Virgil

FCSB-Poli Iasi 4-0 (1-0)

5 postări în acest topic

Duminica, 05 aaugust 22018, de la ora 21:00, pe Arena Nationala:

FCSB - Poli Iasi

Meciul acesta vine dupa meciul in care ros-albastrii i-au desfiintat pe rudarii sloveni din Velenje. E si prima intalnire cu echipa care in finalul play-out-ului din 2017, ne-au suflat titlul de campioana nationala, atunci cand fostul nostru jucator, Andrei Cristea, a scapat singur spre poarta si a marcat golul victoriei iesene. Fara acel gol FCSB ar fi ramas la egalitate de puncte cu CFR-ul si avand un golaveraj superior am fi terminat pe primul loc. Si uite asa ros-albastrii au pierdut pentru a treia oara campionatul. La mustata. Al treilea consecutiv.  Dupa ce fuseseram campioni trei sezoanela rand.

IN meciul cu Poli Iasi trebuie sa ne luam revansa. Si o vom lua, FCSB demonstrand ca are echipa cu multe talente in care stralucesc Dennis Man, Florinel Coman, Gnohere, Pintilii, mai nou Morutan, dar si ceilalti.

Duminica baietii nostri, condusi de pe margine de Nicolae Dica, trebuie sa demonstreze ca e superioara valoric, dar si tehnico-tactic.

Sa ne intelegem, nu trebuie sa le dam o caruta de goluri ca sa ne razbunam. In primul rand trebuie sa demonstram calitate si diferenta de valoare si abia apoi sa -i ingropam in doua-trei goluri.

Forza FCSB!

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Brigada de arbitri:

A: Petrescu Radu (Bucureşti - Bucureşti)
    A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti - Bucureşti)
    A2: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ - Neamţ) 
 
    R1: Barbu Marian (Făgăraş - Braşov) 
R2: ( - )
   

Obs: Fecioru Corneliu (Bucureşti - Bucureşti)

Radu Petrescu nu ne acordat cel putin un penalty clar ca lumina zilei in meciul cu Viitorul si ne-a privat de o victorie cu care am fi castigat campionatul, permitandu-i echipei din Constanta si sa castige titlul de campioana.

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un nou meci foarte bun, cu goluri multe ale FCSB. Ros-albastrii au fost la carma jocului pe tot parcursul meciului.

Primul gol este inscris in min 24 de Edy H. Gnohere, din pasa lui Tanase. 1-0 si scorul se mentine pana la pauza. Portarul iesenilor, Alberto Cobrea a fost la inaltime salvandu-si echipa de alte goluri.

In repriza secunda echilibrul se rope repede. Dupa 12 minute de la reluare acelasi Tanase ii paseaza lui Edy Gnohere, Cobrea iese in tampinarea numarului 9 fcsb-ist insa acesta lobeaza peste el in poarte gola. 2-0.

Urmeaza apoi golul lui D. Man din pasa lui Morutan, intrat de curand. 3-0 si lumea e multumita. Nu insa si Morutan care inscrie pe final din pasa lui Coman. 4-0! Scor final.

Andrei Cristea a avut o mare ocazie de gol pentru Iasi, cand a lobat o minge spre poarta goala. Din fericire B. Planici a scos din jumatate de metru de poarta un gol ca si facut.

FCSB merge mai bine de la etapa la etapa, iar Morutan aduce un plus evident.

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri