Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Sepsi OSK-FCSB 4-2 (2-0)

2 posts in this topic

Miercuri, 05 decembrie 2018, de la ora 20:00, pe stadionul "Municipal" din Sfantul Gheorghe:

Sepsi OSK Sfantul Gheorghe - FCSB

Începuturile Sepsi OSK datează din luna iunie a anului 2011, când doi prieteni – Diószegi László și Kertész Dávid – au avut un mare vis. Între timp, „roș-albii” au scris istorie, fiind singura echipă din județul Covasna care a promovat în primul eșalon al fotbalului românesc. În vara anului 2011, Diószegi László și Kertész Dávid au decis să fondeze un club de fotbal. De asemenea, respectând tradițiile fotbalului din Sfântu Gheorghe, au hotărât și asupra culorilor roșu și alb, iar la fel privindu-se în trecut le-a venit ideea ca numele clubului să fie OSK (prescurtare de la Olt Sport Klub – vechea echipă din Sfântu Gheorghe). Doar că au vrut ca și numele orașului să se regăsească în denumire și din acest motiv au completat cu Sepsi (Sepsiszentgyörgy – denumirea maghiară a orașului) și astfel a luat naștere numele asociației: Sepsi OSK.

Sepsi, o echipa puternica, fara inhibitii si se afla inainte de disputarea acestui meci pe locul 6, cu 23 de puncte si un golaveraj pozitiv, 18-16

Sepsi e o buturuga mica care a rasturnat deseori care mari. Sunt ferm convins ca vrea sa rastoarne si FCSB, care desi castiga de patru etape fara intrerupere prezinta carente serioase in faza defensiva. Nici linia de mijloc nu straluceste asa incat trebuie sa privim cu ingrijorare jocul echipei noastre. 

Va reintra Gnohere, care si-a ispasit suspendarea de doua etape. Bizonul reprezinta un plus alaturi de Man si Tanase.

Cat il priveste pe Dica, nu cred ca va reusi sa scoata echipa din jocul fara orizont pe care il presteaza.

Cu speranta ca Dinamo va bate CFR-ul in aceasta seara, astept ca FCSB sa castige in Covasna si sa revina le primul loc al clasamentului.

FORZA FCSB!

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe un teren inghetat jucatorii FCSB au tinut mai mult la integritatea corporala decat de a practica un joc curajos, in viteza. Sepsi insa si-a propus sa joace decisiv cu contraatacuri rapide si combinatii in fata portii lui Balgradean care au scos din joc apararea fcsbista, dar si pe portarul nostru care daca ar fi fost mai determinat nu ar fi primit golurile care o situeaza la cinci puncte in urma CFR-ului. E cat se poate de real ca Balgradean a fost lipsit de reactie.

Nici jucatorii de camp nu au stralucit in fata lui Sepsi. Sepsi a jucat cat se poate de prudent in aparare, cand la atacurile jalnice ale adversarilor lor isi retragea intreaga echipa in fata portii lui Fejer. Apoi, cand intrau in posesia balonului porneau pe contraatacuri iuti si taioase spre poarta nefericitului Balgradean.

Iata cum s-au inscris golurile:

min 32 - Sepsi deschide scorul prin Vasvari la capatul unui contraatac plecat de la o pasa gresita oferita de noul intrat Roman.

min. 36 - Finalizare cu calcaiul a lui Stefan dupa o pasa din flancul drept. FCSB e anchilozat.

min. 53 - Tandia transforma pentru 3-0 penalty-ul acordat localnicilor.. Bara-gol si Sepsi se desprinde pe tabela.

min 61 - FCSB reduce din diferenta prin Coman. Lovitura de cap peste Fejer.

min 88 - FCSB se apropie la un gol si finalul e unul aprins de golul reusit de Rusescu din lovitura libera.

min 90 - La prima atingere de balon Mensah inscrie pe coltul scurt la capatul unui contraatac. 4-2!

Echipa de start:Balgradean - Benzar, Planic, Bălașa, Morais - Nedelcu, Filip - Teixeira, Man, Tănase - Gnohere.

Au mai jucat: Coman in locul lui Nedelcu din min 46 si  Teixeira in locul lui Roman din min 29.

Arbitru: Horatiu Fesnic.

52'

 

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0