Posted June 9, 2006 · Report post In acest topic vom vorbi despre perioada de pregatire a Stelei si despre comportarea ei in editia 2006/2007 a Ligii Campionilor. Un pic de sansa ne-a privat de accederea in C.L. inca din sezonul trecut.Anul acesta suntem indiscutabil mai puternici si cu mai multa experienta. Pe langa cunostintele dobandite 2 ani consecutiv in Cupa UEFA de Steaua,se pare ca de aceasta data Gigi Becali a inteles ca lotul este slab numeric si va face 4-5 transferuri. Probabil ca primele 2 transferuri (Drida si V.Badea) nu prea spun multe,dar evolutia jucatorilor in timp poate ca va spune altceva. Din momentul terminarii campionatului,pana pe 23 iunie jucatorii sunt in vacanta.Pe 27 iunie vor pleca intr-un stagiu de pregatire la Kaprun in Austria,unde vor fi prezenti pana pe 6 iulie.Dupa aceasta data pregatirile vor continua in Olanda unde vor sustine mai multe jocuri de pregatire. Saptamana viitoare la Nyon,va avea loc tragerea la sorti pentru stabilirea cuplurilor care vor juca in turul 2 preliminar.Steaua este cap de serie si in mod cat se poate de sigur,va juca impotriva unei echipe inferioara valoric. Startul competitiei pentru Steaua va fi 25 iulie. Ii dorim o comportare cat mai buna si un lung traseu in Champions League ! FORZA Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post Sa speram ca in acest an ne vom bucura de imnul CL la iesirea jucatorilor pe stadion... Sa speram ca vom vedea meciuri in compania unor echipe ca Barcelona sau Real Madrid, Chelsea sau Arsenal, Milan sau Juventus. Pana la aceste meciuri ne asteapta un drum SCURT dar greu. Steaua este ultima echipa inscrisa in aceasta competitie in sezonul 2006-2007 conform site-ului oficial UEFA. O competitie mare a asteptat un club mare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post Este ultima inscrisa si sper sa fie cu noroc sa fim primii calificati , eu cred ca o sa jucam semifinala UCL , cel putin asta imi doresc dar cu noroc se poate si cu 5 jucatori de valoare , aviz MM Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post The Olympic Stadium in Athens Aici se va juca finala... Visam frumos... dar avem dreptul pentru ca suntem CAMPIONI!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post Olympiastadion din Munchen ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post Care sunt posibili adversari? O lista ceva? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post Momentan, chiar cu actualul lot si in functie de adversarul din peliminarii avem ceva sanse sa ajungem in grupe! Daca intalnim Fiorentina, Fenerbahce, Osasuna, Spartak M avem 30% sanse de calificare. Cu Austria Viena, Steaua Rosie, Standard, Hearts, Maccabi am avea 50%, iar pe celelalte cred ca putem sa le depasim chiar cu actualul lot fara mari probleme! Presupun, bineinteles ca vom trece de turul 2! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post Perosnal consider ca Fenerbahce nu e asa de tare. Celelate din prima categorie sunt dar 30% e totusi cam putin... Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post @Motanu Poate am exagerat cu procentul, dar Fener e echipa foarte buna, care are si o experienta mai mare ca noi in CL. Cea mai slaba in acest moment cred ca este Osasuna... Care sunt posibili adversari? O lista ceva? Aici ai lista cu adversarii: http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/UEFA/s...seedcl2006.html Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post Ayrton pe ce calcule te bazezi cand afirmi ca avem doar 30% sanse de calificare ? Avem cel mai mare coeficient,cred ca avem cele mai mari sanse. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post Dupa ce am vazut lista pot sa zic ca in turul 2 nu vom avea probleme, doar Salzburg sa fie o echipa mai grea, in rest... as vrea sa picam cu FH Hafnarfjardar sau Llansantffraid :lol: In turul 3 ramane de vazut care va fi lista completa de adversari, momentan Fiorentina si Osasuna sunt echipe puternice. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post Virgil, Coeficientul conteaza doar la tragerea la sorti! Ma bazez pe faptul ca aceste echipe au bugete considerabile si se pot intari pe masura in aceasta vara! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post Cred ca exagerezi totusi un pic.Stii cum e cu poate,cu daca si cu parca. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post Gandeste-te ca echipa calificata primeste cel putin 6 milioane euro! Crezi ca aceste echipe nu se vor intari pentru a forta intrarea in CL? Si au banii necesari sa o faca, nu ca noi... Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post Ba da,cred ca se vor intari.Dar mizez pe faptul ca nu se poate face primavara cu o floare,doua... Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post FOARTE IMPORTANTA INTREBARE: jucam turul II primul meci acasa si turul III primul meci in deplasare si urmatorul acasa ??? E foarte important sa jucam in turul III ultiumul meci pe Ghencea... Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post @ Sorin Cei care sunt cap de serie joaca intotdeauna primul tur in deplasare! E un avantaj! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post Olympiastadion din Munchen ? olympiastadion e in berlin :wink: Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post Si acela din imagine este Stadionul Olimpic din Atena... "Si cu asta basta!" (citat :lol: ) inca o imagine edificatoare: Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post Olympiastadion din Munchen ? olympiastadion e in berlin :wink: Exista si inca exista Olympiastadion in Munchen,juca Bayern acum 2 ani,dar acum este un fel de Targ acolo :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post @ Sorin Cei care sunt cap de serie joaca intotdeauna primul tur in deplasare! E un avantaj! Doar daca ai aflat de vreo schimbare in regulament fata de anul trecut. M-am uitat peste calificarile din vara trecuta si in fiecare tur preliminar au fost capi de serie ce au jucat turul acasa. In turul I: Liverpool, Haka, Gorica http://www.UEFA.com/competitions/UCL/Fixtu...2198/index.html turul II: Valerenga, Dinamo Kiev, Anderlecht, Partizan, Debrecen http://www.UEFA.com/competitions/UCL/Fixtu...2199/index.html http://www.UEFA.com/competitions/UCL/news/...sId=310668.html turul III: Man. United, Artmedia, Sporting, Anderlecht http://www.UEFA.com/competitions/UCL/Fixtu...2200/index.html http://www.UEFA.com/competitions/UCL/news/...sId=320282.html Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post trei sa avem noroc sa jukm primu meci in deplasare noi nu prea am avut noroc dasta cel putin pana acum sa speram ca va veni si norocul @ Sorin Cei care sunt cap de serie joaca intotdeauna primul tur in deplasare! E un avantaj! gandeste la Manchester anul trecut ca a jucat primul meci acasa si era cap de serie cu debrecen Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post ce am observat p acel site... daca ne calificam in grupe...intram in grupa 3 valorica...deci vom avea teoretic 2 echipe mai bune...si una mai slaba...deci e bine... ps. ce stadion au grecii 8O 8O 8O Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post ce am observat p acel site... daca ne calificam in grupe...intram in grupa 3 valorica...deci vom avea teoretic 2 echipe mai bune...si una mai slaba...deci e bine...stai sa intram in grupe si dupa aia, sa nu ne grabim asa sa vedem cu cine cadem mai intai Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2006 · Report post pai ar cam fi cazul sa ne calificam..nu vreau k acest titlul sa fie doar pt palmares...vreau sa reprezinte momentul noii intrari a Stelei in CL... Share this post Link to post Share on other sites