i0nutz83

Ajutor, Contestatii, Probleme

1,287 posts in this topic

Din cate stiu, daca ai jocul original nu exista alta varianta de a-l rula decat cu dvd/cd inauntru..

Poate sa-mi de-a cineva un sfat?

De unde de pe net as putea sa-l i-au,sa fie un loc sigur si sa-l i-au fara "surprize"?

Crezi ca poti sa ma indrumi spre unul anume?

Daca nu e ok,te inteleg daca stii unul pe care nu vrei sa-l divulgi.

Mersi pentru promptitudine!

Ti-am dat pe PM cateva lucruri ;)

ai gresit ca ai dat bani pe joc ;) Trebuia sa-l tragi de pe net, cu crack cu tot :D

fcsteaua.ro incurajeaza pirateria,gg :))

Era o gluma. Stii tu pe cineva dintre noi care nu are jocul original ?

Ba care ati stins lumina la Divizia A??? E topicu inchis :wink: ....Careva a :drunk: Dati ma drumu sa aiba lumea unde sa posteze rezultatele in divizia a.... nu ca as face eu parte ...da no :whistle:

@sergyu16: Vezi ca exprimarea nu este tocmai cea mai potrivita. Cu "ba", cu chestii de astea te poti adresa in alta parte, aici mai putin. Cat despre inchiderea topicului, sustii o aberatie crunta: ce rezultate sa se posteze, atata timp cat termenul-limita trecuse (ba chiar cu 10-15 min) ? In fond si la urma urmei, ar trebui sa iti pese mai mult de Liga a doua, acolo unde de altfel iti desfasori si activitatea. Lasa-i pe cei mari sa se ocupe de treburile importante..

Ionutz am crezut ca ai simtu umorului mai dezvoltat... In fine probabil a fost o gluma nesarata...De acum voi posta doar rezultatele.

Fratilor am o problema ... Trec printr-o perioada de forma slaba.. Nu stiam unde sa postez ca sa ma descarc .. Nu stiu sigur daca sunt eu de vina sau faptul ca am schimbat echipa . Sper sa fie asta. :) Joc CS de cand ma stiu si niciodata nu m-am enervat ca la fifa. Si nu joc de foarte mult timp. Parca am draci pe mine. Nu mai tin cont cine e in jurul meu .. Eu imi bag si imi scot. O trebui sa ma duc la psiholog? :) De multe ori am zis : "Ce dreaq ma enervez ca e doar un joc" da nu pot .. mai ales ca daca ati jucat contra mea stiti ca joc foarte ofensiv .. Si cand ii mai vad pe cate unii ca au 2 atacuri tot meciu' si dau 3 goluri .. inebunesc. :)

Oricum cert este ca e si foarte prost facut acest fifa .. Nu stiu daca ati observat ca sunt momente cand chiar daca ai 3-0 si moralul lor normal ar trebui sa fie crescut.. toate mingiile ajung la adversar sau nu mai vrea sa intre in poarta. Sau au momente cand vor ei sa se demarce excelent.. iar altadata cand nu vrea computeru .. ii pune sa se dea cap in cap. Ceea ce ma enerveaza este ca nu ai controlul total al jucatorilor.. Am asa o impresie ca se baga prea mult computeru. Si e aiurea .. Deja astept o alta varianta > next 2009 > sper sa fie mai buna si cand il pun sa dea o pasa undeva .. ACOLO sa o dea nu unde vrea el .. Sunt offtopic sau nu .. nu ma intereseaza ,, si asa sunt avertizat 20 % .. mai am voie :) Oricum in alta parte nu isi gasea locu. Aici postam Probleme .. Am si eu o problema .. :) Oricum ..cei care aveti drum prin Bucuresti si sau care stati in Bucuresti .. si aveti si voi macar 18 ani.. Ar trebui sa facem si noi o data o vedere la o bere .. :) sau suc cine doreste. As fi curios sa va cunosc in persoana.Sa mai schimbam o parere una alta. Nu ca as cauta anturaj cu voi :)) ... am destui prieteni. Problema e ca niciunu nu joaca fifa.. Sau daca joaca n-are nici o treaba. ;))

Va Multumesc Pentru Atentie .. La revedere ... urmeaza Sport cu Adrian minune !!

next 2009 > sper sa fie mai buna si cand il pun sa dea o pasa undeva .. ACOLO sa o dea nu unde vrea el ..

Si la 08 daca dai pe Manual ON si te antrenezi vreo saptamana,dai niste pase acolo unde le vrei si de calitatea 1.

2.Nu FIFA te face nervos ci campionatele de FIFA,din cauza lor tu pierzi niste puncte si te oftici la fel de mult cum te oftici cand pierde Steaua... noi am cam exagerat cu aceste campionate si acu ne-au intrat in sange.

ultras, sa stii ca nu e chiar asa :) Si eu mai am probleme si am avut o perioada in care nu iesea nimic, greseam pase aiurea, luam goluri cacaciose, mi-am crapat tastatura, dar asta e :D Daca te concentrezi putin si nu mai gresesti vadit, s-ar putea sa ai surprize placute. In concluzie, jocul nu e de vina, altfel toti am avea aceleasi probleme...treci tu prin o perioada nefasta, capu` sus! :)

Si eu ma simt la fel ca ultrastf...am echipa buna , dar jocul nu imi iasa...cum la inceputul sezonului am plecat cu ganduri de promovare acum ma gandesc serios la retrogradare...si chiar am mari probleme...

emo punct ro ;))

off-topic :

O noua senzatie care a spart toate topurile in materie de gaming : Vrei sa vezi fetze triste? Joaca-te Emo-tycoon ! La nivelul 10 ai ocazia sa sari de la etaj :naughty:

i-as impusca pe toti,le-as da lame moca

chiar e vreun emo printre noi ;))?

dak sunt emo ... sunt dat afara din campionat ? :-s :))))))

Mama ... i`as ucide !

Edited by branica

dak sunt emo ... sunt dat afara din campionat ? :-s :))))))

DA!!! :))