Sign in to follow this  
Followers 0
Helmuth

Primul meci pe stadion

3 posts in this topic

Dragi stelisti va propun un topic in care sa ne amintim de primul meci la care am asistat pe stadion  in viata noastra de stelisti pentru a ne susține echipa favorită Steaua Bucuresti.

Voi incepe eu cu exemplul. A fost un meci de Cupa Steaua vs Dinamo pe 24.04.2002. Scorul spre dezamăgirea mea a fost unul defavorabil Stelei. 0-1 gol marcat de Claudiu Niculescu. Voi cauta si un articol din presa despre acest meci. Am rugămintea ca si voi in limita posibilităților sa încercați să găsiți un articol despre primul vostru meci pe Ghencea... FORZA Steaua BUCUREȘTI! 

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/cupa-Romaniei/13-cu-noroc-povestea-victoriei-din-2002-in-semifinalele-cupei-asteptata-de-Dinamo-de-pe-vremea-lui-Valentin-ceausescu-fanii-ne-au-injurat-12330080

Asa cum am promis. Am revenit și cu un articol din presa despre primul meu meci la care am asistat in Peluza Nord din Ghencea. 

Steaua – Dinamo 0-1 (Claudiu Niculescu ”75 )
24 Aprilie 2002, stadionul Ghencea

Steaua: M. Tudor – D. Bălan, M. Baciu, M. Rădoi, B.Nicolae (”82 M. Neșu) – P. Stoica, Fl. Dumitru, E. Lincar, D. Mitriță – E. Trică (”90 M. Luca), Cl. Răducanu. Antrenor: Victor Pițurcă

Dinamo: B. Lobonț – G. Kiriță, B.Onuț, S. Iodi, I.Tâlvan – C.Ilie(”52 Fl. Petre), Fl.Pârvu, I.Tameș, Vl. Munteanu(”90 Zicu) – Cl.Drăgan, Cl. Niculescu (”82 I. Dănciulescu). Antrenor: Cornel Dinu

Edited by Ioan FCSB