Virgil

FCSB - Astra 1-0 (1-0)

3 postări în acest topic

Duminica, 20 mai 2018, de la ora 20:45, pe Arena Nationala:

Fotbal Club Steaua Bucuresti - Astra Giurgiu

Un nou meci de importanta majora pentru noi. De data aceasta in Bucuresti!

I-am batut pe adversarii nostri de duminica, acum 5 etape. Pe terenul lor. Sper sa le tragem o batuta si pe fostul "23 August. Chiar cu 1-0, pentru ca diferenta de golaveraj intre noi si CFR este de trei goluri in plus in favoarea noastra. Astra e o echipa ambitioasa, dornica sa ne incurce. Totusi e o echipa de pusti fara prea mare experienta si ar trebui sa le dam o noua lectie de fotbal. Ne dorim foarte mult, asa cum ne dorim ca CFR sa clacheze in fata echipei lui Hagi sau sa faca maximum un egal.

CFR e o echipa care a excelat la capitolul aranjamente. Cu arbitrii, cu echipele adverse. Ma tem ca si in etapa aceasta vor intreprinde ceva. Valoarea unei echipe nu poate fi stopata, mai ales cand e un titlu la mijloc. Ma refer la echipa noastra.

Echipa lui Hagi nu prea a avut victorii in deplasare. Dar meciuri egale, da. Ii uram deci sa faca un egal cu echipa bursucului! Si va face, iar noi, FCSB, vom deveni campioni! Sa fie!

FORZA FCSB!

 

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stadion plin, stegulete, galerie. Intr-un cuvant, impresionant. Jocul echipei nu a fost totusi pe masura conditiilor oferite de suporteri. Asta si pentru ca Astra nu a venit sa piarda, ci chitita sa ne incurce.

In minutul 40, la o faza cu multi ros-albastri in careul advers sau in apropierea lui, Gnohere marcheaza unicul gol al meciului. In momentul acela eram campioni, dar soarta nu ne-a suras. Djokovici de la CFR, abia intrat pe teren a marcat pentru clujeni si visul nostru frumos s-a naruit. Scorul a ramas neschimbat pana la finalul meciului si la Bucuresti, si la Cluj. FCSB a ratat pentru al treilea an consecutiv titlul la mustata. Acel 0-1 de la Iasi, din finalul celor 90 de minute, ne-a mancat un nou titlu de campioana. Am ramas cu un gust amar. La ce le-a folosit iesenilor acea victorie impotriva noastra?

Asa e viata! Pentru unii dulce - vezi Dan Petrescu si echipa lui, iar pentru altii amara - Dica si ai lui.

Asa s-a scris o noua fila din istoria unui mare club. Cu regrete si suspine. Capul sus insa! Din vara incepem un nou sezon. La inceperea unui nou sezon, sperantele pentru castigarea unui nou titlu renasc! Poate ca de data asta va fi randul nostru!

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri