Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

FCSB-CS U Craiova 3-2 (2-2)

4 posts in this topic

Duminica 31 martie 2019, de la ora 20, pe Arena Nationala:

FCSB -  CS U Craiova

Meci extrem de important pentru ambele echipe si in special pentru Steaua. Este obligatoriu sa castigam pentru a reveni pe locul doi si pentru a nutri sperante pentru castigarea campionatului.

Va fi un meci foarte greu pentru ambele echipe. Se pare ca dupa victoria cu 2-0 de la Giurgiu, FCSB si-a revenit si sperantele au renascut. Daca duminica 31 martie va reintra si Pintilii, echipa va arata cu adevarat bine si vor fi sanse reale sa trecem de olteni. Gnohere a marcat in meciul trecut si se pare ca i-a revenit forma de alta data. 

Craiova va fi o nuca tare pe care speram sa fim destul de inteligenti s-o spargem si sa-i extragem miezul.

Ma gandesc la un 2-0. FORZA FCSB!

 

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brigada de arbitri:

A: Haţegan Ovidiu (Arad - Arad)
    A1: Şovre Octavian (Satu Mare - Satu Mare)
    A2: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava - Suceava) 
 
    R1: Dima Iulian (Bucureşti - Bucureşti) 
R2: ( - )
   

Obs: Salomir Marian (Cluj-Napoca - Cluj)

Hategan e un arbitru care ne-a pus probleme in ultimii ani. A dat decizii care nu se impuneau, in defavoarea noastra. Sper sa-si faca bine treaba desi ma cam indoiesc.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru a doua oara in decurs de cateva saptamani Steaua invinge cu 3-2 Craiova, revine pe locul secund in clasament si reintra in lupta pentru titlu.

Meciul incepe in forta in fata acirca 30.000 de suporteri stelisti si craioveni. Steaua detine posesia balonului si in min 8, Morais aflat in actiune pe partea stanga a terenului, dribleaxa un fundas si apoi centreaza in fata portii de unde Hora inscrie cu usurinta primul gol al meciului. Steaua-U Craiova 1-0!

1554060705-27140.jpg

In min 21 Fortes suteaza in bara transversala, minge revine in teren, iar Teixeira il faulteaza din spate pe un adversar si Hategan acorda penalty. Lovitura de pedeapsa este batuta de Bancu care marcheaza fara probleme. 1-1!

Doar sase minute au stat la egalitate cele doua echipe, Man aducand-o pe Steaua in avantaj cu o reluare din fata portii la o minge care i-a venit norocos din Tiago Ferreira. 2-1!

Craiova avea sa egaleze pentru a doua oara in prelungirile primei reprize dupa o faza pornita din margine. Pintilii nu s-a inteles cu Balgradean si a scos mingea in out, iar de acolo Craiova a creat faza golului de 2-2 marcat de Cicaldau. 2-2!

Meciul s-a incins si mai tare la zece minute dupa inceputul partii secunde, dupa un gol al ros-albastrilor anulat pentru un offside discutabil.

Benzar a trimis in poarta, stelistii au jubilat pentru ca apoi sa-i sara la gat lui Hategan. Acesta se afla cu mana sus pentru o semnalizare de la margine a asistentului Sebastian Sovre. O faza pe care doar VAR-ul ar fi putut sa o elucideze fara discutii.

In cele din urma FCSB a trecut din nou la conducere in minutul 76 dupa o faza rapida dezvoltata in flancul stang prin urcarea lui Morais. Acesta a centrat ideal pentru reluarea lui Gnohere cu capul pentru 3-2.

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Cristea, Planic, Morais – Pintilii (Coman ’70), Filip - Man, Tănase, Teixeira (Gnohere ’50) – Hora (Nedelcu ’90). Antrenor: Mihai Teja;

U Craiova: Pigliacelli - Donkor, Acka (Kelic ’88), Ferreira, Bancu - Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Mihăilă (Bic ’62), Drăghici (Cristea ’74) – Fortes. Antrenor: Devis Mangia;

Cartonaşe galbene: Planic ‘90+2 / Bancu ’14, Mateiu ’53, Bărbuţ ‘90+2;

 

 

 

Edited by Virgil
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0