***alex***

Filme

2,217 posts in this topic

Moa`,cred ca The town e cel mai iubit film de catre dame din cauza lui Ben :yawn: Fara Flec.

Nu am dat 9 pentru ca am o slabiciune pt Ben, mi-a placut filmul!

Takers - 9/10

13 - 9/10

Death Race 2 - 8/10

Lucky number Slevin (2006) 9.5/10

Edited by MikStelista

Bagati repede signup pe torrentbits.ro. Este free pana pe 2 ianuarie.

Edited by vlad

Vazut Easy A - 8/10.

E foarte bun filmul, Emma Stone e fuckin' hot.

Asta e special pentru Axl.

Daca iti placeau filmele lu' Romero, baga serialul asta:

The Walking Dead- are deocamdata doar un sezon cu 6 episoade dar are o poveste foarte bine inchegata. Titlul e sugestiv. Good luck :)

Sa fii matale sanatos. Urmaresc comicu de 3 ani, credeai ca e vreo sansa sa ratez serialul?

Ce am vazut in ultimele zile:

Prince of Persia The Sands of Time - 10/10, genial :wub:

Death Race 2 - 9/10

Alpha and Omega - 7/10

Megamind - 8/10

127 Hours - 9/10, destul de captivant :thumbsup:

The Firm - 8/10

The Tourist - 9/10

Faster - o mare balarie...5/10

Conviction - 9/10

Edited by MikStelista

Zbor deasupra unui cuib de cuci - film de referinta, printre cele mai bune pe care le-am vazut. sincer mi-e rusine ca abia acum il vad.

Centurion Desi din trailere iti da senzatia ca este un fel de The Gladiator este foarte slab. Pana si serialele cu Xena era mai putin puerile decat acest film.

Nota 5,5 - foarte,foarte slab.

RED Doar nu-i putem cere lui Bruce Willis sa joace in Nasul. Nota 7

Grown Ups Vazand si acest film am vaga impresie ca Adam Sandler nu pleaca niciodata acasa dupa terminarea unui film. Ramane conectat la primul sau rol si merge dupa acelasi calapod la toate filmele. In film mai apar nelipsitul Rob Schneider, David Spade, Chris Rock si parerea mea unul dintre cei mai in voga actori de comedie :Kevin James.

Eu m-am simit bine la acest film. Ii dau un 8,5.

PS Despre Steve Buscemi nu este nimic de comentat.

Edited by vlad

Ok, scriu aici desi nu-i film, dar filmele tot de pe net le luati asa ca aici am sanse mai mari de reusita.

Am nevoie de un suflet nobil care sa-mi gaseasca si mie, pacatosul, numerele 11, 12, 13 si 15 din 28 Days Later (comicul). Pe unde umblu eu de obicei nu-s, nu stiu de ce. Sanatate! Si dau o bere, evident.

How To Make Love To a Woman “ comedie/romance - 7/10

Unstoppable - 9.5/10 - un tren scapat de sub control... foarte captivant, bun film, m-a tinut o ora jumate lipit de ecran :thumbsup:

Ok, scriu aici desi nu-i film, dar filmele tot de pe net le luati asa ca aici am sanse mai mari de reusita.

Am nevoie de un suflet nobil care sa-mi gaseasca si mie, pacatosul, numerele 11, 12, 13 si 15 din 28 Days Later (comicul). Pe unde umblu eu de obicei nu-s, nu stiu de ce. Sanatate! Si dau o bere, evident.

www.ebookee.org si-i dai si tu la search ce carte te intereseaza,dupa aia descarci fisierul.

http://www.filesonic.com/file/49489876/28_..._BOOM.part1.rar

http://www.filesonic.com/file/49489902/28_..._BOOM.part2.rar

http://www.filesonic.com/file/49489826/28_..._BOOM.part3.rar

uite si linkurile catre carte.

Foloseste regular download,bagi codul din 2 cuvinte in casuta aia si-i dai save in locatia aleasa de tine. Daca dupa ce le dezarhivezi ai extensia .cbr foloseste aplicatia comical.

Le-am descarcat eu,vrei sa ti le trimit prin transfer.ro?

Edited by vlad

Zbor deasupra unui cuib de cuci - film de referinta, printre cele mai bune pe care le-am vazut.

+1

Am vazut recent: Requiem for a dream. Captivant.

Zbor deasupra unui cuib de cuci

Exact cum spunea si un coleg mai sus,un film de referinta. Si nu doar la figurat ci si la propriu.

Zbor deasupra unui cuib de cuci (in engleză One Flew over The Cuckoo's Nest) este un film american din 1975 regizat de Milos Forman. Filmul este o adaptare după romanul cu același nume al lui Ken Kesey, publicat in 1962. Filmul a fost primul care a câștigat premiul Oscar la cele mai importante cinci categorii (Cel mai Bun Film, Actor, Actriță, Regizor, Scenariu) de la It Happened One Night din 1934, performanță ce nu a mai fost atinsă pană in 1991, la apariția filmului Tacerea mieilor. Zbor deasupra unui cuib de cuci este numit adesea unul dintre cele mai bune filme din istoria cinematografiei Americane fiind clasat pe locul 105 in "Lista Celor mai Bune 500 de Filme ale Tuturor Timpurilor" stabilită de revista Empire. (wikipedia)

http://www.empireonline.com/500/1.asp

Edited by vlad

Grown ups nu merita nici macar un 6 :D Una dintre cele mai proaste comedii pe care le-am vazut...

Tomorrow, when the war began - 8/10 (astept si celelalte parti, prea sec finalul)

The bank job - 9.5/10

Hachiko , cu Richard Gere film inspirat dupa o poveste reala.Pur si simplu superb

House Acum am inceput sezonul 6 , superb pana acum

Godfather 1 L-am revazut pentru ca il vazusem cand eram mic , un film senzational nu mai are nevoie de pareri din partea nimanui

Tomorrow, when the war began - 8/10 (astept si celelalte parti, prea sec finalul)

Sper sa nu ma insel. Dar ideea filmului nu cred ca e faptul ca un grup de pusti gaozari se iau la tranta cu Armata profesionista. Ideea e alta. Don aceasta cauza, o continuare ar fi aiurea.

Rare exports -un film finlandez destul de ok

Black Swan - superb. Peste 'Inceptio'. Urmeaza sa vad si'The Social Networ', dar nu cred ca are sanse, deci mi-am gasit favoritul la Globurile de Aur si Oscaruri. Edited by Dragos_G

Nu am vazut inca Black Swan dar nu cred ca un film despre balet poate fi peste Inception.

Daca este realizat bine, un film bun poate sa fie si despre cel care aprinde luminile intr-o sala de balet.

Inception este un film mai comercial, cu efecte speciale pentru a castiga multi bani din cinematografe. Oricum este un film foarte bun al lui Christopher Nolan.

Black Swan se bazeaza mai mult pe trairile actorilor.

Nu am vazut inca Black Swan dar nu cred ca un film despre balet poate fi peste Inception.

Flawless este despre un fost politist cu pareza care ia lectii de dictie de la un drag queen.

Flawless este de vreo 8 ori mai bun decat Inception.

Acuma nu zic ca si Black Swan o fi, nu l-am vazut inca desi mi-a fost recomandat. Nu ma atrage prea mult subiectul si nici N. Portman sau W. Ryder. Daca o sa-l vad o sa-l vad pentru Vincent Cassel, de care-mi place mult, si pentru Mila Kunis, care promite.

Edited by axl