Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

FCSB-Voluntari 2-1 (0-0)

4 posts in this topic

Sambata, 27 octombrie 2018, de la ora 21, pe Arena Nationala:

FCSB - FC Voluntari

De doua etape Steluta noastra e pe tobogan si tare mi-e teama ca o vor face de oaie si in fata Voluntarilor, care au batut pe Concordia de i-au sarit fulgii in ultima etapa, 4-0 chiar pe terenul din Chiajna.

De Dica ce sa mai spun, ca parca nu mai stie sa-si motiveze echipa. Nici atitudinea lui Becali nu mi-a placut inaintea meciului de la Craiova cand l-a asigurat ca nu va fi demis daca pierde. De ce? Pune-i jar sub talpi ca sa stie ca nu-i de gluma. Am pierdut sase puncte in doua etape si atat au asteptat ceferistii din Cluj. Au si sarit pe primul loc lasandu-ne pe locul doi si la doua puncte de recuperat.

Se intampla ceva cu jucatorii nostri si cineva ar trebui sa ia masuri. Un om cu mana de fier ar trebui la echipa, dar si cu inteligenta.

Sper ca in meciul de sambata echipa sa-si revina si sa bata si sa obtina punctele puse in joc. Alfel, fara suparare Dica trebuie sa plece. Ce, nu mai sunt antrenori buni in tara asta care sa antreneze pe 10 mii pe luna?

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brigada de arbitri si observatorul:

A: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi - Galaţi)
    A1: Hulubei Daniel (Vaslui - Vaslui)
    A2: Bârjac Gabriel (Zalău - Sălaj) 
 
    R1: Popa Cătălin (Piteşti - Argeş) 
R2: ( - )
    Obs: Nica Cristian (Ploieşti - Prahova)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Singura multummire a noastra, a stelistilor, o reprezinta victoria si cele trei puncte care trimit echipa pe primul loc.

Jocul nu a fost unul stralucit si aici Dica trebuie sa ia masuri. Voluntarenii s-au asezat pe doua linii in aparare, sperand sa repete figura facuta de Concordia in urma cu doua etape. Visul echipei ilfovene a luat sfarsit in min 52, cand Gnohere a inscris pentru Steaua. Imediat adversarii nostri au schimbat tactica. Au renuntat la tactica ultra defensiva si au iesit la joc. Din nefericire pentru ei Gnohere inscrie iar in min 76 si scorul devine 2-0, scor oarecum linistitor.

Pe fondul unei ofensive sustinute Voluntari reuseste micsorarea scorului, fostul nostru jucator Tudorie inscriind cu capul dintr-o centrare venita de pe partea dreapta. rmeaza opt minute de foc, care ne tin cu inima la gura. Minutele trec, trec si cele trei minute de prelungire si rasuflam usurati caci obtinem prima victorie dupa doua meciuri pierdute.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0