Posted August 7, 2006 · Report post Sorin se referea la castigarea UCL, a campionatului si a cupei (UEFA) :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2006 · Report post Rezultate de azi: Austria Vienna (Aus) 1 - 1 Benfica (Por) Dinamo Zagreb (Cro) 0 - 3 Arsenal (Eng) Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2006 · Report post rezultate firesti. Arsenal deja s-a calificat iar Benfica are 85%sanse s-a elimine pe austrieci. maine se joaca restu: Hamburg - Osasuna Milan - Crvena Zvezda Salzburg - Valencia Lille - Rabotnicki København - Ajax CSKA Moskva - Ru¾omberok Shakhtar - Legia Liverpool - M. Haifa Standard - Ste Liberec - Spartak Moskva Hearts - AEK Levski - Chievo Dynamo Kyiv - Fenerbahçe Galatasaray - Mladá Boleslav dupa parerea mea mai departe vor merge:Hamburg,Milan,Valencia,Lille,Ajax,Cska Moskova,Shaktar,Liverpool,Steaua,Spartak Moskova,Hearts,Fenerbahçe,Galatasaray,Levski steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 spre cl spre cl spre cl spre cl spre cl spre cl spre cl spre cl spre cl spre cl spre cl Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2006 · Report post Inteleg ca sunteti toti suporteri ai echipei Steaua dar aveti prea mult optimism. Pe Gigi nu il intereseaza cupa Romaniei, deci Steaua nu o va castiga (si asa va avea meci din 3 in 3 zile). Cred ca va castiga campionatul, iar in Liga Campionilor vad Steaua trecuta de grupe (de pe locul 2), mai castiga un meci si se opreste in SFERTURILE Champions League. ... ajunge pentru primul an Sorin se referea la castigarea UCL, a campionatului si a cupei (UEFA) :lol: :lol: :lol: cum sa castigi frate si UCL si Cupa UEFA in acelasi sezon :?: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2006 · Report post @Rossoblu: Am putea folosi Steaua 2 pentru Cupa UEFA. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2006 · Report post Dynamo Kyiv (Ukr) 3 - 1 Fenerbahce (Tur) Mai un minut de jucat Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2006 · Report post fratilor...hai sa vedem mai inti meci cu meci...k sa fim seriosi la ce echipe ne asteapta in grupe....sper sa iesim teferi...acu' chiar daca a jucat bine cu Standard mai sunt multe meciuri pana ajungem noi unde ne dorim...fara sa ne suparam dar sa nu comparam CL cu UEFA...oricum yo am incredere in Steaua mea,dar raman realista si constienta ca deabia acum incep adevaratele meciuri.bafta baietzi :!: :!: :!: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2006 · Report post Ce chestie... Anderlecht care a castigat campionatul, e in URNA D, a patra valorica, pt grupe, in timp ce ocupanta locului 2 in Belgia, Standard, in cazul DOAR ipotetic in care s-ar califica in grupe, ar fii in a treia urna valorica... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2006 · Report post @ weeezer_20 Aici n-ai dreptate! Ar putea fi doar in a 4-a urna valorica, pentru ca componenta grupelor se decide dupa returul turului 3 de calificare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2006 · Report post Eu as vrea,in fericitul caz in care ne calificam si in mod normal asa ar trebui sa se intample, sa facem parte dintr-o grupa cu Valencia, Ajax si Levski...asa am putea prinde un loc 3 de UEFA daca nu chiar mai mult 8) ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2006 · Report post CSKA Moscow 3 - 0 Ruzomberok Dynamo Kyiv 3 - 1 Fenerbahce Lille 3 - 0 Rabotnicki Shakhtar Donetsk 1 - 0 Legia Warsaw Galatasaray 5 - 2 Mlada Boleslav Levski Sofia 2 - 0 Chievo Liberec 0 - 0 Spartak Moskova FC Copenh'gen 1 - 2 Ajax Hamburger SV 0 - 0 Osasuna Standard Liege 2 - 2 Steaua AC Milan 1 - 0 Red Star Belg Hearts 1 - 2 AEK Athens SV Salzburg 1 - 0 Valencia Liverpool 2 - 1 Maccabi Haifa din toate rezultatele din prima mansa a turului III preliminar al Champions League marea surpriza este Salzburg 1-0 Valencia. Valencia care daca s-ar califica in grupe ar fi in prima urna valorica. va fi interesant returul de pe Mestallia oricum nu cred ca Salzburg poate merge mai departe dupa 1-0 acasa.ar fi cea mai mare surpriza din turul III. Steaua nu are voie s-a piarda calificarea dupa 2-2 la liege. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post @ weeezer_20 Aici n-ai dreptate! Ar putea fi doar in a 4-a urna valorica, pentru ca componenta grupelor se decide dupa returul turului 3 de calificare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post Nu-mi spune! Imaginea este de pe gsp... Nu trebuie sa crezi tot ce scrie la gazeta. :wink: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post astia de la gsp sunt bolnavi. daca de exemplu salzburg elimina pe valencia va fi plasat in urna a 4-a nu 1 deorece la intrarea in grupe fiecare echipa isi pastreaza coeficientul actual si nu intra in locul formatiei eliminate la tragerea la sorti. gsp sunt terminati. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post corect, noi daca trecem de standard suntem in urna 3 Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post Cat ghinion pe Hearts astia si m-au scos si de la 1 bulion! Au luat gol in min 89 si apoi in 90 si-au dat autogol! :evil: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post Mda...urna a 3-a la mijloc chiar...100% Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post Cat ghinion pe Hearts astia si m-au scos si de la 1 bulion! Au luat gol in min 89 si apoi in 90 si-au dat autogol! :evil: cine :?: :?: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post Cat ghinion pe Hearts astia si m-au scos si de la 1 bulion! Au luat gol in min 89 si apoi in 90 si-au dat autogol! :evil: Am vazut meciul si pot sa=ti spun ca, scotienii au avut un ghinion extraordinar , daca ar fi fost 4-0 pentru ei nu s-ar fi mirat nimeni (3 bare printre altele). Mi-am adus aminte, din pacate de meciul nostru de anul trecut cu Rosenborg (de acasa) :cry: :cry: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post mda... 9 meciuri jucate, 8 prinse, si se trezesc scotieni sa-si dea cu stangu-n dreptul in ultimele minute.... MAMA LOR :evil: Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post lasa frate, ca eu am avut un bilet cu 9 meciuri in care imi puteau iesi 6 milioane jumate cu doar 100.000 de mii, am nimerit rezultate ca egalul dintre slovan si spartak si victoria lui Ajax dar m-au scos valencia cu salzburg ca bagasem x2...mai rar vezi asa ghinion... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2006 · Report post @Cooper Nu trebuia sa mai zici si de cele 3 bare ca ma oftic mai rau! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2006 · Report post aseara am visat ca la meciul cu standard a dat Lovin golul calificarii . DOAMNE cat de real parea... sa speram ca visul se va materializa spre cl Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2006 · Report post Bafta multa saptamana viitoare fratilor...Banel va duce in Liga...Steaua e cu mult mai buna ca Standard...Si la anul sper sa mergem impreuna in CL... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2006 · Report post @Red Dog Forever De ce? Crezi ca ati putea sa treceti de tururile preliminare ? :twisted: :twisted: Share this post Link to post Share on other sites