Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Dinamo-FCSB 1-1 (1-0)

5 posts in this topic

Duminica, 11 noiembrie 2018, de la ora 21:00, pe Arena Nationala:

Dinamo Bucuresti - FCSB

Meciul de referinta al fotbalului romanesc se va disputa intr-o perioada in care Dinamo se prezinta foarte slab. Locul 9 dupa ce cu o etapa in urma era pe locul 12. Iar in Cupa a pierdut rusinos cu 8-9 in fata echipei de Liga a treia Miercurea Ciuc. Ulterior meciului din Cupa, Rednic a dat afara din echipa doi jucatori, iar directorul general David inca unul. Pe cel care executase in bataie de joc o lovitura de departajare, GROZAV. In acel mci Dinamo a jucat ca o echipa de Liga a treia. Va juca la fel si impotriva noastra? Probabil ca nu...

Nici FCSB nu se scalda in ape limpezi desi e pe locul doi. Totusi ii e superioara lui Dinamo. De data aceasta vor reveni la echipa Planici si Balasa, jucatori care erau apti de joc inca din etapa trecuta cu Astra. Probabil ca Dica nu a vrut sa riste. Mi se pare stupid sa ai multi jucatori accidentati si sa nu aduci la echipa un instructor care sa-i invete sa evite accidentarile si sa-i caleasca si psihic. Nu o sa uit ca in 1986 cand Steaua a castigat Cupa Campionilor Europeni, a avut un astfel de instructor. Se numea Florentin arinescu si in acei ani Steaua nu a avut accidentati. Ulterior F. Marinescu a antrenat trupele de elita ale Statelor unite ale Americii.

Probabil vom avea parte de un meci disputat, dur, dar ivictoria va trebui sa fie a noastra.

Forza FCSB!

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dinamo a castigat la Voluntari cu 1-0 si Rednic i-a rasplatit pe jucatori cu 20.000 euro. Dica da ceva daca o batem pe Dinamo duminica? In mod sigur nu, dar ar trebui sa dea Gigi. O va face? Nu prea cred.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meciul va di arbitrat de arbitrul de Liga Campionilor Istvan Kovacs, dar iata intreaga componenta:

A: Kovacs Istvan (Carei - Satu Mare)
    A1: Marinescu Vasile (Bucureşti - Bucureşti)
    A2: Artene Ovidiu (Vaslui - Vaslui) 
 
    R1: Barbu Marian (Făgăraş - Braşov) 

R2: ( - )
 
    Obs: Huzu Aron (Sibiu - Sibiu)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meciul dintre cele doua rivale s-a disputat pe un teren foarte greu. FCSB si Dinamo s-au straduit sa ofere un joc cat de cat placut.

Dinamo a dominat prima repriza si a avut prima ocazie de gol in min 26 cand la un corner la Poarta lui Balgradean, Popa a reluat cu capul pe langa. Din nou Popa in min 32 l-a pus la grea incercare pe portarul FCSB.

In min 39 Dinamo obtine penalty pe care Salomao il transforma cu siguranta.

La doar doua minute de la inceperea reprizei secunde Tanase obtine penalty pentru FCSB. Gnohdrd a executat, portarul Penedo a respins mingea, iar Tanase aflat aproape a inscris. Dinamo-FCSB 1-1.

Gnohere a fost eliminat in min 52 dupa ce l-a faultat la un atac din spate pe Cooper. FCSB ramane in noua jucatori de camp  si reduce motoarele mizand mai mult pe cartea atacului, iar Dinamo n-a reusit sa inscrie desi avea in fata o aparare cu mari probleme.

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planici, Filip, Stan - Nedelcu, Teixeira - Moruţan (Fl. Coman '46), Man (Jakolis '83), Tănase (Rusescu '90+1) - Gnohere. Antrenor Nicolae Dică;

Caartonase galbene: balgradean, Benzar, Nedelcu si Planici.

Cartonas rosu: Gnohere.

NR Nu inteleg cum de FCSB nu a putut trece de o echipa invinsa in optimile Cupei de o echipa din Liga a treia. Dica ar trebui sa-i puna sa munceasca mai mult, sa-si dea sufletul pe teren. Cred ca asta e problema la jucatorii FCSB. Dica nu o vede? MM ar trebui sa-i spuna, dar poate nu vede nici el.

 

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0