Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

U Craiova-FCSB 0-2 (0-1)

3 posts in this topic

Duminica 5 mai 2019, de la ora 21, pe stadionul Ion Oblemenco:

CS U Craiova - FCSB

Meci de mare interes duminica la Craiova. Oltenii vor sa ne bata si sa treaca pe locul doi, pe care in acest moment ne aflam noi. La un meci ca asta tribunele vor fi pline ochi, in jur de treizeci de mii de suporteri din Banie dorind sa fie prezenti la infrangerea echipei lor preferate.

U merge bine. Ultimele doua jocuri au insemnaT tot atatea victorii. Cu noi insa le va fi greu, ca de obicei. dau ei un gol, dam noi doua; dau ei doua goluri dam noi trei. Si asa mai departe.

FCSB reuseste sa domine mai mereu. Asa va fi probabil si in meciul cu U.

FORZA FCSB!

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meci crancen in care FCSB a fost mai inspirata si a terminat castigatoare. Oltenii au jucat si ei bine dar au abuzat de faulturi grosolane, exemplul cel mai evident fiind faultul in careul de 16m a lui Donkor impotriva lui Coman. Arbitrul a fluierat prompt obstructia indicand si punctul cu var.

Lovitura de pedeapsa a fost executata de Tanase care a si inscris in min 34. A urmat apoi o lupta apriga a oltenilor, pentru echilibrarea situatiei pe tabela de scor. Apararea FCSB a fost mereu la post si a respins toate atacurile gazdelor. I-am remarcat aici pe Balgradean, careii a facut un meci mare, dar si pe Planici, Benzar si Morais.

Pe finalul meciului, cand se dadeau adevarate lupte in careul mare al ros-albastrilor, Man primeste o minge in apropierea portii oltene si inscrie sutand pe jos. 2-0 si meciul era jucat.

O partida de pomina in care Teja a dovedit ca ii este superior lui Papura si FCSB. Craiovei. Cu aceasta victorie FCSB isi consolideaza pozitia a doua in clasamentul primei ligi si asteapta pasii gresiti ai CFR la Astra pentru ca in ultima etapa sa dea lovitura clujenilor pe Arena Nationala si sa le sufle titlul de campioana a Romaniei. 

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0