Virgil

Astra - FCSB 1-0 (0-0)

4 postări în acest topic

Sambata, 21 iulie 2018, de la ora 21:00, pe stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu:

Astra - FCSB

Edy Iordanescu si-a luat zborul de la Astra, direct la Cluj, la campioana CFR cu care a castigat deja un prim trafeu. Supercupa, dupa o victorie la Craiova cu 1-0, in fata castigatoarei Cupei - CS U Craiova. Noul antrenor al astralilor e fostul jucator al Petrolului si al Rapidului - Marius Maldarasanu.

Nu stiu daca Astra a cedat jucatori sau daca a adus jucatori noi, stiu insa ca Edi Iordanescu a lasat o echipa buna, fomata cu priceperea si profesionalismul sau.

Cat priveste FCSB, foarte multi dintre noi stim ca au plecat Budescu, Alibec si alti cativa si au venit jucatori buni, tineri, dornici de pperformanta ca Qaka si Morutan. Stim si ca FCSB se lupta cu alte doua-trei echipe din Europa, pentru aducerea unui centru atacant sloven tanar dar foarte competitiv. Lupta pentru Zahici nu e nici pe departe castigata, dar ar fi excelent daca slovenul ar imbraca tricoul multiplei campioane a Romaniei. Steaua a oferit doua milioane de euro.

Presupun ca va fi un meci interesant si echilibrat, care se poate termina fie la egalitate, fie cu victoria uneia dintre echipe. La FCSB disciplina si linistea jucatorilor troneaza dupa plecarea unuia dintre cei mai mari factori de stres, Denis Alibec. Convenabil si pentru Nicolae Dica, care a inlocuit vechea asezare in teren, cu un 4-3-3 mai iute, dar mai greu de stapanit.

Uram echipei noastre sa inceapa campionatul cu dreptul. Sa-i luam tare de la inceput. Si pe girgiuveni, si pe craioveni, si mai ales pe clujeni!

Forza Steaua!

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nicolae Dică a luat cuvântul după ce a obţinut licenţa PRO. Dorinţa antrenorului

Nicolae Dică a obţinut marţi, 17 iulie, licenţa UEFA PRO, astfel că poate antrena în Liga 1 Betano din postura de principal. În prezent tehnicianul celor de la FCSB, Dică le-a urat ”de bine” colegilor absolvenţi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Steaua a facut o partida slaba in ciuda sperantelor unora ca ii va rade pe toti. E clar ca sistemul 4-3-3 nu se potriveste la Steaua. Probabil ca incepand din etapa urmatoare va reveni la vechiul 4-2-3-1.

In schimb Astra a jucat cu inima, bine, iar in final a obtinut o victorie mare. Nu stiu cum face echipa asta, dat mereu se prezinta bine la inceput de campionat. Pacat ca noi suntem la polul opus.

Steaua a avut si ea cateva ocazii pe care le-a risipit cu nonsalanta.

In ciuda jocului slab, cel putin un jucator s-a remarcat, Morutan. Gnohere nu a fost folosit pentru ca a depasit greutatea normala cu un kilogram. Cred ca a fost exces de zel din partea lui Dica. Cand faci exces de zel, te frigi, si Dica s-a fript si ne-a fript pe toti la suflet.

 

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri