Rossoblu

Echipament de joc 2006-2007

189 posts in this topic

are cineva poze cu echipamentul nou? de la conferinta de presa a lu Saban? cel mai frumos echipament care l-am vazut vreodata... :P

frate asta vreau si eu sa vad ca am vazut conferinta pe sfarsite a zis ceva de echipament dar nam apucat sa vad :(

frate asta vreau si eu sa vad ca am vazut conferinta pe sfarsite a zis ceva de echipament dar nam apucat sa vad :(

io l-am vazut, e albastru cu 2 dungi verticale rosii si logo-ul Rafo cu galben in mijloc, dar nuantele sunt dementiale.

15010_02.jpg

15009_01.jpg

15011_03.jpg

Eu sunt super incantat... Chiar nu imi amintesc sa fi avut un echipament asa de marfa pana acum. Sincer.[/img]

echipament e oka,dar mereu luat dupa Barcelona. parca era mai frumos daca era ceva facut din mintea noastra asa. ma rog nike cam face ce vrea,vezi echipa braziliei :))

Ce naiba, mi se pare mie sau pe tricoul lui Saban chiar scrie KLEMA??

Dragut.. Sunt curios cand vor apare pe piata tricourile..si cam in cati bani..

Ce naiba, mi se pare mie sau pe tricoul lui Saban chiar scrie KLEMA??

Scrie Klemi... stai calm... :lol:

nu vad de ce spuneti ca e copiat dupa cel al Barcei... ???!!!

Nike prezinta beneficiarului niste mock-up-uri si beneficiarul alege... Bineinteles ca iau in considerare si dorintele clientului dar nike are ultimul cuvant de spus in conformitate cu ceea ce a facut nu numai nike ci si celelate firme concurente pana in acel moment

E destul de interesant noul echipament!

Mi-ar fi placut sa fie ceva mai personalizat (cel al Barcelonei, spre exemplu, are cateva detalii care ii confera unicitate), dar e ok si asa, mai simplu!

O idee buna este repozitionarea emblemei pe partea stanga!

Yo sper din suflet ca echipamentul din deplasare al Stelei sa nu fie verde fosforescent sau io stiu mai ce culori extravagante pe care le are Barcelona in momentul actual.In rest toate bune si frumoase si succese glorioase :))

imi place, era si mai frumos daca avea mai multe dungi verticale a la Barcelona.

dar si asta merge, e meserias.

imi place, era si mai frumos daca avea mai multe dungi verticale a la Barcelona.

dar si asta merge, e meserias.

14921_albastru.jpg

asta e noul echipament al Barcei...io vad ca are mai putine dungi

Super faine tricourile . Imi plac enorm ,dar de ce oare nu se pot gasi alte modele pentru forma numarului de pe apate si a numelui . Mi se par prea simple , ca anul trecut , prea din topor . Una peste alta sunt multumit , mai ales de Klemi (va purta numarul meu preferat 23. Deja mi`a intrat la inima ) :D:D:D

E doar o impresie,pentru ca tricoul Barcei e pus pe manechin.Ambele sunt la fel de frumoase.Nu e mare diferenta intre ele.Calitativ sunt identice,ambele sunt Nike.

Fata tricoului de joc arata bine dar ma asteptam sa fie si pe verso acelasi model, m-am inselat, per total nu sunt super incantat de echipament adica de tricou, sortul cine stie ce surpiza aduce :lol:

bun asta este varianta de tricou de acasa, cum ramane cu cea de deplasare?? ceva portocaliu ca barca?? :wink: