Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Steaua-FC Brasov 3-2 (1-0)

19 posts in this topic

Steaua a atacat continuu,într-un ritm constant bun,si si-a apropiat victoria la un scor care nu exprima corect valoarea fortelor din teren.Adica diferenta de goluri în favoarea noastra trebuia sa fie cu cel putin un gol mai mare.

De departe s-a remarcat a fi cel mai bun de pe teren, Dorinel,care în afara celor 3 pase de gol,a alergat,a pasat,a executat lovituri libere si a condus jocul echipei noastre ca în zilele lui bune.Nu m-ar mira deloc,daca în actualele conditii,ar fi reconvocat la echipa nationala.Daca Dorinel a fost liderul de necontestat al echipei în acest joc,la polul opus s-a situat Dica.Desi a marcat un gol spectaculos,el a pacatuit prin pase gresite,prin joc neinspirat.Lucru pentru care a fost sanctionat de public cu fluieraturi si cuvinte jignitoare.

Consider ca Dica nu e singurul vinovat si ca alaturi de el Zenga are partea lui de vina.Pentru ca desi nu mai merge de mult timp,antrenorul se încapatâneaza sa-l introduca de fiecare data în teren.Prin felul sau de a vedea lucrurile Zenga îl poate forta pe Dica sa clacheze moral.

Alaturi de Dorinel au jucat foarte bine Oprita si Dinita-autorul primului gol.

Bostina,autorul golului 3,are meritul de a fi înscris un gol fara de care Steaua ar fi terminat poate,la egalitate.

Nu pot sa închei fara a remarca atasamentul fata de echipa al celor care au fost prezenti pe stadionul Lia Manoliu pe o vreme câinoasa.Frig si vânt puternic.Felicitari.Macar atât sa primeasca.In rest numai de bine.Astept cu încredere meciul care ne va propulsa în primavara europeana,cel de joi 25.11.,împotriva turcilor de la Besiktas.

FORZA Steaua !AM INCREDERE îN TINE !

spune si tu ce a facut Dica, eram la a doua si a venit dupa gol si le-a adresat niste dedicatii celor din lateralul tribunei.........................

Nu si-a mai putut stapâni nervii.Pur si simplu a rabufnit.Pacat,nu trebuia.Tocmai dupa gol,atunci când situatia tensionata între el si tribune se putea detensiona.Dupa aceasta gafa va fi sanctionat si mai tare de suporteri.

de ce nu le da si el cu bip-ul la suporteri?sau alti jucatori?Dica nulitate pt mine, m-am saturat de fitele lui,sa plece, sau sa fie vandut.

Un caracter dubios are acest Dica. Personal, am avut impresia despre el ca este tipul tacut, cuminte. Dar cand inscrii un gol foarte frumos si extrem de important si primul gand este sa te duci sa 'te razbuni' pe unii suporteri care ti-au taxat, pe buna dreptate spuneu, evolutia slaba in ultimul timp, inseamna ca nu esti tocmai un om model.

Un caracter dubios are acest Dica. Personal, am avut impresia despre el ca este tipul tacut, cuminte. Dar cand inscrii un gol foarte frumos si extrem de important si primul gand este sa te duci sa 'te razbuni' pe unii suporteri care ti-au taxat, pe buna dreptate spuneu, evolutia slaba in ultimul timp, inseamna ca nu esti tocmai un om model.

lasa ca sunteti voi modele.sunteti cea mai penibila galerie pe care o avuto Steaua in toata istoria ei.in loc sa va incurajati echipa o huliti.la fel a-ti facut si cu Zenga inca de la inceput.sa va fie rusine.FORZA Steaua!!!!!

Ce a facut Dica este inadmisibil, si sincer nu vad nici o modalitate prin care sa se poata revansafata de noi toti. In conditiile date (-1 grade afara, care "ajutate" de vantul taios pareau -10) domnul Dica nu a gasit ceva mai bun de facut dupa singura sa realizare din meci: imbatat de euforia unui gol frumos dar intamplator (sa nu uitam de cand nu a mai inscris si evolutiile sale constant "bune" ce au culminat cu cea de la Erevan), s-a indreptat catre baietii de la Vacarm pe care i-a injurat si in directia carora a si scuipat. Venit sa dreaga busuiocul idiotului, meeemeee Stoica a trebuit sa duca o adevarata lupta de convingere cu infamul purtator al tricoului cu numarul 14. in sfarsit, dupa indelungi tergiversari, d-l Dica ajunge la gardul vacarmilor, dar aici ce sa vezi: in loc sa-si ceara scuze si sa-si puna cenusa in cap, el se comporta ca ultimul retard sustinand ca nu s-a intamplat de fapt nimic, desi il vazuse un stadion intreg. Pentru d-l Dica un singur cuvant: RUSINE !!! :oops:

Nu vreau sa il apar pe Dica... Intradevar a gresit, dar ar fi bine sa se gaseasca o solutie de impacare... Dica trebuie sa inteleaga ca a gresit si sa isi schimbe radical atitudinea...

Tocmai dupa gol,atunci când situatia tensionata între el si tribune se putea detensiona.Dupa aceasta gafa va fi sanctionat si mai tare de suporteri.

Mie mi se pare ca mai bine pleaca Vacarm decat Dica de la Steaua...In caz contrar o sa-i invit pe "baietasii" zgomotosi sa intre ei pe teren si sa castige campionatul....Iar pe tine virgile, sa fi pus antrenor la echipa aia... :x

Eu nu pot sa inteleg cum unii dintre voi ii iau apararea lui Dica din moment ce s-a purtat execrabil. Noi pe Petre l-am facut sa aibe lacrimi in ochi la faza cu "mai bine dadeai coltul decat sa nu ne calificam" si totusi el nu a reactionat asa urat, ci chiar a aplaudat galeria dupa 2 saptamani.

Eu nu pot sa inteleg cum unii dintre voi ii iau apararea lui Dica din moment ce s-a purtat execrabil.

red dog. Poate ii explici asta lu dansam, sa inteleaga si el ca nu e ok ce s-a intamplat.

Nu prea am eu cum sa il fac sa inteleaga ca e inadmisibil din partea unui jucator ceea ce a facut Dica. Doar el poate constientiza asta...Daca nu il duce, atunci asta e.

Departe de mine gandul de al scuza pe Dica, insa eu sincer nu cred ca el e singurul vinovat. Tu cum te simti cand te injura unu? Eu nu suport asa ceva si cred ca si voi sunteti la fel. Dica si-a cerut scuze pe site-ul oficial al Stelei si sper ca lucrurile se vor linisti.

Dica mi-se pare singurul jucator complet din echipa noastra.Ca a prins meciuri mai proaste, se intampla.

Bine le-a facut celor care l-au injurat , merita.

De ce ar trebui sa arate el clementa fata de niste tarani prosti, care vin pe stadion numai ca sa injure pe unu sau pe altul.

Apropo de galerii: luati exemplu de la Barcelona , ce am vazut cu Realul nu am vazut in viata mea: un stadion intreg o singura coregrafie.

Fiecare face ce stie si ce poate...

eu nu ii vad suporteri adevarati pe cei ce isi injura idolii pentru ca nu dau randament, insa acei sportivii ce raspund injuraturilor prin acelasi mod de exprimare sunt oameni fara cei 7 ani de-acasa...

eu nu ii vad suporteri adevarati pe cei ce isi injura idolii pentru ca nu dau randament, insa acei sportivii ce raspund injuraturilor prin acelasi mod de exprimare sunt oameni fara cei 7 ani de-acasa...

Tu cam cum ii vezi pe fotbalistii astia?

Cei mai multi dintre ei nu au nici prea multa educatie , sau cultura, cat despre cei 7 ani , la cei mai multi nu exista nici macar ca notiune.

Asa ca pretentiile noastre de la ei trebuie sa fie pur fotbalistice.

Iar daca nu dau randament nu trebuie injurati ei ci cei ce iau adus si ii tin la echipa, pt ca nu cred ca exista jucator care avand oferta de la Steaua refuza pe motiv ca nu considera ca are valoare de Steaua.A primit oferta o accepta.De blamat e cel ce-i ofera aceasta oportunitate...

Tocmai dupa gol,atunci când situatia tensionata între el si tribune se putea detensiona.Dupa aceasta gafa va fi sanctionat si mai tare de suporteri.

Mie mi se pare ca mai bine pleaca Vacarm decat Dica de la Steaua...In caz contrar o sa-i invit pe "baietasii" zgomotosi sa intre ei pe teren si sa castige campionatul....Iar pe tine virgile, sa fi pus antrenor la echipa aia... :x

ce inteligent esti tu frate... daca ai fi tu urmatorul scuipat nu cred ca ai mai vorbi asa !! ESTE UN GEST DE NEIARTAT !! ..cel putin pt toti cei care avem cat de cat niste principii si maniere..