Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

CFR Cluj-FCSB 1-1 (0-1)

3 posts in this topic

Duminica 16 septembrie 2018, de la ora 21:00, pe stadionul "Dr Constantin Radulescu":

 

CFR 11907 Cluj-Napoca - FC FCSB

Fara Culio si Deac, cei doi jucatori clujeni care dupa castigarea campionatului au plecat cu antrenorul lor in China, CFR scartaie din toate incheieturile. Propriu zis a scartait pana inainte de intreruperea campionatului pentru disputarea meciurilor nationalei.

E posibil ca in aceste doua saptamani de pauza competitionala, Conceicao sa fi incercat sa remedieze problemele. Vom vedea acest lucru chiar duminica, impotriva echipei noastre de suflet Steaua Bucuresti, in fapt FC FCSB.

Nici Steaua noastra, desi pe teren "propriu" la Voluntari, nu a reusit sa tina in frau Botosaniul, dupa ce in prima repriza au condus cu 2-0. S-a simtit castigatoare, botosanenii au profitat de aceasta slabiciune si ne-au dominat o preioada indelungata din repriza secunda, au reusit sa egaleze si au fost foarte aproape de a furniza surpriza. Probabil ca Botosanii nu ar findraznit sa ne domine pe Arena Nationala.

IN acest meci Dica nu-l va putea folosi pe Pintilii, accidentat serios in meciul contra Muntenegrului. In rest sa speram ca vor reveni Balgradean si Momcilovici, restul jucatorilor fiind apti de joc.

Daca ros-albastrii vor juca serios si cu hotarare, avem sanse sa obtinem puncte si in aceast meci. Puncte si in continuare fotoliul de lider.

Hai ca se poate! FORZA FCSB, Steaua noastra de ieri!

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brigada de arbitri:

A: Petrescu Radu (Bucureşti - Bucureşti)
    A1: Ghinguleac Adrian Radu (Bucureşti - Bucureşti)
    A2: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti - Bucureşti) 
 
    R1: Dumitru Robert George (Sfântu Gheorghe - Covasna) 
R2: ( - )
    Obs: Grigorescu Nicolae (Timişoara - Timiş)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dupa ce au marcat primul gol al meciului in minutul 25 prin Coman, clujenii au preluat controlul jocului dar n-au reusit sa egaleze pana la pauza. Dupa pauza CFR-istii vin mai hotarati de la cabine si ne domina. Ba ne si faulteaza evident. Adica joaca mai tare. La intimidare. Golul gazdelor vine curand, in urma unei faze fixe Djokovic trimite cu capul spre poarta, Balgradean respinge, iar Tucudean, pe faza, inscrie golul egalizator. 1-1. Scor care reprezinta blestemul ambelor echipe, care nu-l pot depasi dupa cinci meciuri.

FCSB nu mai poate juca la nivelul valorii jucatorilor sai fie din cauza criticilor dupa fiecare meci ale lui Becali, dar si fiindca antrenorii si doctorii nu se pricep sa-i motiveze in asa fel incat sa depaseasca scarba provocata de cioban. Pana una alta suntem lideri cu 15 puncte si cu un golaveraj ametitor, 19-9, dupa doar opt etape.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0