Posted June 20, 2006 · Report post @Ayrton mersi pentru informatie. sper ca in turul II s-a avem un adversar din partea de est a europei care joaca fotbal frumos si nu o echipa gen shelbourne care joaca urat si da la piciore. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 20, 2006 · Report post sper ca in turul II s-a avem un adversar din partea de est a europei care joaca fotbal frumos si nu o echipa gen shelbourne care joaca urat si da la piciore....ca iar o sa faca Dica o prostie si il suspenda asta pe x meciuri !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 20, 2006 · Report post mda... pac , pac , pac , anul asta intram in grupe , terminam pe 3 , mergem in UEFA si o castigam ; la anul` jucam semifinala de UCL , iar peste 2 ani castigam UCL . :lol: :lol: :lol: Vise vise,dar cu ce jucatori :?: :?: :?: Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 20, 2006 · Report post @Dan_BKL sa speram ca atat in turul 2 cat si in turul 3 vom intalni echipe care indiferent de ce fel de fotbal joaca, vor fi eliminate de Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 20, 2006 · Report post O singura dorinta am... : sa nu fie Fiorentina !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 20, 2006 · Report post O singura dorinta am... : sa nu fie Fiorentina !!! Fiorentina nu e cap de serie in turul III? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2006 · Report post Care sunt posibili adversari? O lista ceva? Aici ai lista cu adversarii:http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/UEFA/seedcl2006.html Uite aici lista, era pe prima pagina Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2006 · Report post June 23, 2006 draw for 1st and 2nd qualifying round Champions League draw for 1st qualifying round of the UEFA Cup Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2006 · Report post O singura dorinta am... : sa nu fie Fiorentina !!! Fiorentina nu e cap de serie in turul III? Nu e : http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/UEFA/s...seedcl2006.html De remarcat ca suntem cea mai buna echipa din Turul 2 si a 7-a din turul 3 !!! Nu avem voie sa nu ne calificam !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2006 · Report post Group Stage (32 teams) Pot 1 coef. Pot 2 coef. -------------------- --- ------- -------------------- --- ------- FC Barcelona (TH) Esp 127.006 Valencia *** Esp 95.006 AC Milan Ita 129.020 Olympique Lyon Fra 89.757 Real Madrid Esp 120.006 FC Porto Por 87.533 Internazionale *** Ita 112.020 PSV Eindhoven Ned 81.640 Juventus Ita 107.020 Bayern München Ger 80.960 Liverpool *** Eng 105.950 Chelsea Eng 79.950 Arsenal *** Eng 101.950 Ajax *** Ned 60.640 Manchester United Eng 100.950 Celtic Sco 60.023 Pot 3 coef. Pot 4 coef. -------------------- --- ------- -------------------- --- ------- Lille OSC *** Fra 54.757 AEK Athens *** Gre 39.587 Sporting CP Lisbon Por 54.533 Anderlecht Bel 38.981 Benfica *** Por 51.533 Dinamo Kiev ** Ukr 36.777 Girondins Bordeaux Fra 47.757 Levski Sofia ** Bul 35.016 Werder Bremen Ger 43.960 Shakhtar Donetsk *** Ukr 33.777 Olympiakos Piraeus Gre 43.587 Galatasaray *** Tur 33.634 CSKA Moscow *** Rus 42.504 Hamburger SV *** Ger 30.960 Steaua Bucuresti ** Rom 46.381 Slovan Liberec *** Cze 28.769 sa ma lamureasca si ope mine cineva cu o chestie in faza de group stage, Steaua e in a treia urna valorica, pe ultima pozitie, cu toate ca cele 3 echipe din fata noastra au coeficient UEFA mai mic. e vreo greseala a site-ului sau o chestie ope care nu o inteleg? In toate celelalte urne, echipele sunt puse in ordine descrescatoare a coeficientului. spun asta pentru ca in cazul in care 5 echipe cu coeficient mai mare decat al nostru nu s-ar califica, Steaua ar putea intra in grupa a doua valorica pareri? :roll:? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2006 · Report post De remarcat ca suntem cea mai buna echipa din Turul 2 si a 7-a din turul 3 !!! Nu avem voie sa nu ne calificam !!! Gresit, yang! Suntem echipa cu cel mai bun coeficient, nu neaparat cea mai buna... @ rady E evident ca acolo este o greseala! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2006 · Report post rady: eu cred ca din cauza ca werder si olympiakos intra direct in grupe,iar CSKA intra din turul 3, in timp ce noi din turul 2. cred... Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2006 · Report post De turul II preliminar nu imi fac probleme dar in turul III as prefera sa evita:fiorentina,fenerbahce,osasuna,red star belgrad,standard liege,austria viena,sau spartak moscova. as prefera:djurgardens,valerenga,debrecen,legia varsovia,FC. kopenhaga,maccabi haifa. sa vedem ce vor decide sorti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2006 · Report post Vineri, de la ora 13.00, la Nyon, va avea loc tragerea la sorti a partidelor din primul si al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor. Steaua, campioana României, va intra în competitie în turul doi preliminar, în care este cap de serie. Formația românã îsi va afla adversara sau întâlnirea din turul întâi preliminar care o va decide. Cele trei echipe care nu sunt cap de serie direct calificate în turul doi sunt Mlada Boleslav (Cehia), Ruzomberok (Slovacia) si Austria Viena (Austria). Acestea sunt cele mai puternice formatii pe care stelistii le-ar putea întâlni în turul doi preliminar. www.prosport.ro Putem privi cu speranta spre turul III preliminar. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2006 · Report post sa ma lamureasca si ope mine cineva cu o chestie in faza de group stage, Steaua e in a treia urna valorica, pe ultima pozitie, cu toate ca cele 3 echipe din fata noastra au coeficient UEFA mai mic. e vreo greseala a site-ului sau o chestie ope care nu o inteleg? In tragerea la sorti pentru grupe conteaza si coeficientul tarii care pe noi ne cam trage in jos !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2006 · Report post rady: eu cred ca din cauza ca werder si olympiakos intra direct in grupe,iar CSKA intra din turul 3, in timp ce noi din turul 2. cred... in grupa 4 sunt vreo 4 echipe venite din turul trei care nu sunt puse deasupra celor venite din turul doi Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2006 · Report post Cred ca acest clasament este e prostie,sunt date bagate la plesneala. Pai Olympiakos care joaca in fiecare an in UCL,are un coeficient mai slab ca noi.... Singura conditie ca acela sa fie corect este sa se calculeze coeficientul din ultimul an. :? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 21, 2006 · Report post I.N.Money, Clasamentul nu e facut la plesneala, sunt puse echipele in functie de coeficient. Echipele cu coeficient mare se presupune ca se vor califica in fata echipelor mai slab cotate! Bineinteles ca in realitate nu trebuie sa fie neaparat asa! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 22, 2006 · Report post Da, faza cu acei coeficienti nu este neaparat relevanta. Daca suntem cap de serie in ambele tururi nu trebuie sa ne consideram deja calificati. Asa cum anul trecut nu am fost cap de serie si am avut norocul(ghinionul pana la urma) sa picam cu Rosenborg, anul acesta putem pica cu o echipa mult mai inaccesibila. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 22, 2006 · Report post deci. echipele pe care le vedem in tabele nu sutn neaparat cele ce se vor califica. sunt puse teoretic doar, cele care in mod normal (avand coeficientul mai mare) s-ar califica. oricum, intrebarea mea era daca in cazul Stelei e vreo eroare sau nu Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2006 · Report post Linfield ( Irlanda de Nord ) / Gorica ( Slovenia ) - Steaua Gorica echipa cu cel mai mare coeficient din turul 1 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2006 · Report post Linfield sau Gorica ! putem sa le invingem pe amandoua !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2006 · Report post in tutul II preliminar vom juca cu invingatoarea dintre Linfield si NK Gorica. nu am cazut rau dar se putea si mai bine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2006 · Report post in mod normal vom juca cu Nk Gorica. primul meci il avem la ei apoi returul se joaca la noi in Ghencea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2006 · Report post nus de ce ziceti ca se putea mai bine ... turul II e vax albina ! Turul III, aici ar fi bine sa avem un pic de noroc Share this post Link to post Share on other sites