***alex***

Filme

2,217 posts in this topic

Axl-ule, ce documentar despre dinozauri?

p.s.

Pentru cei care iubesc aventura, supranaturalul si accentul englezesc, recomand Solomon Kane.

Giants of Patagonia. Cam plicti.

Zeitgeist-moving forward

Food Inc

The cove

Future by design

Edited by zloty

O lista cu o parte din cele mai bune filme pe care le-am vizionat :

Braveheart (1995),Cidade de Deus (2002),Fight Club (1999),Never Back Down (2008),Requiem for a Dream (2000),The Godfather-toate partile,Goal! (2005),Law Abiding Citizen (2009),Wrong Turn (2003),The Blind Side (2009),August Rush (2007),I Am Legend (2007),The Shawshank Redemption (1994),The Bucket List (2007),Seven Pounds (2008),Slumdog Millionaire (2008),Forrest Gump (1994),The Pianist (2002),Step Up III (2010),Coach Carter (2005)

Deocamdata astea imi vine in minte..

Va asigur ca nu pierdeti timpul degeaba vizionandu-le!

Apropos de filme mai vechi:

M-a prins ultima seara de la serviciu cu urmatoarele :

Primal Feal - Richard Gere si Edward Norton

K-Pax - Kevin Spacey

Donnie Brasco - Johnny Depp si Al Pacino.

Daca filmul ''K-PAX'' este cat de cat de sarit,primul si ultimul trebuie vazute neaparat,macar o data in viata unui cinefil.

Da, ala. Merita dar doar in format blueray. Sa nu te uiti la TS-uri, dvd-rip-uri.

L-am vazuuut!

A fost chiar tare :w00t:

Jackie Brown - inca un film bun de-al lui Tarantino, ma mir cum de l-am ratat.

Brotherhood - 6,7

Acuma daca mai scrie vreunul Titlu - nota eu sterg postarea. Asta nu-i un topic sa afle lumea ce film ai vazut tu si ce nota i-ai dat. Ori scrii doua, trei impresii, ori te abtii. A se citi la plural.

Bine sefu'

The Next Three Days...Russel Crowe e sotul uneia care intra in puscarie nevinovata.Acesta incearca sa faca un plan prin care evadeze.

L-am vazut cu niste prieteni , mie unul mi-a placut , lor nu prea.E gen thriller , multe faze la limita , mi s-a parut ok.

The King's Speech - Nu ma mir ca a fost nominalizat la Oscar.Film foarte bun.Printul de York , print al Marii Britanii care este balbait incearca sa se vindece , ducandu-se la un logoped fara atestat , fara nimic dar foarte apreciat.

Filmul e unul foarte interesant , sper sa castige ori el , ori Inception Oscarul pentru cel mai bun film.Ar fi o prostie ca Social Network sa ia Oscar in fata unor filme precum Inception sau King's Speech.

The Mechanic-In genul Transporter dat fiind ca in rolul principal este distribuit tot Jason Statham asa ca merita vazut!

Faster - 7.5 inceput promitator, final cam aiurea...

Gullivers Travels - 7 o fantezie cam aiurea

A se razui cu o moneda pentru a afla notele :D

Edited by Daniel-Ionut

The King's Speech 9,5/10 . Umorul britanic este senzational.Nu stiam povestea aceasta ,dinainte de Regina Elisabeta.Spre exemplu,cand va muri Regina,nu va mai fi ''God save the Queen'',ci...''King''.Si sa inteleg ca David al lor,a fost un fel de Carol al 2 lea pt noi.

Umorul britanic este senzational.Nu stiam povestea aceasta ,dinainte de Regina Elisabeta.Spre exemplu,cand va muri Regina,nu va mai fi ''God save the Queen'',ci...''King''.Si sa inteleg ca David al lor,a fost un fel de Carol al 2 lea pt noi.

In mod normal imnul Marii Britanii este God save the King dar cand monarhia este condusa de o femeie se schimba in queen ca de.

Si acum o poveste: prin 1700 si ceva dupa uninunea dinastica anglo-olandeza, regele UK trebuia sa faca o vizita in Olanda pentru a consolida relatiile dintre cele 2 state, iar olandezii ca sa arate devotamentul lor fata de noua uniune au spus ca vor intampina regele intonand imnul UK. Zis si facut.

Doar ca, corul cu princina, in loc sa cante God save the king, prin accentul olandez a iesit God shave the king, adica Dumnezeu barbiereste pe rege/regele

PS: ultimul film vazut a fost in anul trecut, o porcarie americana numita Grand Torino, film pe care calduros vi-l recomand sa nu il vedeti sub nicio forma.

Gran Torino e un film bun, daca tu ai anumite conceptii si pareri personale despre americani , ramane doar problema ta , dar filmul ca poveste e bun.

due date - comedie buna, m-am uitat cu 5 prieteni si am ras bine.

@ LRP : nici mie nu-mi plac americanii , se dau destepti mereu , fura "creierele" altor natiuni si dupa se lauda ca sunt ale lor..de ex 70 % din cercetatorii NASA nu sunt americani , dar filmul acesta mi-a placut foarte mult.

Si povestea este una buna si Clint Eastwood a jucat superb , dupa mine unul din cei mai buni actori din toate timpurile.

Mie cel mai mult imi plac genul istoric , drama , thriller , comedii romantice si cele inspirate in fapte reale.

I spit on your grave ,dupa capul meu este o maaaare porcarie in care nici macar violenta nu este exploatata cum trebuie.Insipid la maxim.Buried a fost ok,cel putin pt final.Si am revazut recent frantuzescul Dobermann(Vincent Cassel si Monica Belucci),despre niste infractori psihopati simpatici.Ca in mai toate filmele frantuzesti,un caft si un strop de singe sunt mai bine realizate ca la Hollywood(personal mi se pare mult mai gore decit I spit...).

Am vazut CAPE FEAR cu Robert de Niro si Nick Nolte . Ce pot sa zic,de Niro nu a gresit inca in ochii mei,poate doar in Machete,dar ramane de Niro.E vorba de un criminal care se intoarce sa se razbune pe avocatul sau din oficiu,care a ingropat cazul sau,refuzandu-i dreptul la o aparare conform Constitutiei americane. 8/10

Trilogia CRUEL INTENTIONS . Ei bine,aici trebuie sa vedeti voi.Amuzant,acid,sexy,misterios.Cam asa e fiecare film din trilogie.

Toate cele 4 filme sunt vechi,iar serie C.I. am revazut-o.

Edited by blindica

Am vazut CAPE FEAR cu Robert de Niro si Nick Nolte . Ce pot sa zic,de Niro nu a gresit inca in ochii mei,poate doar in Machete,dar ramane de Niro.E vorba de un criminal care se intoarce sa se razbune pe avocatul sau din oficiu,care a ingropat cazul sau,refuzandu-i dreptul la o aparare conform Constitutiei americane. 8/10

.

E mai nou?

Edited by vlad

The Hangover. NU AI VOIE SA RATEZI FILMUL ASTA!!!! :w00t:

E mai nou?

Cape Fear 1991

Stars:Robert De Niro Nick Nolte and Jessica Lange

Edited by Marius