Sign in to follow this  
Followers 0
Adrian Pacurar

Romania - Armenia

36 posts in this topic

Oare ce se va intampla, vor face jucatorii din campionatul Romaniei, un meci remarcabil?(pe vremuri nu ne stresam de un meci cu o echipa ca si Armenia, acum orice meci este greu). Pe cine vedeti in poarta Romaniei? Sper sa fie Neaga titular in atac si de acolo sa ne intoarcem cu trei puncte.

In poarta în mod firesc ar trebui sa fie Martin Tudor,cel care a demonstrat în toate meciurile de pâna acum ca e cel mai în forma portar.Si asta în conditiile în care nu a avut în fata portii o aparare impenetrabila.

Lotul României la ora actuala,fara Radoi,fara Florentin Dumitru,fara Dorinel Munteanu,poate fara Neaga si Oprita sau Andrei Cristea,mi se pare un lot de o subtirime cum nu a mai fost pâna acum.

Semn ca norocul lui Iordanescu s-a cam dus pe apa sâmbetei,pentru ca nu prea mai are de unde alege.S-au dus zilele acelea în care îi punea la colt pe selectionabilii Stelei.

Noroc ca a sarit în caruta politicii,pentru ca altfel în cel mai scurt timp ar fi ramas "somer".In ce priveste rezultatul sunt mai rezervat de când Steaua a clacat la Parma.Asta nu înseamna ca nu doresc si ca nu sper sa învingem.

Daca vom învinge va fi normal,daca vom fi învinsi ar fi poate normal.Asa ca din cele doua variante nu pot iesi.Desi ar mai fi si o a treia.Am zis.Ce-o fi vom vedea.

Eu il vad pe Mrtin Tudor in poarta, Ghionea si Ogararu in aparare, Paraschiv si Dica la mijloc si Neaga in atac. Dar asta e doar parerea mea.

Asa crezi tu.Dar poate ca mai sunt si altii care vad lucrurile ca si tine.

Se poat. Din pacate nea Puiu nu vede lucrurile ca noi. Serban tu stii ce a facut Iordanescu pt Steaua de injuri?

Cred ca se referea numai la partea în care nu a facut.Aceea în care i-a facut numai în necaz.Dar mai bine sa spuna Serban.

Sa-l vad pe George Ogararu, fundas dreapta in locul lui Stoican, care mi se pare ca si-a aratat capacitatea tactica in meciul cu Cehia, l-as vrea pe Neaga in atac, un plus pe centrul apararii pentru Ghionea si Tudor pana la meciul cu Bacau merita sa fie titular, a facut niste mici ezitari, care cred ca il vor costa si postul de titular la Steaua. Pacat a aparat foarte bine. Nu mi-ar displacea sa-l vad si pe Dorinel in lot, chiar titular, mi se pare ca ar face o suta de selectii, nu stiu sigur... Ar merita si Oprita convocare pentru modul in care s-a batut sezonul asta si ce este mai important a si marcat.Oricum Hai Romania si sa joace cine merita in echipa nationala, jucatori care sunt in forma.

Gone ma refer la faptul ca ma umple de nervi la fiecare meci si la fiecare aparitie etc.

Iar pt nationala nu a facut nimic , ba mai rau mai mult a stricat.

Iar performantele din 94 le aveam si eu cu echipa aia.

Asa ca...

Mai, dar voi numai pe oprita, Cristea, Neaga... ii vedeti la nationala? De ce nu va referiti si la absentele altor jucatori de la alte cluburi...Ma scuzi Virgil, dar daca joaca echipa Stelei sub culorile nationalei, mi-e teama sa nu iasa ca si cu parma. De ce nu recunosti si absentele grave ale celorlalti?

HAI Romania!

o sa avem meci greu cu armenii dar o sa-i batem.

nu va mai fi un scor fluviu ca inainte cand jucam cu echipele din lumea a 3-a.

asta pentru ca nu mai avem noi echipa .

Hagi,Ilie Dumitrescu,[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color],GH.Popescu ETC.

DOAMNE CE NUME!

Pai de cine ar fi fost vorba de la voi ? De Florentin Petre care în momentul în care am postat era valid si de Danciulescu accidentat recent.

Si oricum vorbeam de Steaua.

Dar tu numai pe stelisti ii vezi jucatori de nationala, hai sa fim seriosi... Sa rateze Oprita sau Neaga de 5, 6 ori ca sa iti tai venele dupa! Mai sunt si alti jucatori buni de Nationala, de exemplu Goian e bun...Nu e inca nici de la Steaua, nici de la Dinamo.

Priveste si tu mai obiectiv, cateodata trebuie sa te uiti si prin alte parti nu numai in gradina ta.

In gradinile altora? Ce rost ar avea? La noi în gradina sunt cei mai frumosi si mai buni castraveti ?

asta trebuie! chinuit, frumos, lejer, nu conteaza. important este sa castigam indiferent cine are sa fie pe teren.

cred ca Paraschiv ar trebui sa joace la mijloc cum de altfel cred ca si mitea ar avea loc in primul 11 si nici decum infumuratul ala de marica. dar cum Iordanescu e cu mintea mai mult la politica s-ar putea sa ne facem de basme.

hai Romania!!!

Dar tu numai pe stelisti ii vezi jucatori de nationala, hai sa fim seriosi... Sa rateze Oprita sau Neaga de 5, 6 ori ca sa iti tai venele dupa! Mai sunt si alti jucatori buni de Nationala, de exemplu Goian e bun...Nu e inca nici de la Steaua, nici de la Dinamo.

Priveste si tu mai obiectiv, cateodata trebuie sa te uiti si prin alte parti nu numai in gradina ta.

Tocmai asta ar fi ideea:nea muiu "marele stelist"(cum zicea cineva), se uita peste tot numai in curtea lui nu.Adica il tine titular pe handicapatu' ala de Danciulescu care in 4 meciuri nu a avut nici macar o ocazie .Dar el nu face selectia pe criterii valorice, aia care ii are pe lista trebuie neaparat convocati ca daca au mai fost inseamna ca sunt buni indiferent de forma lor, cu jumate dintre posibilii titulari e certat,etc etc.

Sa nu ne uitam atunci in curte la Steaua ,care e cea mai in forma echipa din campionat, sa ne uitam de ex la Niculae ala , saracu care mai avea putin si dadea 5 goluri intr-un meci si tot nu juca la nationala, de Plesan a uitat complet , poate ca nu a fost Craiova in forma , dar nici Dinamo si totusi Danciulescu si Petre au jucat , fara mici un pic de randament. Neaga cat a fost in superforma a jucat 15 min, Dorinel e pe lista neagrea, Ghionea nu e bun , e bun Barca(daca jucam eu il tineam lafel de bine pe Baros, adica deloc),Para iar nu e bun , e bun Soava(???),Martin Tudor nu e pe lista ,Stelica e.

De ce sa ne uitam in alte curti , cand la Steaua sunt jucatori peste(mult) cei de la Nationala.

Pe scurt:SELECTIA LU' PESTE.

Oare ce se va intampla, vor face jucatorii din campionatul Romaniei, un meci remarcabil?(pe vremuri nu ne stresam de un meci cu o echipa ca si Armenia, acum orice meci este greu). Pe cine vedeti in poarta Romaniei? Sper sa fie Neaga titular in atac si de acolo sa ne intoarcem cu trei puncte.

da, vor face pentru ca nu mai e nevoie de figurantzi in teren...si vom invinge,,,

Cred ca Romania va bate cu 4-0 in Armenia chiar si cu Stelea in poarta.De ce sa nu spunem adevarul si sa recunoastem ca singurii jucatori de la Steaua care pot face fata la echipa nationala,asta in conditile in care nu sunt atatia accidentati,sunt Ghionea,Radoi si poate Ogararu.Singurul neconvocat de care imi pare rau este Plesan.

... singurii jucatori de la Steaua care pot face fata la echipa nationala...sunt Ghionea,Radoi si poate Ogararu...imi pare rau este Plesan.
Se pare ca pe Neaga,Oprita,Cristea,Dica,Dumitru,Martin Tudor,etc,nu i-ai vazut niciodata jucând.

Sau poate ca esti unul dintre aceia care din prea multa obiectivitate,dau în subiectivism.

Dar nu e nici o problema,înteleg foarte bine ca un fan oltean nu poate vedea mai multi jucatori de-ai Stelei la echipa nationala.

sa o lasam mai moale cu valorile din campionatul romanesc. santem 1-1 cu armenia, adica asta ne este valoare cu Dica, neaga, flavius Moldovan etc. halal fotbalisti! o sa mai vedem un campinat mondial la TV. fac pariu cu oricine. imi vine sa-mi bag ceva in el de fotbal. santem cei mai buni..ha ha ha

Meci incredibil de slab, nu i-am vazut de mult asa de slab, cel mai bun de pe teren mi s-a parut a fi Stelea, in rest nu am vazut nimic, mama cat de slab am jucat, incredibil... Ce selectia lu peste, mi-a facut, mai erau jucatori care puteau sa joace... Varza m-am saturat de nationala lu peste.......

MUIU Iordanescu PRESEDINTE

Slogan :"Promit sa fac o Romanie stralucitoare ca si echipa nationala"

Staff:Mcrtarian,Mcrtician si Manucirian.

!!!APLAUZE!!! doamnelor si domnilor.

URAAAAA

Nationala SECOND-HAND. Ziaristii care au catalogat asa nationala au avut dreptate. Niste impiedicati. Iordanescu nu a avut nici o tactica. Acum o sa spuna ca am avut f multi accidentati. Dar vointza am avut? Ambitie am avut? Tactica am avut? Mai vorbim peste 4 ani despre alt mondial....

Revenim doamnelor si domnilor in direct cu o declaratie a domului IORDAAANESCUUUUU:!!!APLAUZE!!!(repetate)"Doresc sa multumesc pe aceasta cale si celor care au facut posibile toate acestea, reprezentati aici de maretul si grandiosul for,numit totusi atat de simplu FRF ,in frunte cu singurul conducator adevarat ce a exista si va existat vreodata in Romania si poate chiar in lumea asta ,intinsa la piciorele sale, omul pt care s-a inventat fotbalul :unicul , fabulosul , frumosul, chiparosul ADRIAAAN ...aaa, pardon MIRCEEEAAA Sandu.

!!!APLAUZE!!!(frenetice).

fi-mi-ar SILA

ne ofticam la culme, ne atacam intre noi, ca aia-s javre, ceilalti tigani si ca noi am fi aurolaci, nu?

si pentru ce mai fratilor!? pentru alde silenzio stampa care nu le mai ajungi la nas nici cu macaraua!

ce meci de rahat prestat de nationala a la puiu Iordanescu. cum toti am vazut ca de nu era stelea intr-o zi buna luam scor de maidan de la armenia. de la cine? de la armenia!

ce a jucat Dica(baiatu asta de mult este intr-o criza teribila de exprimare) ce a jucat neaga...e va spun eu ce au jucat. au jucat un fel de silenzio fotbal. un fotbal de babe lesinate in plina menopauza.

aseara la emisiunea nasul am auzit ca inaintea meciului cu cehia se faceau plantoane de catre cei din stafful echipei pt ca iubitii nostri fotbalisti sa nu o mai puna de o manea si in praga! asta-i jucatorul profesionist made in Romania.

Iordanescu trebuie sa demisioneze fara doar si poate insa nu stiu daca se rezolva fondul problemei. la educatia fotbalistului roman de astazi...spune ti voi mai departe.

ps. poate nu sant corect criticandu-i numai pe ai nostri dar ei sant ai mai la noi. sper sa ma intelegeti