Virgil

Hajduk Split-FCSB 0-0

4 posts in this topic

Joi, 09 august 2018, de la ora 21:45, pe stadionul Poljud:

Hajduk Split - FCSB

In turul 3 preliminar al Ligii Europa, FCSB se deplaseaza in Croatia pentru a disputa partida tur cu Hajduk Split, care in momentul prezent nu are rezultate notabile in propriul campionat. In prima etapa a pierdut in fata echipei Osiek cu 1-4, iar in a doua etapa a obtinut o egalitate cu Lokomotiva Zagreb. In turul doi al Ligii Europa a eliminat-o pe Slavia Sofia cu 1-0 acasa si cu 3-2 in deplasare. Hajduk are fani foarte patimasi. Suporterii au creat dealungul timpului numeroase probleme, echipa fiind exclusa intre anii 1980-1990 sase sezoane, din caza violentelor propriilor fani, care reprezinta cel mai vechi grup organizat al unei echipe din Europa, Torcida Split infiintata inca din 1950.

In componenta echipei sunt jucatori de nationalitati diferite, printre care si romanul Steliano Filip, fost la Dinamo Bucuresti.

Echipa noastra, FCSB, se afla intr-o forma buna, crescanda de la meci la meci. Cu toate ca va juca probabil in fata a 35.000 de spectatori, cat reprezinta capacitatea stadionului local, FCSB are sanse mari de a termina meciul victorioasa

Iata mai jos echipa croata:

Hajduk Split � FCSB, turul 3 preliminar din Liga Europa. Man�a întâi joi, 9 august, în Croa�ia. Fanii echipei ex-iugoslave, o bomb� cu ceas!

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arbitri portughezi la meciul de azi:

Tiago Martins, Referee

Referee

Tiago Martins (POR)

Assistant referees

Luis Campos (POR)

Pedro Almeida (POR)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meci greu pentru fotbalistii nostri pe stadionul haiducilor din Split. In primul rand datorita jocului la rupere al adversarilor inca din primul minut si secundo, terenul sub orice critica.

In prima repriza fcsb-istii s-au ferit de intrarile la rupere ale gazdelor. Incet-incet ai nostri au inceput sa intre usor in jocul croatilor si au inceput si ei sa joace mai tare. Astfel in repriza secunda au inceput sa joace mai curajos si-l remarc aici pe Edy Gnohere care s-a batut ca un leu cu mult mai inaltii fundasi croati.

Pe final Balgradean a avut interventii excelente, iar Morutan, intrat de putin timp, a drblat in careu, a sutat spre coltul portii echipei locale. Croatii au amutit, dar portarul a aparat si i-a salvat de la dezastru.

Haiduk n-a dovedit veleitati de echipa valoroasa, fapt pentru care cred ca la Bucuresti vor pierde.

Share this post


Link to post
Share on other sites