Sign in to follow this  
Followers 0
UltraSS

Comentatorii de pe aNTENA 1

128 posts in this topic

ce parere aveti de Cosmin baleanu comentatorul meciului....eu zic ca a comis-o dinou dupa ''lovitura de teatru'' din min 5 din giulesti la golul lui Nicolita...si GOOOOOLL rapid la golul lui Moldovan...la care se adauga comentariile sale de azi...

Si nu au remarcat OFFSIDEul inexistent la Nicolita care driblase si portarul din primele minute.

In schimb dupa gol analizau daca a fost fault la Banel!

Ce hahalere...

Toata Antena1, niste bagabonti!:))

Despre meciul CFR Cluj-rapid de ce nu au zis nimic???

Totusi, inclin sa cred ca toata aceasta discutie trebuia purtata la "galetusa adverarilor".

Pentru ca indivizii aia de la A1 sunt niste adversari ! Ca si javrele, si milogii...

ai dreptate...si ca la toti adversarii le spunem cuvintul magic care incpe cu M si se termina cu UIE...si lor si lui Dan voiculescu si lui Copos....la toti!!!

Merita si baietii un topic special pentru ca sunt cu adevarat "speciali". Niste bannere la urmatorul meci ar fi excelente.

Baleanu ala e prost cu spume.

Transmisia+comentariu+comentatorii=one big shit !

Sunt penibili... baleanu batea apropouri intruna cum ca ar fi blat, mare jegos, milog...

Treaba asta cu antena e mai veche si gunoiul ala de Baleanu nu are rusine.

Dar ce putem face sa nu mai defaimeze Steaua?

In timpul meciului, unul dintre comentatorii Antenei 1 a lansat o stire de genul: la vestiare, Gigi Becali s-a intalnit cu patronul Jiului, Alin Simota, lasand loc de interpretari. Aflam acum ca intalnirea a fost accidentala si s-a soldat doar cu o strangere de mana(in vazul tuturor, si nu la vestiare ci SPRE vestiare). Pentru cei care nu cunosteau acest aspect, dupa spusele comentatorului, Gigi ar fi pus la cale cine stie ce cu patronul Jiului. Aceasta observatie confirma(daca mai era cazul) atitudinea mizerabila a comentatorilor Antenei 1. Dupa pauza, acelasi inepuizabil Cosmin Baleanu a afirmat ca a vorbit cu Mircea Lucescu si Razvan Lucescu, iar cei doi i-au spus consternati ca acest campionat este deja jucat. Intrebare: i-a sunat Cosminel pe cei doi sau cei doi l-au sunat? Daca da, care a fost rolul acestei convorbiri? Cei doi s-au interesat daca suporterii scandeaza anti-Rapid? Daca ma intrebati pe mine as spune ca l-au sunat ei pentru a-l felicita pentru comentariul "pro-Steaua".

"Gigi a fost la vestiare

Imediat după ce echipele au ieşit la încălzire, Gigi Becali a coborît pe teren şi a traversat terenul pentru a se duce la vestiare. La un moment dat s-a întîlnit cu patronul Jiului, Alin Simota, şi cu antrenorul oaspeţilor, Aurel Şunda, cu ambii dînd mîna. El a discutat apoi cu Olăroiu în gura tunelului, după care cei doi au plecat împreună la cabine. Becali a stat cu Oli în vestiar aproximativ 20 de minute, după care a mers la tribuna oficială."

Sursa: GSP

Parca nu ne asteptam la un asemenea comentariu.

Daca si Baleanu este considerat comentator bun inseamna ca s-a intors lumea cu susul in jos :lol: .

Pai sa zici ca habar nu ai daca Hotoboc a jucat la Steaua,arata cate stie acest individ despre fenomenul fotbal.

Hotoboc ne-a ingropat intr-un meci cu grecii. Am luat vreo 3 goluri de portar atunci.

Insa e normal ca n-o sa stie Baleanu asta. Doar nu a jucat Hotoboc in derbiurile milogilor cu Skonto Riga sau Vaalerenga.

Cred ca era Rotaru in meciurile cu Panathinakos,daca de meciurile acelea zici.

De Hotoboc imi amintesc in meciul cu Petrolul de acasa din 1999,din iarna,cand ne-au distrus. :?

Gafa la fiecare faza,se pare ca acum parca e mai sigur pe el.

Da, asa e. Am facut o confuzie. In fine, si Rotaru si Hotoboc ne-au ajutat la fel de mult... :roll:

Nenorociti, toti de la Antena 1 in frunte cu Dan Voiculescu, iubitori de "discriminati". Cand e vorba sa transmita un meci al "discriminatilor" fac mare valva, spoturi, publicitate, cantecul lor de parca e finala CL.

Cosmin Baleanu a incercat cat a putut sa nu-si supere sefii.Ce pretentii poti sa ai de la comentatorii unui post TV care serveste interesele partidului conservator al carui membru de frunte este Gheorghe Copos ?

Sa ne bucuram de victorie.E tot ce conteaza.

Topicul...continua. :wink:

Baleanu sa ia lectii de comentator de la TVR! La atingerea balonului de catre Stancioiu tribunele huiduie, iar Gradinescu a zis : "Este huiduit pt penalty-ul facut, dar lumea uita repede si celelalte interventii"

am urmarit seara asta stirile sportive de la a1. jegosii astia au dat vreo 10 minute despre meciul Steaua-Jiul , minute in care s-a insinuat insistent ca ar fi fost blat. si jegosilor astora le-ar trebui interzis accesul pe stadion, nu numai ridicarea acreditarilor. se pare ca papagalii astia considera Steaua ciuca batailor, altfel nu ar considera ca poate fi batuta de orice echipa din Romania si ca Steaua ar avea nevoie de blaturi. de multe etape Steaua este acuzata numai de blaturi mai ales de a1, gsp si prosport

si jegosilor astora le-ar trebui interzis accesul pe stadion, nu numai ridicarea acreditarilor.

Nu stiu daca asta ar fi cea mai buna idee pentru ca astfel le-am da apa la moara si se vor simti discriminati...Implicit audienta va creste si le vom face un bine...

Ar fi mult mai inteligent din partea noastra sa li se dea acreditari dar sa nu fie bagati in seama...

un comentator foarte bun. poate, la sah sau rummy, mereu cu gura plina de ...

o sluga proasta a trustului pe care noi il "iubim" foarte mult.

si cu toate astea nu baleanu a dat tonul discutiilor ieri ci stimabilii nostri baieti prin partitura aproape falsa jucata de ei.

Nu stiu daca asta ar fi cea mai buna idee pentru ca astfel le-am da apa la moara si se vor simti discriminati...Implicit audienta va creste si le vom face un bine...

Ar fi mult mai inteligent din partea noastra sa li se dea acreditari dar sa nu fie bagati in seama...

ce discriminare ? ce, sunt tzigani ? si audienta la ce? daca nu vor mai avea ce sa transmita de pe Steaua, audienta=0, iar audienta va merge la postul care va transmite meciul Stelei. chiar nu merita acreditari. cit despre bagare in seama, se vor baga singuri. si chiar daca vor fi ignorati, vor avea material de publicat din cauza ca vor fi la gramada cu ceilalti reporteri de la alte televiziuni.