***alex***

Real Madrid CF

1,862 posts in this topic

:))

Si eu care credeam ca frustrarea e de vina.

:))) Dar care este sursa acestor declaratii senzationale? Marcelo, care trebuia sa ia rosu aproape in fiecare din cele 4 meciuri din primavara pentru faulturi repetate? Intr-adevar, o sursa credibila...

Evanescence rulz ! :punk:

VEzi ca exista si partea a 2-a. Cu imagini de cand e la Real :)))) Oricum ai fost magic , asa ceva nu se poate :)))

Edited by Maye

Desi nu sunt sustinator al Realului pot sa spun ca avea alt farmec pe vremuri. Cu Raul, Morientes, Redondo, Helguera sau R. Carlos parca era mai frumos.

Sweet !!!

La mijloc, cred ca odata cu revenirea lui Sahin va sari din schema Khedira si va da un plus ofensiv. In atac mi se pare ca Mourinho nu are atacantul pe care si-l doreste si pe care l-a avut atat la Chelsea, cat si la Inter. Pentru jocul pe care vor sa-l practice, Benzema e un pic cam lent si nu are explozie. Mie imi place mai mult Higuain, inscrisese pe banda rulanta in ultimele 2 sezoane si chiar in debutul sezonului trecut, dar de cand cu accidentarea aia parca nu mai e acelasi si nici Mourinho nu l-a mai folosit asa des.

Nu stiu daca Sahin e solutia pentru mijlocul Realului. Nu zic ca nu sunt buni Sahin, Khedira, dar sincer, parca nu sunt de Real. Altceva ar fi de dorit acolo, langa Xabi Alonso.

Si mie mi se pare mai potrivit in atac Higuain, cel putin mie imi place mai mult decat Benzema. Ma gandeam ca vara asta va incerca si Mourinho aducerea unui atacant cu nume, dar pana la urma am vazut ca nimic, ba chiar a insistat/insista pentru Adebayor...

Degeaba se discuta despre ce jucatori se aduc care e de Real sau nu. Nu se intelege o idee : nu poti sa compari adusul de jucatori la bax, cu pret de milioane de euroi si antrenor cu renume cu o filozofie. Stiu ca suna patetic, laudaros pentru unii, mai mult ca un club,marketing si altele dar fratilor este o industrie.Care isi permite sa si lase valori sa plece ca nu mai au unde sa le bage in sistem. Realitatea este ca ideologia Real Madrid (cumparam tot ca suntem jmecheri are ne-a gg bani) te poate duce pana la un prag. Dincolo de pragul ala e o filozofie si o mentalitate. A avut-o si Realul la un moment dat cand era o familie, cu jucatori care se stiau mai mult decat un salut fiind abia veniti de la aeroport si asta in fiecare vara.

P.S. Extrapolam discutiile din ambele tabere cu simulari,faulturi,etc. Ne bazam doar pe performanta sportiva. Aia care se traduce in trofee.

Teoria asta cu faptul ca doar Real cumpara pe milioane si Barca nu, e falsa.

Numai vara asta s-au platit peste 60 mil € doar pe 2 jucatori:

Fabregas 34 mil € + 5 mil € diverse bonusuri in viitor

Sanchez 26 mil €

In timp ce Real a cheltuit in jur de 55 mil € pe:

Coentrao 30 mil € (doar ca in aceasta suma a intrat si Garay si nu stiu cati bani s-au platit efectiv)

Sahin 10 mil €

Varane 10 mil €

Callejon 5 mil €

Altintop gratis

S-au mai facut comparatii si s-a dovedit ca nici Barca nu cheltuie asa putin cum se crede:

Alves ~30 mil €

Villa 40 mil €

Mascherano 22 mil £

Keita 15 mil €

Hleb 15 mil €

Chygrynskiy 25 mil €

Eto'o 25 mil €

Ibrahimovic 45 mil € + Eto'o

Asta e clar, Realul nu o sa mai fie niciodata la fel ca in vremurile "galactice" oricati jucatori ar veni. Ronaldo nu e Figo, Khedira nu e Makelele, Benzema nu e Ronaldo, Marcelo nu e Roberto Carlos, Pepe nu e Helguera, Ozil nu e Raul, Alonso nu e Zidane, Carvalho nu e Hierro, Di Maria nu e Solari, Higuain nu e Morientes...

Era de vis echipa aceea! Totusi,cred ca nu-i putem compara pe Alonso si Zidane,oricum nu se asemenea ca joc si nu au aceleasi atributii si,pana la urma,Zidane e unic. Di Maria cred ca este pe Solari,desi driblingurile lui Solari incantau audienta.Si ar mai Cristiano Ronaldo vs Figo...Figo a fost un fotbalist,un barbat adevarat pe teren,dar chiar si asa,tot au alte preocupari pe teren.

Cred ca i s-a terminat cariera lui Kaka la Real Madrid.Are 29 de ani si parca nu prea il mai vad din iarna in lot.

Gonzalo Higuain revenise bine dupa accidentare in returul sezonului trecut,dar sistemul de joc al lui Mourinho si o ''obligatie'' morala fata de Benzema,asezate langa faptul ca si Benzema a marcat ceva ( nici nu iau in calcul pretemporada ),l-au ''fortat'' pe Mourinho sa mearga tot pe mana francezului.

Pe site-ul oficial apare ca au doar 3 atacanti in lot : Ronaldo,Benzema si Higuain.Putin!

Cum se prezinta Callejon din punctul vostru de vedere? Mie mi se pare un nou Canales.

Etapa a 2 a - Primera Division

Real Zaragoza v Real Madrid. 0 - 6

Real Madrid deschide noul sezon cu o victorie care nu face decat sa demonstreze diferenta actuala dintre cele doua forte din Spania si restul competitoarelor.Cu un Cristiano Ronaldo mereu in forma maxima,dornic sa-si depaseasca recordul de goluri din sezonul trecut,Real Madrid a dominat cap-coada acest meci castigand fara dubii. Mourinho continua cu Kaka si Higuain pe banca de rezerve. Aceasta preferinta a lui Mourinho poate fi usor trecuta cu vederea la citirea rezultatului dar este de notat ca brazilianul Kaka a marcat la cateva minute dupa intrare si a dat si o pasa decisiva pentru Cristiano Ronaldo,autorul unui hat-trick. Un hat-trick simplu,cu 2 goluri banale din totalul celor 3,dar totusi tot hat-trick ramane.

Zaragoza_Real_Madrid_0_6.JPG

Victorie impresionanta.

Nu cred ca e terminat Kaka, ar mai avea loc la Real. Insa, s-ar putea ca zilele astea sa plece.

Teoria asta cu faptul ca doar Real cumpara pe milioane si Barca nu, e falsa.

S-au mai facut comparatii si s-a dovedit ca nici Barca nu cheltuie asa putin cum se crede:

Si Barca cheltuie, diferenta e ca Barcelona are si jucatori din propria pepiniera, pe cand Real are foarte putini.

Ca o curiozitate....e clar ca daca avea acum cu 4-5 ani mai putin CR l-ar fi depasit la goluri marcate pentru Real pe Raul care a jucat acolo 16 ani (de la 17). Nu stiu cum sta Messi, dar daca nu e inca golgheterul all-time e doar o problema de timp... Nu stiu cati golgheteri au putut fi in Anglia de nivelul lui Van Nistelrooy care are in 5 ani 150 de goluri...medie de 30 pe sezon. In Spania la ce aparari sunt asta e o nimica toata, Mogli si CR dovedind clar acest aspect. Sigur ca CR a fost golgheter si la United, are 118, dar in 6 ani...fiind corect deoarece in primul an a jucat mai rar, ar avea maxim o medie de 24 pe sezon....cat are la Real in doua sezoane?....90 in 92 de meciuri, medie de 45 pe sezon.

Sunt curios daca Ronaldo va continua in acelasi ritm si in sezonul asta.Debutul suna promitator!

Karim Benzema a marcat de doua ori, Ronaldo a transformat un penalty iar Higuain a inchis tabela pentru 4-2 Real Madrid" Getafe, un meci care a oferit un Real Madrid prea destins si un Getafe ambitios si bine organizat.

Si cam asa o sa arate Santiago Bernabeu in urmatorii ani:

santiago-bernabeu.jpg

In jur de 44 de milioane de euro va costa numai acoperirea stadionului, care ar urma sa dispuna de o zona de agrement si cumparaturi, de peste 30.000 de metri patrati. Florentino Perez, un geniu al finantelor, a vandut o propietate plasata in Las Tablas dar a castigat 31,000 de metri patrati suficienti pentru modernizarea arenei madrilene.

Un parc tematic, restaurant de lux, hotel de cinci stele dar si un mega centru comercial care se spune ca va general langa Paseo de Castellana venituri de 350 de milioane de euro anual. In plus, Florentino Perez a obtinut deja acordul lui Frank Owen Gehry, cel mai bine cotat arhitect al momentului, omul care a proiectat impresionantul Muzeu Guggneheim.

Edited by Daniel-Ionut

E nimic pe langa ce va face Jiji in Pipera. Sau Constanta, Cluj-Napoca, Ploiesti? Hm, cine stie!

p.s. Geniu al finantelor e Jiji , vezi afacerea cu Armata, cu terenurile, si cum a pus mana pe Steaua. Perez e mic copil!

Real s-a facut de coco, a pierdut cu 1-0 la Levante.

Am crezut ca vad aiurea. Nu mai pot de ras. Sigur au furat aia de la Barca cu arbitrii. E o conspiratie, ceva cu astrele,cu planetele.

Por que , por que ??? :))))))))))))))

Au avut penalty clar cu eliminare pentru al doilea galben la 0-0. Dar au jucat si fara vlaga in atac, iar la mijloc s-a simtit eliminarea lui Khedira, existand spatii mari pentru adversari. Un rezultat egal era mai echitabil, tinand cont ca nici Levante nu a jucat mare lucru.

"Federatia spaniola de fotbal a anuntat azi printr-un comunicat ca la meciul Levante - Real Madrid 1-0, din etapa a III-a a Primerei Division, se vor acorda, in loc de 3 puncte pentru Levante, cate un punct fiecarei echipe. Federatia a motivat aceasta schimbara uluitoare de scor prin faptul ca nici Levante nu a jucat mare lucru."

Edited by chodi do pi�e

Omule, esti genial.

"Federatia spaniola de fotbal a anuntat azi printr-un comunicat ca la meciul Levante - Real Madrid 1-0, din etapa a III-a a Primerei Division, se vor acorda, in loc de 3 puncte pentru Levante, cate un punct fiecarei echipe. Federatia a motivat aceasta schimbara uluitoare de scor prin faptul ca nici Levante nu a jucat mare lucru."

"Totodata, UEFA a anuntat ca acorda cele 3 puncte formatiei germane Schalke 04 deoarece fanii Stelei au comentat vehement pe un forum si au considerat ca echipa lor nu merita punctul castigat in urma meciului disputat joia trecuta la Cluj in grupele Europa League, incheiat 0-0." ;)

Florentino Perez nu sta degeaba dupa infrangerea neasteptata cu Levante !

Marca relateaza faptul ca ''faimosul presedinte de club l-a chemat pe dansatorul Mihai Petre de la Bucuresti,acesta trebuind sa i se alature lui David Hasselhoff. Cei doi artisti au sarcina ca in urma unui casting desfasurat la Madrid,sa aleaga 2-3 figuranti de calibrul lui Pedro,Busquets si Dani Alves''.

Edited by blindica

"Totodata, UEFA a anuntat ca acorda cele 3 puncte formatiei germane Schalke 04 deoarece fanii Stelei au comentat vehement pe un forum si au considerat ca echipa lor nu merita punctul castigat in urma meciului disputat joia trecuta la Cluj in grupele Europa League, incheiat 0-0." ;)

Ce treaba are sula cu prefectura? :blink:

Edited by chodi do pi�e

Ce treaba are sula cu prefectura? :blink:

E aceeasi situatie, dar tratata diferit. Cand Steaua a facut egal cu Schalke a sarit lumea ca e punct nemeritat, ca ne-am aparat tot meciul etc. Acum, cand Levante a castigat, aa foarte bine, au meritat, felicitari etc.

Nu sunt ambele pareri obiective, ci au fost tratate in functie de ura.

Jose Mourinho declară din nou razboi jurnalistilor spanioli, după ce a fost deranjat de modul in care presa iberică a tratat eliminarea lui Khedira din meciul cu Levante. Jucatorul german a sarit in ajutorul argentinianului Di Maria, care cazuse la pamant in urma unui clinch cu un adversar.

Mourinho compară modul in care a fost tratat conflictul generat de jucatorii Spaniei in meciul cu Chile cu cel in care Khedira a fost in prim plan, in infrangerea cu Levante.

"Nu mă simt responsabil pentru ce s-a intamplat cu Levante. Ceea ce a facut Khedira nu e un "conflict". Conflict a fost la Spania-Chile, cand voi (n.r. jurnalistii din Spania) ati spus că e spectaculos, incredibil, că demonstrează spirit de echipă si caracterul jucatorilor spanioli, că sunt frati.

Dacă o face Madridul, suntem o echipă de talhari. Khedira e foarte linistit si nu iși foloseste forta si corpul in lupta E e printre ultimii de la care m-aș astepta la un asemenea gest, dar l-a facut si a fost sanctionat. După ce iși va ispăși pedeapsa il voi trata ca pe orice alt jucator de-al meu", a declarat Mourinho.

Perfect adevarat!