Virgil

FCSB-Sepsi OSK 2-0 (0-0)

4 postări în acest topic

Duminica, 18 august 2018, de la ora 18:00, pe Arena Nationala,

FCSB - Sepsi OSK Sf Gheorghe

Ros-albastrii vin dupa un meci foarte greu, in urma caruia a venit CALIFICAREA dar care ne-a lasat jucatori accidentati. Aproape ca nu e niciun jucator, in afara de Balgradean, care sa nu fi fost lovit si ranit. Cand n-au facut-o croatii, au facut-o proprii spectatori. Aici e cazul lui Nedelcu, care aflandu-se in careul croat a primit fix in nas un obiect care l-a pus la pamant.

Din acest punct de vedere avem un meci greu cu cei de la Sepsi. Speram totusi ca doctorul sa-i puna pe picioare in putinele zile care au mai ramas pana la meci. Apoi dorinta de victorie, ambitia cu care au jucat ai nostri, sper sa se manifeste si in acest meci.

Sepsi, pe care antrenorul Neagoe a transformat-o intr-o echipa mai buna decat a fost. Lucru demonstrat si de numarul de puncte acumulate, sapte cate a strans si FCSB si locul 3 din clasament si golaverajul pozitiv 5-2.

FCSB e superioara la toate capitolele si va juca la victorie. Victorie pe care o dorim si noi.

Forza FCSB!

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

39300760_453086225100451_885041554522950

Alexandru Stan e fostul capitan al Astrei si va purta la FCSB numarul 77, cu care a jucat si la Astra. Joaca mijlocas.

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe un gazon aproape impracticabil si folosind in prima repriza in general jucatorii de rezerva, FCSB nu i-a putut subordona pe cei de la Sepsi. Dimpotriva, jucatorii covasneni l-au remarcat pe Balgradean in primele minute.

Primul sut fcsb-ist a fost tras la poarta adversa de abia in min 70.

In min 81 ros-albastrii deschid scorul din penalty, prin Gnohere in min 81. Golul doi vine la doar trei minute de la primul. Coman executa o lovitura libera de la circa 20 de metri de poarta. Mingea pornita din piciorul lui se duce fix la vinclu. 2-0 si trei puncte trimit FCSB-ul pe primul loc al clasamentului pana la terminarea meciului CFR-Dinamo. 

G. Becali a afirmat ca poate achita pana la 200.000 de euro pentru acoperirea terenului cu un gazon de calitate.

 

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri