***alex***

Real Madrid CF

1,862 posts in this topic

Anul acesta vor fi din nou galacticii pe care ii stim! Au un antrenor bun, pe care nu l-au avut de cand a plecat Del Bosque, unii jucatori sunt cunoscuti bine de Capello si se pare ca vor reveni jucatori uitati de ceilalti : Helguera, sper ca si Ronaldo si vor fi vanduti cei care nu prea au ce cauta : Woodgate si Pablo Garcia

FORZA Real Madrid!

cred ca tot Barcelona va fi boss-ul in spania 8)

retragere a prea multi jucatori nu prea vad sa mai aibe sanse...dar in schimb am auzit ca vin altii buni ;)..Cannavaro ;) si ceilalti nu mai stiu care sunt

Au venit Cannavaro, Emerson si Van Nistelrooy

jucatori care sunt buni si cred ca vor face diferentza in echipa..

pana acum real a adus numai nume grele dar in ultimi ani nu au prea facut performante majore...

pana acum real a adus numai nume grele dar in ultimi ani nu au prea facut performante majore...

Pt ca nu aveau antrenor! :wink:

Alex,daca iti zic ca anul asta finalmente ii bate Atletico pe Real,ce zici? :D

Money nu uita ca sezonul trecut atletico a batut-o pa barca chiar pe nou camp...

Cat despre real, o sa fie nasol pentru ei daca mai rateaza inca un titlu...

Money nu uita ca sezonul trecut atletico a batut-o pa barca chiar pe nou camp...

Cat despre real, o sa fie nasol pentru ei daca mai rateaza inca un titlu...

cred ca valencia va intra serios in lupta pentru titlu anul asta.... iar daca torres ramane la atletico.... cred ca va fi surpriza sezonului...

Alex,daca iti zic ca anul asta finalmente ii bate Atletico pe Real,ce zici? :D

Pe Real Zaragoza? Daaa normal! :lol:

Cred ca ar fi cazul sa ii bate si ei,ca de promovarea de acum cativa ani nu prea a mai scos deloc puncte cu Real Madrid :P .

abea ashtept dubla Steaua - ireal eu sper sa'i batem aks si-n deplasare bine-nteles, sau macar un egal!!

real-villareal 0-0 si jucatorii realului au iesit in huiduielile publicului de pe santiago bernabeu dupa un meci excrabil de slab cu o echipa care n-a reusit sa se califice in Cupa UEFA Intertoto in dauna unei ekipe din slovenia Maribor. deci ce concluzii tragem :?: :?: :?: :P

real-villareal 0-0 si jucatorii realului au iesit in huiduielile publicului de pe santiago bernabeu dupa un meci excrabil de slab  cu o echipa care n-a reusit sa se califice in Cupa UEFA Intertoto in dauna unei ekipe din slovenia Maribor. deci ce concluzii tragem  :?:  :?:  :?:  :P

ca este primul meci,cu un antrenornou, cu jucatori abea veniti,ca nici un meci nu seamana cu altul,a mai este aprox o luna pana la meciul cu ei....cam astea am putea sa tragem:)

Galacticii se intorc!

4-1 la Levante! Hat-trick Ruud Van Nistelrooy!

Sa nu ne speriem ... ce au 3 picioare au 2 capete ...

e o echipa de fotbal cu bani care aduce juc buni de pestetot , pt k considera k juc de la ei din tara nu sunt buni... ce echipa spanioala mai e si asta...

noi il avem pe Dica, Badea, crsitocea etc...

asta da echipa romanesca :)

Casillas, Salgado, Sergio Ramos, Raul, Reyes sunt toti jucatori spanioli ce evolueaza la Real! Aproape toti titulari! Si toti sunt convocati la nationala!

haide ma ca Steaua ar fi batut cu 5-0 pe Levante nu va sperriati acum,,,,

SUPER OFERTA!!! CARAVELLE turism va ofera sansa de a vedea meciul Real Madrid - Steaua Bucuresti! Fiti alaturi de echipa noastra in deplasare!Transport cu avion Bucuresti - Madrid (dus-intors), Taxe aeroport, cazare o noapte la hotel de 2 stele in centrul Madridului, mic dejun, bilet la meci(peluza)! PRET : 518 euro! Pentru informatii si rezervari : tel/fax 021-312.99.99!

PROFITATI DE ACEASTA SUPER OFERTA!

Real - Barca 2-0, un meci excelent facut de madrileni. Raul a revenit la forma care l-a consacrat, iar Robinho este cel mai in forma jucator din lot! Degeaba il acuza unii pe Saban ca nu l-a tinut bine pe Robinho, cine e vazut aseara meciul a vazut cum Zambrotta a fost doar un jalon.

Si totusi dupa Real 2-0 Barca, meci in cupa Spaniei Ecija 1-1 Real ( a trebuit sa stau ceva pe net pana sa caut numele acelei echipe ) :o nu stii ce sa mai crezi despre Real.....cand castiga cu Barcelona, cand pierde la Getafe...sau cand face egal cu o echipa necunoscuta

Au jucat in mare parte cu rezerve, cel putin portarul si apararea. Era tur-retur asa ca nu s-au omorat foarte tare.