Virgil

NK Rudar Velenje-FCSB 0-2 (0-1)

2 postări în acest topic

Joi, 26 iulie 1018, de la ora 18:30, pe stadionul Ob Jezeru:

NK Rudar - FCSB

NK Rudar Velenje
NK Rudar Velenje.png
Informații generale
Nume complet Nogometni Klub Rudar Velenje
Poreclă Knapi (Minerii)
Data fondării 1948
Stadion Ob Jezeru Stadion,
Velenje
(2.500 locuri)
Campionat 1.SNL

Din cele de mei sus rezulta ca Rudar este o echipa mica, dintr-un campionat mic. In mod normal nu ar fi o problema ca FCSB sa treaca usor de sloveni, dar sa nu uitam meciul slab facut in prima etapa impotriva Astrei.Becali a ordonat revenirea la vechea asezare in teren, 4-2-3-1, Dica insa nu a scos niciun cuvintel in aceasta privinta. Deci sa asteptam.

NK Rudar, porecliţi “minerii” joacă pe micuţul stadion din Velejne, pe care pot intra puţin peste 2.000 de suporteri. Echipa antrenată de Marijan Pušnik (57 de ani) din iunie 2017 a terminat pe locul 4 în prima ligă din Slovenia, la foarte mare depărtare de primele două locuri. 30 de puncte i-a despărţit pe posibilii viitori adversari ai FCSB de campioana Olimpija Ljubljana şi locul 2, Maribor.

Deşi la finalul sezonului a fost la egalitate de puncte cu locul 5, Celje, Rudar a obţinut ultima poziţie de Europa datorită avantajului în meciurile directe. Din cele patru înfruntări directe de pe durata campionatului, Rudar s-a impus în trei, în timp ce Celje a câştigat doar o dată.

De remarcat este faptul că Rudar a avut un golaveraj de doar +1 la finalul sezonului, cu 50 de goluri marcate şi 49 primite.

I

 
  •  
  •  
               

 

 

 

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Steaua a trecut usor, cu 2-o, de echipa slovena. Asa cum anticipam.

Dupa golul lui Man din min 5, ros-albastrii s-au simtit stapani pe si tuatie si au micsorat turatia motoarelor. In repriza secunda Steaua a jucat mai aproape de valoarea sa, a mai inscris un gol prin Teixeira in minutul 74 si au ratat mai multe ocazii de a inscrie.

Pentru retur Steaua e asigurata de cele doua goluri marcate la Velenje si presupun ca va marca si altele, pentru a fi in mare forma cu Dinamo, o echipa retrogradata in sezonul trecut in play-out.

 

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri