Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

FCSB-Sepsi 2-0 (0-0)

3 posts in this topic

Luni 08 aprilie 2019, dCFR-uluie la ora 21:00, pe Arena Nationala:

FCSB - Sepsi Sf Gheorghe

Steaua are de luat o revansa in fata acestei echipe, dupa infrangerea severa - 2-4 - suferita la Sfqntul Gheorghe in vremea lui Dica.

Ros-albastrii sunt intr-o forma buna. Sepsi e la polul opus obtinand un singur punct in primele trei etape din play-off. Acestea fiind spuse echipa noastra porneste ca favorita. Asteptam deci alte trei puncte si o infrangere a CFR-ului la Craiova. Doamne ajuta sa fie asa iar in etapa a5-a din play-off sa-i batem si noi pe clujeni si sa fim  u un punct infata lor. Apoi vine returul si va fi foarte greu.

FORZA Steaua!

Edited by Virgil
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brigada de arbitri:

A: Petrescu Radu (Bucureşti - Bucureşti)
    A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti - Bucureşti)
    A2: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti - Bucureşti) 
 
    R1: Ioniță Eduard (Galaţi - Galaţi) 
R2: ( - )
   

Obs: Vidan Adrian (Bucureşti - Bucureşti)

N-ai cum sa ai incredere in Petrescu Radu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meci crancen in prima repriza prin faulturile grosolane ale oaspetilor, acceptate in cea mai mare parte a lor de arbitru, care le-a confundat cu joc barbatesc. Steaua a fost insa mai tot timpul la conducerea jocului. Cu toate astea nu a reusit sa marcheze si repriza s-a terminat fara goluri de ambelefusese  parti. 0-0.

In min 18 Ptitintilii a parasit terenul de joc dupa ce a simtit disconfort in locul unde accidentat la unul din meciurile precedente. Se spera ca in meciul urmator, cel cu CFR de la Cluj va fi apt de joc. In locul lui a fost introdus in teren Morutan. Nrincalzit si neisnspirat in joc, Morutan a fost inlocuit la pauza.

Inca din min 46 in formatia stelista si-a facut locul Florinel Coman. Cu o pofta de joc vizibila, Coman reuseste sa sa obtina un penalty, care este transformat in gol de Edy Gnohere in min 51. 1-0 pentru FCSB!

Dupa numai opt minute in urma unei combinatii cu Man pe centru terenului, Coman marcheaza din nou si urca scorul la 2-0.

Oaspetii cad psihic dar si fizic pana in ultimele minute ale reprizei, incrcand fara sa si reuseasca un gol de onoare. Coman insa trece peste golul trei sutand in bara din dreapta. Scorul final ramane 2-0.

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Cristea, Planic, Morais – Pintilii (Moruţan ’18, Coman ’46), Filip - Man, Hora, Tănase – Gnohere (Teixeira ’65). Antrenor: Mihai Teja;

Sepsi: Niczuly - Moura, Diarrassouba, Jovanovic, Abud – Velev (Fulop ’64), Vaşvari – Nouvier (Mensah ’71), Flores, Ştefan (Hamed ’64) – Tandia. Antrenor: Eugen Neagoe;

Cartonaşe galbene: Pintilii ’10, Hora ‘77 / Abud ‘43;

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0