Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

FC FCSB-CSU Craiova 2-0 (1-0)

3 posts in this topic

In a doua zi de Paste, luni 09 aprilie 2018, de la ora 20:45, pe Arena Nationala:

FCSB - U Craiova

Steaua traverseaza o perioada buna in play-off privind prin prisma rezultatelor primelor trei meciuri si a locului din clasament. Din pacate jocul echipei nu este foarte bun, pe masura laudelor de pretutindeni aduse lotului de jucatori ros-albastri. Ceva nu e in regula cu jucatorii cumparati de la Ovidiu pe bani nu gluma.

Adevarul e ca ei vin de la un joc specific imprimat de Hagi, in care aici nu se regasesc. FCSB are alt stil, iar Dica oricat de bun motivator ar fi, nu reuseste nici intamplator sa-i faca sa straluceasca si din pacate ei reprezinta aproape jumatate de echipa. Trebuie ca altii sa suplineasca jocul lor lipsit de tragere de inima si sa-i provoace sa presteze mai bine.

Emblema echipei, Budescu, face jocuri mari si inscrie goluri care asigura moral colegilor si suporterilor. Remarc si forma buna a portarului Balgradean, care a adus un plus de siguranta echipei.

Craiova e o echipa care se mobilizeaza foarte bine. Din fericire oricat s-ar mobiliza, nu prea poate castiga in fata FCSB. Exista in randul jucatorilor un sentiment de neputinta in fata echipei noastre

Craiova se bazeaza in momentul prezent pe forma buna a portarului elvetian Mitrovici, cel care i-a luat locul in poarta lui Calancea. Jucatorii din linia de fund si mijloc sunt foarte bine asezati in teren de antrenorul Mangia. Atacul se sprijina pe atcurile si suturile lui Mitrita, Gustavo si mai putin ale lui Baluta, care pare iesit din forma.Mai e un nume mare in echipa doljeana, fundas-mijlocasul Bancu, proaspat tricolor in meciul cu Suedia de la Craiova.

Doua echipe bune care vor juca fenomenal pentru vitorie. FCSB trebuie sa tina steagul sus si sa castige, daca nu cu 5-2 ca la Tr Severin, macar la doua goluri diferenta.

FORZA Steaua! Sa nu uitam cine suntem.

Va fi a doua zi de Paste, stelistii vor un nou rezultat pozitiv, o victorie!

Edited by Virgil
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un meci foarte disputat, cu multe intrari dure, inclusiv la Balgradean.

Oltenii, prin presedintele Marcel Popescu au declarat ca Steaua a jucat agresiv, dar agresivitatea i-a caracterizat mai mult pe oaspeti.

FCSB a pornit ca o tornada si la chiar prima faza puteau marca prin Man. Golul nu s-a lasat asteptat mult si a ridicat tribunele in picioare in min. 6, dupa ce mingea sutata  de Budescu si respinsa de Mitrovici, a ajuns in gheata lui Marko Momcilovici. Aceta cu un sut in diagonala nu le-a lasat sperante oltenilor.

Pana la pauza oltenii au fost mai mult in jumatatea stelista, dar ros-albastrii s-au aparat ordonat si nu le-a oferit culoare libere sau de sut.

Dupa pauza Dica ii schimba pe Budescu si pe Cr. Tanase, cu Gnohere si Florin Tanase.

La putin timp de la reluare Teixeira face o cursa interesanta pe tusa care marcheaza marginea terenului oltean, unde este impins cu butalitate  cu cotul. Ist. Kovacs dicteaza ferm penalty.

Penalty-ul este executat de Fl. Tanase magistral. 2-0, scor care nu se mai modifica pana la final.

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sincer, m-am temut de meciul ăsta... Avea și conotații de imagine în actualul context de evenimente.

 

Articole despre meci pe prima pagină:

  1. Play off – #4: FC Steaua – CSU Craiova 2-0! Știința de a câștiga 3 puncte cu joc de nota 9 și suporteri de 10!

  2. Cronica cusurgiului la Steaua 2-0 CSU Craiova: “Iar îi băturăm…”

  3. [Video] Meciul din tribune

 

 

Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0