Virgil

Astra - FC FCSB 0-3 (0-1)

7 postări în acest topic

Luni, 16 aprilie 2018, de la ora 20:45, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu:

Astra Giurgiu - FCSB

Cu Gigi Multescu in locul lui Edy Iordanescu, Astra a obtinut un punct nesperat la CFR Cluj.

Sigur ca acum, jucand si pe teren propriu, Astra crede ca merge la sigur la victorie impotriva noastra. Ii va fi insa greu, in primul rand pentru ca FCSB nu e CFR. FCSB are un lot mai valoros decat ce gasim la celelalte echipe din play-off. Apoi FCSB doreste sa-si consolideze locul 1 pentru a castiga dupa o pauza de trei ani un nou titlu de camioana si pentru a evolua in Champions League.

O veste interesanta: am citit pe unul dintre site-urile de sport ca Alibec va fi transferat in SUA pentru 3.000.000 de dolari. Poate ca ar fi sansa lui Gnohere de a deveni titular pe postul lui.

Steaua e in forma. Marcheaza goluri si nu prea primeste. De aceea cre ca la Giurgiu va face un meci foarte bun si va castiga. E tot ce ne dorim in privinta echipei noastre de suflet.

FORZA Steaua!

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Întrebat despre şansele la titlu, mijlocaşul Lucian Filip  crede că cele două puncte pe care le au avans nu sunt suficiente pentru a-i transforma în favoriţi, dar e conştient că totul depinde doar de meciurile roş-albaştrilor: "Noi venim după o victorie importantă cu Craiova, după un meci în care am avut o evoluţie bună. Suntem la mâna noastră, suntem lideri şi, în mod normal, ar trebui să câştigăm fără probleme cu Astra. Cred că avem un mic plus faţă de CFR, dar nu suntem net favoriţi. Dacă noi câştigăm meciurile, nu mai are niciun rost să ne interesăm ce face CFR. Cred că suntem suficient de valoroşi să nu ne mai împiedicăm", a completat Filip.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Brigada de arbitri:

1   A: Avram Marius (Bucureşti - Bucureşti)
    A1: Orbuleţ Mircea (Bucureşti - Bucureşti)
    A2: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ - Neamţ) 
 
    R1: Bîrsan Marcel (Bucureşti - Bucureşti) 
R2: ( - )
    Obs: Vidan Adrian (Bucureşti - Bucureşti)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Meci dominat de FCSB de la un capat la altul. In primele minute ros-albastrii asediaza poarta lui Iliev, Budescu si Gnohere ratand de putin golul.

Totusi deschiderea scorului nu se lasa mult asteptata. Benzar intra in forta in careul advers, Bus de la gazde il trage de mana, Benzar cade si arbitrul indica punctul cu var. Executa Gnohere, in stanga portii, Iliev se arunca in dreapta si 1-0 pentru noi. Rezultat cu care se incheie prima repriza.

In urmatoarele 45 de minute FCSB continua sa conduca jocul. Man primeste in adancime o minge si inscrie spectaculos pe langa Iliev venit in intampinarea sa.

Foarte iute de la golul lui Man, Pintilii marcheaza si el cu un sut din afara careului, care-l surprinde pe portarul bulgar. 3-0!

In timpul ramas pana la final  Astra intreprinde cateva in cursiuni terminate cu o minge in plina figura a lui Balgradean, care se resimte cateva minute apoi isi reia locul in poarta si cu un penalti executat de vedeta echipei Florentin Matei, aparat de acelasi brav Balgradean, care a avut o evolutie excelenta pe tot parcursul partidei.

A fost un meci care ne da sperante ca in etapa viitoare, la Ovidiu in fata Viitorului, e foarte posibil sa obtinem alte trei puncte.

Editat de Virgil
1 persoană apreciază asta

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri