Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Poli Timisoara 0 - 0 Steaua Bucuresti

Steaua invinge Poli ?   116 members have voted

1. 1.

• Da
      107
    • Nu
      3
    • Egalitate
      6

Please sign in or register to vote in this poll.

195 posts in this topic

A fost un meci greu,datorita caldurii,a terenului sub orice critica,a determinarii polistilor.Nu cred ca are rost sa ne lamentam si sa aruncam cu tot felul de mizerii in jucatori.

Am obtinut un punct intr-o deplasare grea,dar se poate spune ca am inceput cu dreptul.

Fara Radoi si fara Ogararu in echipa,jocul nostru nu mai e acelasi cu cel din campionatul trecut.

Sa avem rabdare cu echipa,suntem de abia in prima etapa a campionatului.

Personal sunt multumit de rezultat,desi sunt convins ca trebuie sa avem un penalty atunci cand un polist a atins mingea cu mana in careu.

FORZA Steaua !

Observ ca n-ai nimic de reprosat, ci doar lucruri bune de spus... evident ca meciul a fost greu "datorita caldurii,a terenului sub orice critica,a determinarii polistilor"... si bineinteles ca ai nostri nu sunt deloc raspunzatori pt treaba asta...

In sfarsit, poate m-oi fi uitat eu la alt meci, sau poate tu chiar te multumesti cu putin.

A fost un meci greu,datorita caldurii,a terenului sub orice critica,a determinarii polistilor.

Parca ai fi Mircea Lucescu... :D

offtopic

Ludacris, Cristea atunci a avut 2 reusite importante dar dup-aia de cate ori a ratat? Probabil ca-i peste Oprita dar oricum nu mai conteaza. Si mersi ca mi-ai explicat unde-a aparat Palop :wink:

ontopic

Da weeezer, uneori merita sa vedem si partea plina a paharului. Asta nu inseamna neaparat ca suntem multumiti, ci ca avem incredere. Meciul asta s-a jucat intr-un ritm alert cum n-am mai jucat de la finalul sezonului si echipa a facut fata. Scorul meritam sa fie 0-1, am avut si ghinion, mai ales ca pe final am dominat clar. N-a fost un joc excelent dar se putea si mai rau. Nu cred ca Oli va lasa lucrurile neschimbate.

weeezer,

nu exista meci perfect pentru nici un jucator din lumea asta.De ce crezi ca ai nostri ar fi mai breji?Am scos 1 punct mare la Timisoara,dar foarte bine puteam sa invingem.Adversarul ne-a pus probleme aproape tot meciul,de aici si greselile.Si nu numai de aici ci si din cauza terenului,care se vedea ca e sub orice critica.

Nu mai pun ca aveau si 40.000 de suporteri care ii insultau la orice actiune de atac.Punct.

Si de la capat ... :lol:

Deci ...hai sa trecem peste asta ca ....poate cine stie , scapam noi de Nesu asta pana la urma ...

A fost un meci greu,datorita caldurii,a terenului sub orice critica,a determinarii polistilor.

Vrei sa spui ca am inceput sa vorbesc ca un antrenor ? :lol:

exact asta am vrut sa zic si eu, dupa care mi-a venit si Pitzi in cap... Lucescu Sr. in general avea ce avea cu arbitrii... :lol:

Nu Virgil, ai inceput sa cauti scuze. Si ai facut-o, precum acel antrenor, numai in exteriorul echipei.

mda, s-au miscat slabutz toti, unii chiar slabi de tot (nu mai dau nume...), am fost peste ei (nu cu mult totusi...), dar si 5% (doar...?) dat de corpodean a contribuit la egal (cel putin hentul ala la mackein mie mi s-a parut foarte clar) - in fine, nu-i mare problema ca am facut meci nul la Timisoara, e doar inceputul...

trebuie sa se trezeasca oamenii pana la meciurile cu belgienii - ca si observatii as vrea sa-l vad pe Petre Marin pe stanga (nesu e prea nesigur, si cu sergio conceicao in fata ar fi nasol de tot) si un fundas de meserie pe dreapta (Saban sau Balan, care e mai in forma), si desteptarea pentru Nicolita si Bostina, daca nu mai multe sanse pentru Cristocea si Ochirosii (desi ultimul nu prea are sanse sa joace intr-o dubla atat de importanta ca si cea cu standard...)

p.s am dat mute dupa un sfert de ora... am auzit ca a fost jalnic comentariul pana la capat... chiar a mai luat (crrr)antena1 meciuri de-ale noastre?

A fost un meci greu,datorita caldurii,a terenului sub orice critica,a determinarii polistilor.Nu cred ca are rost sa ne lamentam si sa aruncam cu tot felul de mizerii in jucatori.

Am obtinut un punct intr-o deplasare grea,dar se poate spune ca am inceput cu dreptul.

Fara Radoi si fara Ogararu in echipa,jocul nostru nu mai e acelasi cu cel din campionatul trecut.

Sa avem rabdare cu echipa,suntem de abia in prima etapa a campionatului.

Personal sunt multumit de rezultat,desi sunt convins ca trebuie sa avem un penalty atunci cand un polist a atins mingea cu mana in careu.

FORZA Steaua !

ai dreptate ca nu trebuie sa ne enervam acuma si sa aruncam cu mizerii in jucatori, gen betivi sau nu mai stiu ce. Pana la urma e doar inceputul sezonului, Poli nu e chiar orice echipa, am jucat in deplasare fara cel mai important jucator al nostru...

insa nu ai dreptate cand dai ca posibile motive caldura,terenul... si cealalta echipa a jucat in aceleasi conditii. asta cu determinarea e chiar o gluma...nu cred ca astepta cineva sa se dea ei la o parte si sa ne invite sa le dam vreo 8 bucati. poti insa sa fii sigur ca tot sezonul asta vom avea parte de aceeasi determinare in randul adversarilor... iar o sa tremuram la sfarsitul sezonului...

dupa cum s-a vazut si astazi...avem probleme pe cateva posturi.

1.fundas stanga. chiar nu gasim nici macar in campionatul Romaniei un jucator mai bun decat Nesu??! Nu ma mai luati ca e tanar si are timp sa creasca... are deja 2 sezoane la activ si nu vad nici o imbunatatire...tot acelasi joc primitiv il are, nici o orientare tactica...absolut nimic. Sper ca la meciul cu Standard sa joace Saban pe dreapta si Marin pe stanga. Petre Marin are insa o varsta...dar tot este cu o clasa peste Nesu. Sezonul viitor ne trebuie neaparat pe cineva pe acest post.

2.mijlocas stanga. cu toate ca avem 3,5 jucatori pe acest post ( Ochirosii nu e inca o certitudine cu toate ca as fi vrut sa-l vad in teren in seara asta...dar la catde fricos este Oli) nici unul nu este o certitudine. Bostina este slab rau de cand a venit Oli la Steaua. La 29 de ani ma asteptam sa fie mai constant.Coman accidentat si indisciplinat tactic , Ochirosii nu are experienta, Cristocea ar trebui sa fie titular pe acest post.Oricum sezonul viitor sper sa scapam de Bostina si sa aducem un jucator constant pe acest post

3.Mijlocas central...nu vreau sa zic ca v-am mai zis...Paraschiv este zero barat daca nu il are pe Radoi langa el, si chiar si atunci cand joaca Radoi nu straluceste. Sper sa intram oarecum in Liga si sa scapam de el cat mai repede. Lovin este clar peste el , e si mai inalt si macar mai are si el un sut de la distanta.

4.Mijlocas dreapta...Nicolita nu are rezerva. pe Oprita nici nu il pun la socoteala, dupa parerea mea el e cel mai slab jucator din lotul Stelei...ar trebui imprumutat pe undeva prin afara, poate se trezeste. De Nicolita ce sa mai zic...centrari zero, suturi zero. Fuge in schimb omul...da macar daca ar trage un jucator dupa el...

5.Atacant...Iacob a incercat ceva, dar nu am sa il critic pentru ca tipul lui de jucator inscrie doar daca primeste pase, daca este jucat corespunzator. Nu e genul de jucator care sa dribleze.

Dica...se vede ca tot atacul nostru sta in el...daca e tinut bine si nu mai face nimic ne-am ars.

Deja se vad problemele pe care le vom avea tot sezonul...toate celelalte echipe s-au intarit, noi doar ne-am carpit gaurile pe care le aveam...si macar daca faceam si asta ca lumea. Dar asa se intampla daca nu esti dispus sa cheltui...trebuie sa risti.

Zama ai dreptate, a fost un meci cu ritm, eu cred ca am fost peste ei, mai ales in repriza a 2-a, si eu vazut o faza foarte ciudata cand oprita trece de mckain fara macar sa il atinga si se fluiera fault, poate nu inscria oprita insa e al nostru, si o facea pe pielea lui, insa mor cand vad ca un arbitru decide scorul partidei...sa nu mai vb de un offsidea de 1 m (dupa parerea lui Dan negru) la Nicolita, plus ca la bara lui Nicolita chiar daca nu a inscris corpodean a fluierat fault, si pe reluare se vedea clar cum fundasul polis sa pus capra fara sa fie atins...asta nu inseamna ca echipa nu sufera...nu stiu pe cine sa aleg jucatorul meciului, nu prea a fost nici unul la inaltime, avem destule puncte slabe insa am speranta ca pe viitor sa fie corectate si punctele slabe sa fie mult sub cele forte...

vad eu ..

au batut si ei 3 oameni la o terasa..probabil tot sateni de`ai lor.. si acu se dau zmei .. pfff

cat despre meci.... valoarea o sa ne`o aratam in dubla cu standard..eu zic k baietii nici nu au fost asa de concentrati....eu unu ..numai la meciul ala ma gandesc :)

Puteam sa batem, dar rezultatul totusi nu e tocmai rau - puteam sa luam bataie chiar, in conditiile in care Corpodean i-a impins in permanenta de la spate pe timisoreni.

Fundasul ala violet e clar ca a atins mingea cu mana, dar nu sunt convins ca era de penalty, desi s-au mai vazut cazuri...

Oprita nici nu l-a atins p-ala care s-a-mpiedicat. Era in situatie de gol iminent si s-a dictat fault in atac: viciere de rezultat!

Toate galbenele alor nostri au fost aratate aiurea, mai putin al lui Iacob care nu stiu ce-a avut in cap de l-a faultat pe ala din spate in jumatatea timisoreana!

Ideal era sa-i batem si sa luam trei puncte chiar furati de arbitri. Oricum, s-avem incredere.

PS

Poate c-ar trebui sa monitorizeze cineva toate greselile mai mult sau mai putin voite impotriva noastra, sa le punem pe tava ziaristilor la final de sezon, cand vom fi iarasi campioni, sa demonstram ca si in cele mai vitrege circumstante Steaua este superioara!

meritam cele 3 puncte dar din pacate nu am obtinut decat 1.

oricum daca urmatoarele 4 etape nu luam maximul de puncte e grav!!!!!(tinand cont ca jucam 3 meciuri acasa cu Craiova,Vaslui,Farul si 1 meci in deplasare cu uta la Arad).

fara Mirel Steaua parca nu e Steaua cred ca ati observat cu totii acest lucru.

ai dreptate ca nu trebuie sa ne enervam acuma si sa aruncam cu mizerii in jucatori, gen betivi sau nu mai stiu ce. Pana la urma e doar inceputul sezonului, Poli nu e chiar orice echipa, am jucat in deplasare fara cel mai important jucator al nostru...

insa nu ai dreptate cand dai ca posibile motive caldura,terenul... si cealalta echipa a jucat in aceleasi conditii. asta cu determinarea e chiar o gluma...nu cred ca astepta cineva sa se dea ei la o parte si sa ne invite sa le dam vreo 8 bucati. poti insa sa fii sigur ca tot sezonul asta vom avea parte de aceeasi determinare in randul adversarilor... iar o sa tremuram la sfarsitul sezonului...

dupa cum s-a vazut si astazi...avem probleme pe cateva posturi.

1.fundas stanga. chiar nu gasim nici macar in campionatul Romaniei un jucator mai bun decat ...

Am foarte mare dreptate cand vorbesc de caldura,de starea terenului si de determinarea "popo"listilor,ca despre factori care au influentat anumite greseli ale campionilor.

Imi oferi in contrapartida jucatorii adversi,care au jucat in aceleasi conditii,si eu te intreb : ei nu au gresit ? Ca de asta vorbeam,de greseli personale.

Caldura,a fost o stare valabila pentru jucatorii ambelor echipe si a contribuit la disconfortul si oboseala inainte de limita a amandurora.In special a polistior,care pe sfarsit de meci abia asteptau izbavitorul fluier de final.

Determinarea adversarilor,manifestata prin daruire,prin pressing,prin actiuni de atac,prin obstructii,etc,au condus la unele greseli ale jucatorilor nostri,Si invers.

In rest tot ce ai scris acolo,numerotat de la 1 la 5,e off topic,un fel de a bate apa in piua,pentru ca subiectul despre transferuri se dezbate aici :

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...p?p=77067#77067

:evil: >>>Jocul a avut ritm,daca nu ratam atata puteam pleca cu cele trei puncte,insa cred ca rezultatul este echitabil pt amandoua echipele dupa modul in care s-a jucat!!Avem totusi cateva pulsuri fata de ei,ne-a mai dezavantajat si arbitrii,caldura cred ca afost insuportabila,bine ca nu am plecat invinsi...era mai bine??>>> :twisted:

Eu il simt cam distras pe Banel... prestatiile lui nu sunt tocmai foarte proaste insa parca si-a pierdut suflul pe care il avea cu o vreme in urma. Acum este de multe ori in nota echipei, si nu mai reuseste sa-i traga pe ceilalti dupa el.

Oare are probleme personale, sau ce s-o fi intamplat ?

Finalul este al Stelei: Oprita scapa singur (‘81), dar Corpodean vede un fault imaginar, în timp ce Nicolita a trimis în bara (‘84). Bucurestenii mai cer un penalty la un hent al lui Mc Kain, dar centralul din Alba Iulia a fost de neclintit.

prosport.ro

Propun sa deshidem un topic legat de arbitrii si anul acesta sa vedem in cate meciuri ne dezavantajeaza!

Rezultatul nu este asa de slab, jocul ma ingrijoreaza pe mine, am avut acelasi joc si la Gorica, diferenta s-a facut la fazele fixe, daca la Gorica Dica a reusit sa execute superb o lovitura libera si Iacob a reusit din corner, la Timisoara nu a mai mers. Nu stiu cum vad altii dar din punctul meu de vedere fluiera vantul la mijlocul terenului, pur si simplu Lovin si Para nu au consistenta pe care o asigura Radoi langa Para, cu Radoi in teren mijlocul parca era un zid de care se loveau adversarii iar solutia Lovin nu ma convinge deloc, nu mi se pare un recuperator bun sau un om care blocheaza multe actiuni ale adversarilor lucru pe care Radoi il facea minunat. Alt aspect este cel al lui Nicolita, care nu a prins doua meciuri foarte bune dar totusi trebuie sa avem in vedere un lucru foarte important, el a pierdut un coleg de banda senzational, Nicolita nu putea sa fie anul trecut ce a fost fara Ogararu. De Bostina nu stiu ce sa zic, stiu ca are calitati dar parca nu il vad cu mare tragere de inima, parca de multe ori prefer sa il vad pe Ochirosii, macar ala vrea.

Credeti ca daca am fi jucat in stil "Oleg Protasov" intalnirea de la Timisoara,am fi castigat ?

Comentariul meciului : Dan negru a lasat sa se inteleaga ca in primul rand e timisorean si apoi comentator.Zic unii ca e stelist.Nici pe departe.Daca ar fi fost si-ar fi vazut de treaba,nu ar fi venit sa comenteze langa celalalt antistelist.

Cu siguranta am fi castigat in stilul "Oleg Protasov", Protasov avea talent cu carul in timp ce Olaroiu e un muncitor, mananca fotbalul pe paine, antrenorul perfect ar fi fuziunea dintre cei doi.

Dan Negru a lasat sa se inteleaga ca e un mare prost si un comentator penibil cu onomatopeele lui "Ooou", "Uuu" etc.

Credeti ca daca am fi jucat in stil "Oleg Protasov" intalnirea de la Timisoara,am fi castigat ?

Explica ce inseamna pentru tine "Stilul Protasov" ?

Poate pentru mine inseamna altceva...

Dan Negru a lasat sa se inteleaga ca e un mare prost si un comentator penibil cu onomatopeele lui "Ooou", "Uuu" etc.

Subscriu! Groaznic de enervante acele "sunete"... :evil:

Subscriu! Groaznic de enervante acele "sunete"... :evil:

Mda, era in extaz baiatu...cine dreq l-o mai bagat si pe asta ca si comentator?

de la fata locului pot sa spun ca jocul a avut incrancenare, detrminare si cam atat. ateaua a avut in fata o echipa foarte bine organizata insa din pacate n-am avut inspiratia pentru a-i "desface". pe la inceputul reprizei secunde am avut cateva minute in care am pus mingea jos si am crescut ritmul dar n-a durat. pe final am aratat ca stam mult mai bine fizic, am fost peste ei dar corpodean si nesansa ne-au oprit din drumul spre victorie.

avand in vedere ce antrenor are Timisoara cred ca putine echipe vor avea sanse acolo. tocmai de aceea cred ca rezultatul nu e rau. problema e ca avem in echipa jucatori care momentan joaca sub nivelul lor si poate si cativa a caror valoare e sub ceea ce se cere la Steaua. sper ca pana la dubla cu standard echipa sa isi intre in ritm.

cat despre "stilul Protasov"... recunosc ca si mie imi fura ochii acel joc ofensiv si spectaculos dar e posibil ca in fata unei echipe bine asezate in teren cum a fost Timisoara ieri sa ne trezim cu o boaba, doua pe contraatac si sa patim ca la rosenborg.

Sign in to follow this  
Followers 0