Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Dunarea-FCSB 2-1 (0-0)

3 posts in this topic

Joi, 01 noiembrie 2018, de la ora 21:45, pe stadionul "Ion Comsa":

FC Dunarea Calarasi - FCSB

Meci in optimile Cupei Romaniei.

Dunarea, echipa nou promovata in Liga 1, a facut o figura frumoasa pana in prezent, ocupand locul 9 cu 15 puncte, golaveraj 12-13 si un joc mai putin.

Steaua se afla intr-o forma slaba si are si o lista lunga de accidentati, ultimul fiind Planici in ultima partida de campionat.

Prevad ca Dunarea se va agata de jocul nostru pentru a produce surpriza, dar ca Steaua va termina victorioasa, poate chiar dupa prelungiri si lovituri de departajare.

FORZA Steaua!

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Steaua iese din Cupa Romaniei, rusinos, dupa ce portarul Vlad a gafat la ambele goluri ale gazdelor.

Seroni a deschis scorul cu capul la trei minute dupa pauza, dupa o centrare din corner, faza la care portarul Vlad a iesit gresit pe centrare.

FCSB a trecut pe langa egalare in minutul 71 la reluarea lui Rusescu, aceasta fiind cea mai mare ocazie a ros-albastrilor.

Gazdele si-au dublat avantajul cu zece minute inaintea finalului de asemenea dupa o faza fixa de la coltul terenului. Dobrosavlevici a aparut in sase metri si a finalizat cu capul din cadere.

La un minut distanta FCSB a redus din diferenta prin tanarul Cristian Dumitru, insa era prea tarziu pentru a mai forta trimiterea meciului in prelungiri.lad  

Rusine! Este pentru a nu stiu cata oara cand FCSB trateaza neserios aceasta competitie. In timp ce alte echipe aflate pe locuri fruntase ale clasamentului au folosit garniturile de baza, FCSB si-a permis sa joace cu rezervele. E dureros sa fii eliminat de o echipa proaspat promovata in Liga 1, care a luat in serios meciul

In min 90 + 4 Rusescu a primit al doilea cartonas galben in acest meci, care s-a transformat in rosu si a fost eliminat.

In privinta cartonaselor galbene arbitrul Colteacu a fost foarte generos cu FCSB, astfel Jakolis in min 8, Nedelcu in min 36, Rusescu in min 35, Zlatinski in min 68, Benzar in min 73 si Morutan in min 85, au fost avertizati.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0