Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

FCSB-Concordia 0-1 (0-0)

4 posts in this topic

Duminica 7 octombrie 2018 de la ora 21, pe stadionul din Voluntari:

FCSB - Concordia Chiajna

In timp ce Chiajna se zbate in apropierea ultimelor locuri ale clasamentului, Steaua e lider detasat. Dar sa nu ne subestimam adversarii.

Concordia are antrenor nou in persoana lui Dorinel Munteanu, om cu ambitii.

Adversarii nostri de duminica ne-au opus deseori rezistenta si chiar au obtinut puncte din meciuri incheiate la egalitate.

Fata de Arena Nationala, terenul din Voluntari e mai mic si permite adversarului sa se inchida mai cu spor, dar nu cu succes.

Steaua e favorita si Da Doamne sa ne distantam si mai mult in clasament. Adica sa piarda urmaritoarele noastre punct sau puncte.

Forza Steaua!

NR - Becali vrea sa-i vanda in Emiratele Arabe pe Gnohere si Tanase. Aceasta mutare ne-ar costa pierderea campionatului a patra oara consecutiv. Sper sa-si revina!

Edited by Virgil
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

FCSB ii ureaza La Multi Ani si multa sanatate lui Filipe Teixeira, care a implinit marti, 2 octombrie, varsta de 38 de ani.

Clubul nostru ii doreste sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru!

Fotografia postată de FCSB.
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brigada de arbitri:

A: Tudor Alexandru (Bucureşti - Bucureşti)
    A1: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare - Satu Mare)
    A2: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea - Vâlcea) 
 
    R1: Coza Ionuţ (Cernica - Ilfov) 
R2: ( - )
    Obs: Dumitrescu Eduard (Piteşti - Argeş)

Share this post


Link to post
Share on other sites

FCSB a inceput meciul in asezarea obisnuita, in ideea de a castiga si a mai adauga trei puncte celor 21 de pana atunci. Din pacate nu a reusit sa marcheze nici macar un gol. Nu pentru ca nu ar fi avut ocazii sau ca jucatorii nostri nu si-ar fi dorit acest lucru. Ceea ce i-a incurcat a fost tactica meschina a lui Dorinel Munteanu. El a aranjat  Chiajna pe doua linii in aparare, cu scopul stopa echipa ros-albastra din drumul ei spre succes. Si a reusit spre mirarea si supararea noastra.

Mai mult, Batin intrat cu cateva minute in urma pe teren a scapat pe un contraatac solitar spre poarta lui Balgradean. Era min 60. Planici i-a iesit in intampinare dar fara succes, apoi l-a urmarit pana aproape de poarta. Batin a cantarit situatia apoi a tras fara speranta pentru Balgradean, pe coltul lung al portii si a inscris.

FCSB s-a vantat cu mai multa forta in atac, dar fara succes. Meciul era jucat, Concordia obtinea prima ei victorie in deplasare contra FCSB.

Dureros...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0