Grinch

Juventus

Va promova JUVE in Serie A dupa primul an ?   93 members have voted

1. 1.

• da
      65
    • nu
      28

Please sign in or register to vote in this poll.

352 posts in this topic

Propun acest topic pentru toti sustinatorii lui JUVE si nu numai . FORZA JUVE ! La anul promovam .

si eu am fost fan juve...dar dupa ce am aflat ca a facut blaturi nu am mai fost fanul lor... :twisted: :evil: ...mogi & co au distrus poate cea mai buna echipa din lume....

Intrati aici sa vedeti cum se bucura fanii lui ac torino si nu numai :

Let it B... Let it B... :lol: :lol:

@c.Ronaldo

Daca sustii o echipa de la inceput....o sustii pana la capat si la bine si la rau .

Dupa Steaua, Juventus este a doua mea echipa cu care tin cel mai mult si asta din cauza faptului ca idolul meu este Del Piero. Mi-as dori din tot sufletul sa fie reprimita in Serie A in urma acestui recurs pe care l-a facut dar mi-e greu sa cred. Oricum sigur va promova pentru ca totusi chiar daca au plecat vreo 5-6 titulari, totusi au mai ramas jucatori de mare valoare, normal, Del Piero, un adevarat simbol al echipei, Buffon, cel mai bun portar al lumii, Nedved. Oricum eu nu sunt de acord nici cu retrogradarea echipei in Serie B pentru ca totusi n-au castigat numai cu ajutorul arbitrilor ci si pe fortele proprii. Plus ca este culmea ca numai Juve sa fie retrogradata dintre toate cele 4 echipe implicate. Iar Moggi, e de condamnat ce a facut, dar din punctul meu de vedere are circumstante atenuante pentru ca el a vrut binele clubului, al echipei, chiar daca si pe cai ilegale asa ca nu trebuie pus la zid de catre suporterii echipei. Este de condamnat normal pentru ce a facut pentru ca asa ceva nu isi are locul in sport dar trebuie inteles. Insa cel mai deplasat mi s-a parut faptul ca s-a acordat ultimul titlu Interului, astia sunt un fel de rapid care castiga titlul numai la masa verde si nu pe teren. Inteleg sa fie retras titlul, nu insa si cel de anul trecut, dar sa fie si acordat echipei de pe locul 3 asta e prea de tot. Forza Juve si oricum ramane cea mai titrata echipa a Italiei.

am votat da...pentru ca sunt echipa de seria A ..doar ca au porbleme ei :D

Pentru cine nu stie. Acum catziva ani ,prin 2001-2002 cred am vazut o stire la TVR1.Prezentator era chiar dl.Radu Naumcare spunea:"Intr-un sondaj recent efectuat de Eurosport pe un esantion de 1,4 miliarde de oameni din intreaga lume, echipa Juventus Torino reiese cea mai iubita echipa de fotbal de pe planeta urmata de Manchester United, Barcelona si Real Madrid." Acum s-a schimbat totul

Nu stiu cati dintre cei care au votat pentru Juve atunciar mai face-o si acum.Eu o voi face si dak ar fi sa se desfiinteze.Omare familie in alb si negru.Doamne-ajuta.

A plecat si Ibrahimovic ! Sper sa joace mai prost decat a facut-o la JUVE acolo unde e acum .

ba mai terminati-va cu juventusul vostru,e un fel de Dinamo de la italieni mereu implicata in jocuri de culise dar care pana acum nu au fost demonstrate insa cred ca juve a furat multe campionate nu numai ultimele doua.in plus e recunoscuta ca echipa italiana cu cel mai urat joc.te lua somnul la meciurile lor :x in ultimii ani INTER a practicat jocul cel mai spectaculos din Italia si cred ca odata acordat acest titlu s-a facut dreptate :D

FORZA Steaua&INTER!

scuze daca am vorbit mai mult despre Inter dar juventus mi-e antipatic rau,e un fel de Dinamo echipa cea mai ajutata de arbitrii italieni si cu multe adversare controlate de luciano moggi,cancerul fotbalului mondial care din fericire a fost extirpat :D

FORZA Steaua!

Forza Juventus ! Indifernt de tot scandalul in care a fost implicata ramane cea mai mare echipa a Italiei, 27 de tiluri ale Italiei, cu 13 mai mult decat inter si cu 11 mai mult decat Milan + 2 retrase adica jucatorilor timp de doi ani. Atatea tiluri nu pot fi contestate, iar cei care o fac sunt doar invidiosi, cum sunt baietii de sub pod si cateii in Romania pe Steaua.

Inter nu poate castiga tilurl numa daca le primeste din oficiu, chiar imi amintesc acum de o Cupa Tim castigata acum 2,3 ani de inter si s-au bucurat ca si cum ar fi castigat Champions League :lol: ... .Milan cred ca mai trebuie sa aduca jucatori, Juventus sper sa promoveze desi le va fi foarte greu, deci Forza Bianconerri !

Juve nu e o echipa care sa depinda de cativa jucatori, ci de unitate. Am incredere in Didider si in jucatorii tineri care au venit (Bojinov, Palladino, Paro, etc.) si cred ca vor reveni in Serie A dupa primul an.

Chiar daca vor reveni in Serie A, desi ma insel le va fi foarte greu. In primul rand nu cred ca va mai fi pastrat Didier ca antrenor pentru ca la Juventus se vrea performanta si se va reincepe construirea unei echipe la nivelul celei din trecut, capabila sa lupte pentru campionat, cupa si bineinteles cupe europene. Nu cred ca francezul are experienta necesara pentru asa ceva.

Anul viitor in cazul unei promovari vor trebui cheltuiti multi bani pentru a aduce jucatori la echipa care sa se bata pentru campionat nu pentru evitarea retrogradarii.

Una peste alta cei de la Juve si-au facut-o cu mana lor si acum suporta consecintele. Va fi foarte greu sa redevina ce au fost candva.

Fanii si istoria lui Juve merita rasplatite cu o promovare anul' acesta! Personal, il stimez foarte mult pe Alex Del Piero si doresc sa-l mai vad macar un an la inalt nivel! :P

Juve n-ar trebui sa plateasca asa mult pentru consecintele faptelor lui Moggi. Daca e sa fie dreptate toate 4 trebuiau sa fie in Serie B (Juve, Milan, Fiorentina si Lazio), dar asa-i cand ai pile acolo sus.

Consider ca Juve nu trebuia pedepsita asa tare.Moggi trebuia mai tare.Milan si lazio acestea trebuiau retrogradate.

Forza JUVE Forza Steaua steagcruce2 steagsimplu

ultimul meci furat juve-lazio anul asta.

Stadion delle alpi:Tot timpul gol

suporteri de rahat!

Cand luati titluri cum moggi va comvenea sa ziceti ca sunteti campionii! si acuma aveti tupeul sa spuneti ca juve nu trebuia retrogradata!Aveti dreptate trebuia retrogradata in C in cel mai bun caz... Milan nu putea fi retrogradata in b pentru un meci suspect deoarece nu exista divizia Z in care trebuia bagata juve ca sa se respecte proportiile!!!

Oricine stia ca juve fura nu trebuia sa te pricepi f bine la fotbal ca sa ti dai seama de asta! Pe voi nici propii 'suporteri' nu va mai credeau ca jucati pe bune =))) cat sa terminat turul campionatului trecut? :twisted: 3-1 !!!!! in europa daca nu eram furati la Barcelona jucam finala... cam asa astia care tin cu juve ciocu mic capu in pamant! recunoasteti adevarul fara sa jigniti pe altii si sustineti-va in continuare echipa daca va numiti fani!

@AC Milan 14:

Pe voi toata lumea va fura!? 8O Dupa Juve(care e principala vinovata pentru scandalul din Italia) si voi trebuia sa fiti in Serie B...e parerea mea...cat despre meciul din semifinale...acolo a fost o simnpla greseala de arbitru, oricum, per total, Barca merita sase califice si sa UCL(ceea ce a si facut)! :twisted:

@AC Milan 14:

Pe voi toata lumea va fura!? 8O Dupa Juve(care e principala vinovata pentru scandalul din Italia) si voi trebuia sa fiti in Serie B...e parerea mea...cat despre meciul din semifinale...acolo a fost o simnpla greseala de arbitru, oricum, per total, Barca merita sase califice si sa UCL(ceea ce a si facut)! :twisted:

Sti bine cat noroc a avut Barcelona cand ati jucat cu noi...cate ocazii ratate in tur cel putin...O simpla greseala? iti spun eu ca juventus inafara de 12 meciuri furate unde exista probe clare juventus a tot castigat prin 'simple greseli de arbitraj'

Eu te intreb ca pe un om neutru dandu-mi seama ca tii cu Barcelona in primul rand:

Impotriva noastra exista decat o inregistrare telefonica care a fost publicata. Milan dupa un meci in care am fost furati si l-am pierdut meani a sunat pe cel care face delegarile si sa plans de arbitraj si a spus sa nu se mai intample sa fim furati.Etapa viitoare am castigat printr-un gol marcat din ofside, cum spui tu "o simpla greseala"

-la partea cealalta juventus la care s-au gasit probe a 12 meciuri in care ei au furat... + alte inregistrari. SPunea si la TV moggi suna pe desantis si il critica ca de ce arbitrul a arbitrat corect.

Cred ca poti sa-ti dai seama singur daca si noi trebuia sa fim in b juve unde ar trebui sa fie!? se mai gaseste un handicapat sa spuna ca noi si lazio trebuia sa fim bagati in b si juve nu.

In fine acum, sunt nevoit sa ma repet: Juve e principala vinovata(prin Moggi) pentru acest scandal...sunt insa zvonuri ca si Milan ar fi blatuit cateva meciuri...dar nu ma mai bag!Vom vedea in viitor cine are dreptate sau nu... :wink:

Hai sa o lasam pe Milan , mai intai sa treaca de Steaua Rosie ...ca nu ii vad bine la Belgrad .

@Grinch

Am vazut meciul Milanului din tur si nu au practicat un joc asa cum toata lumea se astepta. Intr-adevar au ratat foarte mult, dar nici Zvezda n-a jucat cine stie ce. Singura speranta a sarbilor sta in Zigic, fara el parca nimic nu merge. O sa fie foarte foarte dificil pentru italieni, din punctul de vedere al tribunelor. Fanii Stelei Rosii sunt foarte galagiosi, rai si deja de la meciul trecut cu Cork City (3-0) incepusera scandarile impotriva lui AC Milan. O sa fie nebunia de pe lume, si de-abia astept sa merg la meci sa sustin pe Crvena Zvezda. :lol:

Milan, Milan va fan kulo ! :lol: :lol: