeguet se bate cu Cisse dar nu prea este agreat de Domenech!

Cat despre Del Piero la Euro,va fi acolo dar titular va fi DiNatale sau Quagliarella pentru. ca Domenech joaca un sistem cu un varf impins(Toni) si 2 extreme...cam greu sa fie Alex titular(dar nu ma supar)!:))

Domenech asta ... Cate echipe antreneaza :))

Alex are 10 clase peste anonimii Di Natale sau Quagliarela ala(ce nume are si asta) ...dar Donadoni nu prea le are cu antrenoratul si nu cred ca-l va baga pe Alex titular!

Edited by DelPiero10

@DelPiero10

Domenech ca le are, nu le are e o treaba dar Donadoni va decide daca joaca Alex Del Piero sau nu :yes:

Sa speram ca ai dreptate si facem macar egal cu ei......desi slabe sperante...

S-a terminat campionatul pentru Juve!Cu un 3-3 la Doria!Trez-1 gol si Del Piero 2 pentru juventini!Astfel,simbolul lui Juve(21 de goluri) are mari sanse sa ia trofeul de cel mai bun marcator al Serie A(Boriello trebuie sa dea 2 goluri sa-l ajunga)!Si are 33 de ani!!!Grazie Alex&Juve pentru un sezon foarte bun,desi multi nu ne vedeau nici in Cupa UEFA...

Linia de clasament:

3.Juventus V:20,E:12,I:6 Golaveraj: 72-37

P.S.FORZZA ROMA maine!Sa se faca dreptate

Edited by DelPiero10

Clar Forza Roma! Icter sucks!