Virgil

Gaz Metan - FCSB 1-3 (1-0)

3 postări în acest topic

Duminica, 12 august 2018, de la ora 21:00, pe stadionul "Gaz Metan":

Gaz Metan Medias - FCS Bucuresti

Dupa meciul greu de la Split, jucatorii nostri fac o deplasare obositoare la Medias, pentru a intalni liderul clasamentului Ligii 1. Fata de anii trdcuti Gaz Metan e intarita cu multi jucatori de factura peste medie, printre care Fortes, golgheterul campionatului alaturi de Gnohere cu 3 goluri dupa 3 etape. Pe teren propriu echipa din judetul Sibiu nu se complace pana acum in rezultate mediocre.

In etapa trecuta, pe teren propriu, a invins-o pe rivala noastra din totdeauna, Dinamo.

FCSB ii este superioara valoric cat si ca stil de joc, ramanand de doar depasit oboseala acumulata impotriva lui Haiduk.

Mizam pe posesie, pe traditie si pe golaverajul superior echipei mediesene. Speram sa-i invingem si sa-i deposedam de titlul de lideri si sa ne instalam noi acolo. Clar suntem mai buni.

Forza FCSB!

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Gaz Metan, o echipa solida si bine asezata in teren, ni s-a opus pana in ultimul minut. Au si deschis scorul in min 31 prin Fofana, al carui sut a fost deviat in poarta de un picior stelist.

Rusescu a avut o evolutie stearsa si a fost schimbat la pauza cu Gnohere. Scor la pauza, 1-0 pentru gazde. Dupa pauza FCSB a jucat mai bine si a reusit sa inscrie de trei ori prin Morutan in min 49, Gnohere in min 83 cu capul si Coman in Min 83 dupa ce mingea a lovit bara.

S-a vazut experienta superioara a jucatorilor nostri. 

Remarcati: Morutan, Planic, Balgradean, Gnohere.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri