Posted June 24, 2006 · Report post Meciul din prima manșã este programat pe 25/26 iulie, în deplasare, iar manșa a doua va avea loc pe 1/2 august, la București. Linfield, campioana Irlandei de Nord, va fi gazdã în primul meci cu Gorica (11/12 iulie), partida revanșã fiind programatã în Slovenia, pe 18/19 iulie. Privind meciul nostru cu castigatoarea dintre cele doua echipe,avem in mod cert prima sansa. In primul rând pentru diferenta clara de valoare a fotbalului romanesc in comparatie cu fotbalul practicat in Irlanda de Nord si Slovenia. Apoi pentru ca Steaua,la acest moment este una dintre bunele echipe europene.Aflata pe locuri fruntase in diferite topuri. Calificarea ar trebui sa nu ne dea niciun fel de emotii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2006 · Report post Cred ca era mai bine sa jucam cu o echipa mai dificila, pentru dak jucam cu echipe usoara cinestie...ne incredem ca in meciul cu ucrainenii si prea am chef de surprize. S i oricum dak trecem am putea intalni Osasuna, Fiorentina... Echipe mult mai grele decat Linfield sau Gorica. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 10, 2006 · Report post nu va faceti probleme....Steaua intra in grupe...va promit:D Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2006 · Report post In aceasta seara, incepand cu ora 20:00 va avea loc prima mansa a turului 1 preliminar al Ligii Campionilor intre Linfield si NK Gorica. Vad ca meciul nu este transmis pe nici un canal TV(nici din Irlanda nici din Slovenia). Vom avea totusi parte de comentariu text pe Onlinesport. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2006 · Report post Minutul 14 - 1-0 pentru Gorica(gol Demirovic). Echipele au inceput meciul in urmatoarea formula: Linfield: Mannus - Ervin, McShane, Mulgrew, Murphy - O’Kane, Thompson, Magennis, Dickson - McAreavey, Bailie. Gorica: Pirih - Srebrnie, Jokic, Livec, Kovacevie - Dedic, Demirovic, Burgic, Sturm - Pitamic, Suler. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2006 · Report post 2-0 gorica pacat speram sa jucam cu linfield Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2006 · Report post Da, 2-0 din minutul 27. Marcatorul este acelasi Demirovic, dupa o cursa pe partea stanga. Cei de la Linfield sunt praf. Este minutul 32 si irlandezii au efectuat deja doua din cele trei schimbari. McCann(in) <-> McShane(out) Mouncey(in) <-> Magennis(out) Au inlocuit un fundas central si un mijlocas la inchidere, probabil pentru ca respectivii jucatori au facut gafe. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2006 · Report post Intr-un fel ma bucur ca vom scapa de o echipa britanica. Sunt previzibile, dar m-am saturat de ele ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2006 · Report post Da, 2-0 din minutul 27. Marcatorul este acelasi Demirovic, dupa o cursa pe partea stanga. Cei de la Linfield sunt praf. Este minutul 32 si irlandezii au efectuat deja doua din cele trei schimbari. McCann(in) <-> McShane(out) Mouncey(in) <-> Magennis(out) Au inlocuit un fundas central si un mijlocas la inchidere, probabil pentru ca respectivii jucatori au facut gafe. auzi da de unde stii cum a fost golul ca pe www.onlinesport.ro nu spune Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2006 · Report post Dupa ce au ratat in prima repriza un penalty prin Thompson, cei de la Linfield reduc din diferenta prin Dickson tot din penalty(portarul Pirih are o interventie intarziata la atacantul McAreavey) in minutul 58. Scor: 1-2. @laca_7: O parabolica face minuni. Later edit: Gol Gorica(min 66). Pasa inteligenta a fundasului Livec, iar Sturm inscrie cu usurinta din 8m. Scor: 1-3. S-a terminat 1-3. Cei de la Gorica au acum de departe prima sansa la calificare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2006 · Report post Sigur jucam cu gorica din pacate.Puteti sa stergeti Linfield de la numele articolui Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 11, 2006 · Report post @ laca_7: Ar trebui sa nu ne facem griji... eu ma gandesc deja la al treilea tur preliminar... Daca se vrea performanta de grupe CL nu ne facem griji de un meci cu niste baieti din Slovenia care au primit gol de la niste Irlandezi necunoscuti si putea sa mai primeasca... E ca si cum ar castiga Vaslui campionatul in Romania in dauna noastra... e deja mult prea mult... Ar fi o rusine mult prea mare... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2006 · Report post :evil: >>>Eu merg mai departe si ma gandesc la grupe,acuma depinde de cine dam in turul 3,eu zic ca oricine ar fii ne vom califica!!>>> :twisted: Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2006 · Report post Eu merg mai departe si spun ca ca ne calificam si din grupa , si cu putin noroc si inca 3 jucatori vom juca semifinala UCL . Suntem nascuti campioni . Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 13, 2006 · Report post Nu ne doare gura nici daca spunem ca ajunge in finala.Totusi putina modestie nu strica. Am simtit pe pielea noastra,toamna trecuta cu Rosenborg,ce inseamna sa te umfli in pene. Si nu numai atunci. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 14, 2006 · Report post O sa fie interesant deznodamantul din Italia,cu acea veche problema sa vedem ce echipe o sa apara in UCL pt ei,iar care o sa joace in turul 3. :? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 15, 2006 · Report post :evil: >>>Daca vor juca echipe mai slabe in CL nu cred insa ca nu vor face o figura frumoasa,dar daca nu vor face sunt curios daca la anul vor avea tot atatea echipe in CL!?>>> :twisted: Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 15, 2006 · Report post stie careva care este distanta Bucuresti-gorica?.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 19, 2006 · Report post Min. 1 - Incepe meciul! Min. 28 - GOL! 0-1 Thompson deschide scorul pentru Linfield Min. 31 - GOL! 1-1 Burgic egaleaza pentru sloveni Min. 44 - Burgic lobeaza mingea din marginea careului, dar portarul celor de la Linfield respinge in corner Min. 45 - Sunt anuntate 2 minute de prelungire Min. 46 - Thompson rateaza o ocazie incredibila, singur cu portarul suteaza in acesta -> <- Min. 47 - Se fluiera finalul primei reprize Min. 45 - Incepe repriza secunda Min. 51 - Penalty pentru Linfield dupa un presupus hentz in careu - lovitura de pedeapsa este ratata de Dickson(sut slab parat de portar) -> <- Min. 68 - <-> Sturm este inlocuit de Rexhaj(Gorica) Min. 69 - Nou intratul Rexhaj suteaza spre poarta din pozitie favorabila dar sutul trece alaturi -> <- Min. 71 - Dupa un corner bine executat si o greseala a fundasilor centrali, Gorica este la un pas de a inscrie Min. 72 - <-> Zivec este inlocuit de Jogan(Gorica) Min. 76 - <-> Dickson este inlocuit de Garrett(Linfield) Min. 80 - <-> Douglas este inlocuit de Ervin(Linfield) Min. 82 - <-> Mulgrew este inlocuit de McCareavey(Linfield) Min. 84 - GOL! 2-1 Gol frumos reusit de Burgic cu capul -> <- Min. 86 - <-> Brugic este inlocuit de Matavz(Gorica) Min. 88 - Mingea lovita cu capul de Garrett loveste transversala Min. 89 - Garrett primeste cartonas galben pentru un fault destul de dur Min. 90 - Se anunta 3 minute de prelungire Min. 91 - GOL! 2-2 Careavey inscrie pentru Linfield dupa o iesire aiurea a portarului sloven -> <- Min. 93 - Meciul s-a incheiat! Scor final 2-2! Statistica: Gorica - Linfield Goluri: 2-2 Suturi pe poarta: 6-4 Suturi spre poarta: 6-5 Cornere: 9-7 Faulturi: 14-15 Cartonase galbene: 1-2 Posesia balonului: 54%-46% Jucam in turul 2 preliminar cu NK Gorica! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 19, 2006 · Report post Amaratii de la Linfield au avut posibilitatea sa relanseze calificarea... au rata un penalty in minutul 52 cand scorul era 1-1... 8O 8O 8O Nu pot sa cred... Cine este aceasta Gorica? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 19, 2006 · Report post stie careva care este distanta Bucuresti-gorica?.. sunt vreo 1000 km (google earth) Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 19, 2006 · Report post Slovenii au un stadion micut. Au o singura tribuna; nu au peluze. Ochiometric, estimez ca sunt 2000-3000 de locuri in total. Atmosfera creata de fanii sloveni a lipsit aproape complet, fanii echipei oaspete acoperind fundalul sonor. In concluzie, nu trebuie sa ne temem prea mult de atmosfera creata in deplasare. Pe Lia Manoliu trebuie sa ii astepte infernul. Analizand adversarul prin prisma meciului jucat cu Linfield am tras cateva concluzii: Puncte slabe: 1. Partea dreapta a apararii slovenilor este destul de subreda, putand fi depasita destul de usor 2. Fundasii centrali sunt destul de nesiguri, un-doi-urile rapide lasandu-i fara replica in dese randuri 3. Sunt destul de aiuriti la fazele fixe executate in careul lor, atat portarul cat si fundasii fiind destul de rudimentari in multe momente 4. In dubla cu Linfield jucatorii sloveni au provocat trei penalty-uri, lucru pe care l-am putea specula Puncte forte: 1. Partea stanga a atacului functioneaza foarte bine, deci e important ca inlocuitorul lui Ogararu sa fie extrem de atent 2. Recupereaza destule mingi la mijlocul terenului, insa cred ca Para si Radoi vor impiedica acest lucru 3. Atacantul Burgic este un jucator rapid si oportunist care poate pune probleme...trebuie sa avem grija cum facem jocul la offside Asadar, Gorica este o echipa accesibila, dar trebuie sa abordam meciul cu maxima seriozitate. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 19, 2006 · Report post maybe its a little off topic, but anyone know where i can get an acura car manual, specifically for a legend? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 20, 2006 · Report post Pe Gigi Becali nu-l intereseaza Supercupa si in caz de castigare a ei,jucatorii nu vor primi bonusuri. "S-o ia rapidistii,zice el,mie nu-mi trebuie!" Nu ma mai surprinde deloc Gigi.M-am obisnuit cu comportamentul lui flegmatic. Gigi,dar daca ai juca fara spectatori meciurile de campionat si de Champions,te-ar interesa ? Banuiesc ca da.Atunci sa stii ca noi dorim Supercupa.Si la fel de tare dorim sa invingem Rapidul.Pentru noi Rapidul reprezinta insecta care ne bâzâie si pe care vrem sa o zdrobim.Ori de cate ori ne iese in cale. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 20, 2006 · Report post Supercupa trebuie luata.... Sa incepem bine....HAI Steaua! Share this post Link to post Share on other sites