Sign in to follow this  
Followers 0
AdevarataCraiova

Adevarul despre brand, palmares, etc. - DE LA UN SUPORTER CRAIOVEAN

48 posts in this topic

Pai si se poate legal sa primesti doar valoarea efectiva a lotului ? Eu ma gandesc ca nu au cum sa faca legal asa ceva, ma gandesc ca ori dai 250 mil ori nu dai nimic. E posibil sa vina cu evaluator si sa calculeze valoarea efectiva a lotului, sa mai puna niste dobanda si sa ii dea o suma mai mica ? 

Si cum adica FRF nu e al statului ? 

Ce e foarte clar e faptul ca atat CSA, cat si CSU sunt niste clone ordinare facute pe linie de partid...

Suporterii ar trebui sa faca front comun, atat in cazul Craiovei, cat si in cazul Stelei ...si chiar si cei ai crapidului

Nu suport cateii, insa uitati-va ca ei nu sustin "proiecte" alternative...sunt alaturi de echipa lor din Liga1, indiferent de cate clone sunt create! 

Ei sunt cu cinci secunde mai destepti decat Sudistii Stelei care au pus botul la vrajelile ieftine ale soldatilor!

Ar fi foarte bine sa se reitereze la infinit pana pricep si cei mai saraci cu duhul: "palmaresul e legat strans de continuitatile juridica si sportiva", restul e praf in ochi, PR neo-comunist al partidului rosu!

@kla2005 

Nici tu nu ai inteles nimic. "palmaresul e legat strans de continuitatile juridica si sportiva". Gresit, doar sportiva ! Ai spus juridic ai spus tranzactionabil. 

Din contra, ai spus "sportiv" ai spus tranzactionabil, tranzactionabil chiar pe zero lei, oricand vrei tu. Uite la rapid. Au facut inca 3 echipe, se poate spune ca s-a pastrat continuitatea sportiva ? Va fi vre una din cele 3 echipe vreodata recunoscuta cu palmares pe siteul UEFA ? Nu, toate 3 sunt niste clone. Nu au nici o legatura juridica cu echipa istorica care a falimentat apoi a fost RADIATA. Si e si normal sa fie asa, altfel orice patron de fotbal ar face 14 milioane datorii ca la Rapid, apoi se RADIAZA echipa si facem alta din anul urmator si practic nu se pierde nimic. Credeti ca aia la Dinamo de nebuni s-au chinuit atatia ani sa iasa din insolventa ? De e nu au facut si ei ca la rapid ? De ce nu au RADIAT Dinamo, apoi cumparau o echipa gen Juventus Bucuresti proaspat promovata sa aiba loc de Liga 1, puneau brandul pe ea si gata. De ce nu au facut asa ? Ca se pierdea palmaresul, deaia. Disparea echipa istorica, ramanea doar o clona ca cele 3 rapiduri de acum. Jucau cu stadionul gol ca la Craiova sau Timisoara. 

Alta intrebare: Daca spuneti ca e posibil sa ai palmares dupa e o societate e radiata, atunci care echipa are palmaresul acum ? Cele 3 clone ale rapidului ? De ce nu Prietenia Craiova, o echipa noua de pe aici ? De ce nu Recolta Ostroveni ? Cine, ca doar sunt mii de echipe care exista si care pot spune "hai ca uite venim noi sa ajutam cu continuitatea". 

A spus-o si Becali al vostru de 10 ori la TV in emisiunea de acum 2-3 zile cand s-a certat Mititelu cu Rotaru. A spus si el foarte clar ca trebuie sa ai continuitate juridica pana inapoi in 1948. A zis "poti sa ii iei tot lui Mititelu, bani, viata, tot - dar poti sa ii iei niciodata palmaresul". 

Palmaresul tocmai ca e imposibil de tranzactionat fiind legat de o persoana juridica. Singura posibilitate e sa fuzionezi cu acea societate juridica. Deasta si trebuie sa platesti datoriile si nu poti sa faci ca la rapid 14 milioane apoi sa zici ca ai palmares. Pana si lichidatorul judiciar de la rapid a lasat de inteles cam cat de clar se poate ca s-a pierdut palmaresul odata cu radierea. La FC Arges e la fel, multi suporteri sunt suparati ca a murit echipa istorica si sunt constienti a nu mai exista palmares. 

La Timisoara, cei care tin cu echipa care a urcat de jos din Liga 5 si sunt acum in Liga 2 au spus de la inceput ca nu exista palmares, stiu toti ca nu exista palmares nu a fost niciodata un secret. Ei doar au preferat sa isi faca o echipa a suporterilor decat sa sustina o echipa de partid. Aia au avut continuitate, s-au bagat in Liga a 5-a fix atunci dar uite ca de la bun inceput au spus ca palmaresul s-a pierdut. Daca o echipa e radiata din cauza datoriilor, atunci s-a pierdut palmaresul, echipa istorica a murit. Palmaresul e ceva ce insoteste mereu o persoana juridica, asa cum palmaresul Simonei Halep o insoteste mereu pe Simona Halep si daca isi schimba numele din buletin sau tricoul cu brand pe care il poarta. Daca moare Simona Halep, atunci a murit si palmaresul. Nu mai poate sa vina nimeni sa spuna "eu am castigat finala nu stiu care" chiar daca isi pune acelasi tricou cu brand si aduce umpic cu ea din profil. 

Edited by AdevarataCraiova

Si tot nu mi-ati explicat si mie de ce au facut cei de la Armata toata nebunia asta ? Are Becali dusmani in politica ? Ce i-a apucat sa dea bani de la buget sa isi faca echipa ? Eu nu cred ca vor sa ceara bani de la Becali ca daca vroiau, atunci nu cereau 47 milioane cereau si ei 3. Stiau ca nu o sa le dea nimeni, era clar de pe atunci ca vor sa isi faca echipa. Mie imi arata mai mult a dusmanie, poate s-a certat ala cu cineva, o fi luat pe cine nu trebuie la misto, nu stiu. Deasta si intreb

ATENTIUNE ATENTIUNE !!! ACEST POST VA ELUCIDA PROBLEMA !!!!!!!!!! CRED CA AM SCOS-O LA CAPAT : D

Cazul Craiovei este singurul caz din Romania unde a exista proces pe palmares (castigat de Mititelu). Cei de la Armata nu au inceput un asemenea proces deoarece stiau ca o sa il piarda si s-ar fi facut de ras ca la Craiova. Din ce am citit pe GSP, am observat ca cei de la clona Stelei invoca faptul ca nu s-a semnat un act prin care sa se transmita palmaresul deci a ramas la Armata sau a fost pierdut, pe asta se merge. Aici voi ati intrat tare cu continuitatea sportiva, ca prin asta se transmite defapt (corect) dar ati inceput sa o exagerati putin pana ati ajuns sa spuneti ca continuitatea juridica nu mai conteaza sau ca daca stai pe bara cativa ani pierzi palmaresul. Se pare ca aveti dreptate cu partea ca intradevar el reiese din continuitatea sportiva si nu din continuitate juridica, dar nu aveti dreptate cu celelalte 2 idei derivate din asta. El de acolo rezulta, dar e un bun ce e in proprietatea unei persoane juridice. E cu schepsis, haideti sa ne lamurim. 

Am mai jos singurul document din Romania care ne poate elucida. Situatia sta in felul urmator: Palmaresul e un bun imaterial ce apartine unei persoane juridice. Palmaresul este un bun ce rezulta din activitatea fotbalistica si, citez "intre palmares si dreptul de participare in competitile de fotbal exista o interconexiune obligatorie intrucat persoanele juridice ulterior infiintate au continuat activitatea sportiva pe plan competitional"

Ce deduc eu din aceasta motivare: Palmaresul e un bun ce apartine unei persoane juridice. El rezulta din activitatea sportiva si e obligatoriu legat de participarea in competitiile sportive. Adica daca tu continui sa joci in Liga 1, pe acelasi loc de Liga 1 pe care juca clubul armatei, fix din treaba asta iti revine tie palmaresul defapt, nu din continuitate juridica. Deci el nu iti revine din continuitate juridica cum am spus eu pana acum ci din continuitate sportiva cum spuneati voi, dar el e un bun de patrimoniu ce apartine unei persoane juridice. El nu e ceva ce sta undeva in aer, e un bun ce sta pus pe o persoana juridica. Eu din asta inteleg ca daca ai fost dezafiliat nu pierzi nimic, palmaresul e un bun in patrimoniul acelei societati. Doar daca esti RADIAT se pierde, pentru ca acel palmares e bunul acelei societati si nu poate fi vandut sau instrainat. Din cauza asta singurul mod de a lua un palmares e prin fuziune. Deci, daca o societate e RADIATA, se pierde palmaresul pentru todeuna ca la Rapid sau FC Arges. Deci din cauza asta ai nevoie si de continuitate sportiva dar si juridica. Ai nevoie de continuitate sportiva ca sa il ai, apoi ai nevoie de o persoana juridica pe care acest bun de patrimoniu sa fie pus. Daca societatea asta pe care e pus e radiata, se pierde bunul castigat prin activitatea sportiva. E nevoie deci de amandoua (si juridica si sportiva) asa cum spune toata lumea, dar asta nu implica deloc ca daca esti dezafiliat pierzi palmaresul. Deci noi la Craiova avem palmares. Ca nu il avem pus inca pe actuala echipa din Liga 4 stiu si eu, asta e. A zis si mititelu ca o sa fuzionam peste 2 ani dupa ce termina procesul si o scoate din faliment ca sa poata fuziona, ca nu poti fuziona cu o societate aflata in faliment. Dar noi nu am fost RADIATI ca Rapid si nici nu avem cum ca deaia si-a si pus terenuri de 50 milioane pe echipa. Avem datorii doar 3-4 mil, cele 7 mil la Piturca sunt pe alta societate. Si oricum trebuie sa platim doar 10% din ele ca sa iesim din faliment. 

19429600_1852516371741479_1718865575860196641_n.jpg

19420694_1852516368408146_1390515545117220791_n.jpg

Acesta e singurul proces pe palmares care a existat vreodata in Romania. 

Mai pun un document ca bonus. Nu are mare relevanta juridica procesul fiind despre alteva dar totusi il pun sa fie aici in caz ca ii trebuie cuiva vreodata. E din procesul cu Sandu si Mitica, parte din motivare: 

19225990_1846758928983890_4023672862546696010_n.jpg

Mai sunt si alte documente pe facebookul lui Mititelu dar astea 3 sunt cele relevante. Daca intrati pe facebookul lui, el are la poze doar documente

@AdevarataCraiova

Tu faci aceleasi greseli pe care le fac majoritatea romanilor. 

In primul rand ca judecatorii aia sunt tot oameni, nu zei si de regula cand sunt pusi in situatii fara precedent, incearca sa o dea cumva din condei sa iasa bine. 

Doi la mana daca ai citi cu atentie ai observa ca termenul de 'bun' , 'patrimoniu' , a fost indus de catre CSU. Totodata o sa vezi si ca se contrazic singuri, fiindca o data e un bun imaterial, a doua oara e o stare de fapt. Evident, varianta doi este corecta. Confuzia pleaca de pe la alegerea nepotrivita de cuvinte. 

Trei la mana, in momentul in care au decis sa gandeasca putin , au observat ca e o 'interconexiune' intre drept de participare (care dupa cum vezi e un drept si deci e tranzactionabil) si palmares. Mai corect era sa spuna ca palmaresul deriva din aceasta continuitate, dar iarasi nu si-au gasit cuvintele. Pentru ca mai tarziu sa concluzioneze ca CSU dorea constituirea unui drept pe ceva ce nu exista ca stare de fapt (adica continuitate, palmares).

Patru la mana, nici vorba sa fie tranzactionabil palmaresul. Nici pe un miliard, nici pe zero lei. Ceea ce se poate vinde/cumpara este acel drept de participare care asigura continuitatea si care atrage dupa sine palmaresul. In caz contrar, daca palmaresul ar fi un bun tranzactionabil, ar insemna ca un club il poate vinde bine mersi altuia, el continuand sa existe. Paradox !

Si ca sa intelegi din cazurile astea internationale la care a mai facut un coleg de forum, cam peste tot in momentul in care societatile care administrau clubul au dat faliment, imediat a venit o noua societate si a preluat locul falimentarei. Asa a fost si la Rangers si la Napoli (care s-au inscris pe locul defunctei SSC, la nici 30 de zile de la faliment, intocmai pentru a pastra continuitatea competitionala si evident fara a achizitiona marci si alte prostii) si in general la multe cluburi italiene ca ei au o traditie in asa ceva.

Carevasazica cel mai de pret lucru sunt fix acele drepturi de participare (care se pot vinde) si care atrag continuitate si implicit palmares.Parca face sens no ?

Cu cat o sa gandesti mai mult si cu capsorul tau o sa observi ca n-ai nevoie nici de Mititelu si nici de tribunal sa-ti spuna care e 'adevarata Craiova' sau 'adevarata Steaua'.

Si mai mult de atat, ti-am mai zis, decizia oricum e sentimentala si o ia fiecare dupa cum ii dicteaza emotia si atasamentul.

Pentru intrebari cu ce se vrea sau ce se urmareste la CSA, posteaza cu incredere pe site, nu pe forum. Sunt multi care comenteaza pe tema asta si cu care poti discuta. Ba mai mult, ii poti intreba chiar pe talpanisti ce cred ei.

P.S. : Si sa stii ca decizia asta din care ai pus poze s-a mai discutat pe site si nu inseamna nimic. Nici pentru CSU nici pt Mititelu. Aici nu merge cu daca aia n-au dreptate, inseamna ca am eu.

Edited by Gosu

Aceasta discutie deja provoaca mari dureri de cap. Lucrurile se pot simplifica mult mai simplu: Daca LPF si FRF decid ca palmaresul apartine FCSB-ului poti sa te duci in 10 instante ca nu vei castiga. E o competitie privata unde ca sa participi trebuie sa respecti anumite reguli fie ca-ti convine fie ca nu. 

Adevarata Craiova iti recomand un comentariu sau un articol de al lui A.H. Omul explica foarte clar(as zice ca la prosti) care e diferenta dintre palmares, trofee si marca. Ultimele 2 pot fi trecute in contabilitate in schimb palmaresul nu. Atat Universitatea din Craiova(sau cum se cheama clubul mama) cat si CSA pot sa zica ca ei o detin si pe mama. Ei nu au fost afiliati niciodata. 

1 person likes this

On 9/25/2017 at 11:08 PM, Gosu said:

@kla2005 

Nici tu nu ai inteles nimic. "palmaresul e legat strans de continuitatile juridica si sportiva". Gresit, doar sportiva ! Ai spus juridic ai spus tranzactionabil. 

Corect!

Juridic in sensul ca isi poate schimba "organizarea"...atat. In rest...

Vorba generalului ala: la ce foloseste palmaresul? CSA are impresia ca daca ar pune mana pe palmares ar avea automat si coeficientul:))), ca in rest nu prea te ajuta la nimica. Aaaa ca sa te lauzi pe la vecini. De asta palmaresul nici nu se poate evalua. Nustiu de ce se tot bat atat in instanta FC U si CS U pentru palmares, avand in vedere ca nici Stiinta oricum nu a mai jucat in Europa din 90 si ceva.

Emeric Jenei a vorbit in exclusivitate la Sport Total FM, inaintea derby-ului din Liga a IV-a pe care Academia Rapid si CSA Steaua il vor disputa sambata, de la ora 19:15. Fostul tehnician mizeaza pe ros-albastri in acest duel si este incantat de interesul suporterilor pentru meciul ce se va juca in Giulesti.

„Spectatorii inca nu au uitat de derby-uri. In Liga a IV-a sunt cele doua echipa care candva au avut un cuvant de spus in fotbalul romanesc. Eu tin cu Steaua si mai ales cu Lacatus si as dori sa invinga in acest meci care nu este deloc usor, pentru ca si Rapidul poate alinia niste jucatori valorosi.

Daca vin 10.000 de spectatori deja este un castig pentru fotbalul romanesc. Desi este un joc de Liga a IV-a, spectatorii vin pentru ca vor sa vada cele doua echipe. Spectatorii vor fi extrem de satisfacuti pentru ca, desi nu e un meci de Liga I, vor vedea un joc in care jucatorii vor vrea sa dea totul pe teren”, a declarat Emeric Jenei, in cadrul emisiunii „Executii in direct”.

Intrebat ce se va intampla daca CSA Steaua va ajunge in Liga I alaturi de FCSB, Emeric Jenei a raspuns: „Suporterii sunt impartiti. Eu spun ca echipa care joaca in Liga a IV-a acum o sa aiba multi spectatori, pentru ca asta este echipa continuatoare”.

Am trait sa o vad si pe asta:

http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Lovitura+de+gratie+pentru+Mititelu+CS+U+Craiova+recunoscuta+si+d

Concluzia LPF:

În acest context, apreciem că solicitarea clubului este întemeiată, iar echipa S.C. Club Sportiv U Craiova S.A. trebuie înscrisă pe pagina de web a LPF cu rezultatele obținute începând cu anul 1948 și până în anul 1991", se mai arată în comunicatul LPF.

CUM???????

Rotaru primeste din pixul PSD palmaresul Stiintei???

Asta e o cutie a Pandorei care va avea repercusiuni asupra campionatului!

a) LPF nu e FRF sau UEFA. Poti spune chiar ca a jucat in favoarea unui membru de-al sau. Cand or sa recunoasca cei de la FRF si UEFA respectivul palmares va fi scandal; deocamdata nu are de ce sa fie.

b) Decizia nu respecta principiul continuitatii sportive si nici cel al indivizibilitatii palmaresului. S-a profitat doar de faptul ca nici clubul lui Mititelu nu poate sa-si asume palmaresul unei echipe moarte (din moment ce Mititelu insusi a ignorat principiul continuitatii sportive). E exact situatia Ripensia / Carmen - cand li se recunoaste "neoficial" palmaresul pentru ca nu e nimeni cu interes sa se opuna.

c) Nu stiu de ce excitarea asta in tabara laberista - mie mi-ar fi frica, in locul lor, de o decizie pro-FCSB a LPF-ului - din moment ce FCSB e membru LPF iar CSA nu.

Acum 3 ore, Alexandru H. a spus:

a) LPF nu e FRF sau UEFA. Poti spune chiar ca a jucat in favoarea unui membru de-al sau. Cand or sa recunoasca cei de la FRF si UEFA respectivul palmares va fi scandal; deocamdata nu are de ce sa fie.

b) Decizia nu respecta principiul continuitatii sportive si nici cel al indivizibilitatii palmaresului. S-a profitat doar de faptul ca nici clubul lui Mititelu nu poate sa-si asume palmaresul unei echipe moarte (din moment ce Mititelu insusi a ignorat principiul continuitatii sportive). E exact situatia Ripensia / Carmen - cand li se recunoaste "neoficial" palmaresul pentru ca nu e nimeni cu interes sa se opuna.

c) Nu stiu de ce excitarea asta in tabara laberista - mie mi-ar fi frica, in locul lor, de o decizie pro-FCSB a LPF-ului - din moment ce FCSB e membru LPF iar CSA nu.

din punctul meu de vedere palmaresul este o chestiune profund subiectiva. in genere conducatorii fotbalului decid, fara criterii clare, cui il atribuie. ce mi se pare absurd este ca atribuirea palmaresului se face in baza unei hotarari fara legatura cu palmaresul, ci o hot. prin care se anuleaza inscrierea unei marci la osim. nici vorba de palmares in acea decizie. 

Acum 3 ore, Alexandru H. a spus:

cum a ignorat mititelu principiul continuitatii sportive ?

13 minutes ago, ahab said:

cum a ignorat mititelu principiul continuitatii sportive ?

Tu cum crezi?

Are echipa actuala a sa continuitate sportiva? Nici macar nu e, daca e sa urmam rationamentul celor de la CSA, pe vechiul club. E o echipa complet noua.

Acum 56 minute, Alexandru H. a spus:

Tu cum crezi?

Are echipa actuala a sa continuitate sportiva? Nici macar nu e, daca e sa urmam rationamentul celor de la CSA, pe vechiul club. E o echipa complet noua.

da, dar lasand echipa lui mititelu, totusi, o echipa a activat intre 1991 si ,ma rog, anul dezafilierii. practic cineva a asigurat continuitatea sportiva. sincer, nu inteleg cum s-a dat reboot unei perioade doar pt a fi conectata artificial istoria trecuta cu actuala echipa. cum naiba ,cu ce logica ?

8 minutes ago, ahab said:

da, dar lasand echipa lui mititelu, totusi, o echipa a activat intre 1991 si ,ma rog, anul dezafilierii. practic cineva a asigurat continuitatea sportiva. sincer, nu inteleg cum s-a dat reboot unei perioade doar pt a fi conectata artificial istoria trecuta cu actuala echipa. cum naiba ,cu ce logica ?

A existat o echipa Universitatea Craiova ce a fiintat intre 1948 si 2014 - sub diverse denumiri, conduceri si marci dar avand acea continuitate sportiva.

Nici CSU, nici actuala Craiova a lui Mititelu nu mai sunt Universitatea Craiova. Sunt altceva - iar decizia LPF e pur si simplu un cadou de casa noua oferit de Iorgulescu lui Rotaru. Nu mai credeti prostiile din ziare - interesate sa aduca imbecili pe paginile lor. LPF nu are nicio autoritate de a aranja palmaresul unei echipe.

Despre Justitia romaneasca si despre modul in care mori cu dreptatea in mana (https://cetin.ro/diferenta-dintre-civilizatie/)

Citat din articolul "Diferența dintre noi și civilizație" scris de un autor anonim pe blogul unui blogger destul de cunoscut cetin:

"...Si atunci ii dai in judecata. Evident, punctul de vedere pe care il ai te indeamna sa “iti cauti dreptatea” in justitie. Si aici incepe partea interesanta cu justitia romana.

Care, si nu e vorba strict de acest caz, este partinitoare. Nu vreau sa prelungesc la infinit discutia, insa dreptul la justitie vizeaza niste deziderate care, de principiu ar trebui sa protejeze cetatenii si societatea. Repet, sunt destul de harshit si am experienta mea in sali de judecata. Insa am constatat ca, in ultima perioada, justitia nu mai ia partea oamenilor, urmarind adevarul, ci a statului si a celor care pompeaza bani in el"

Si e vorba de un banal accident de circulatie in care asiguratorul a refuzat sa-l despagubeasca ... motivandu-si refuluz pe o clauza intr-o anexa la asigurarea CASCO cum ca proprietarul trebuie sa se comporte ca un bun proprietar...iar justitia le-a dat lor dreptate!!!

Apoi daca vorbim de Steaua si de interesele unora de a repune mana pe ea...atunci deja putem vedea o imagine de ansamblu mult mai clara!

Si tot pentru o "IMAGINE CLARA"

aici:

un reportaj Pro TV din seria 20 de ani de libertate. perioada: 1998-2000...
Contextul anului privatizarii sectiei de fotbal:

- inflatie nebuna: de la o saptamana la alta scadea valoarea leului...care a ajuns pisic prin 2003-2004

- mineriade

- se schimbau prim-ministrii ca ciorapii

- Kosovo

Si noua ne servesc soldatii galusca ca ei nu au privatizat echipa???

Nu aveau dupa ce bea apa, daramite sa tina o echipa profesionista de fotbal!

La 24.09.2017 at 16:35, AdevarataCraiova a spus:

Dar imi puteti explica si voi: de ce a facut Armata toata treaba asta la voi ? Pe suporteri ii inteleg. Si la noi, asa cum am zis, nu toti de la clona au fost cumprati. Au fost unii care s-au dus ca il urau pe mititelu. Mititelu a pus bodyguarzii sa bata niste lideri din cartierul craiovitza in trecut. E normal sa se supere omu dupa e isi ia bataie de la bodyguard. Dar ce nu inteleg eu la Steaua e gandirea celor de la clubul armatei. Au cerut 47 mil euro pe brand, o suma care stiau ca nu o sa le-o dea nimeni. Daca vroiau bani ar fi cerut 3 milioane cat era corect. Apoi si-au facut echipa, lucru care probabil il urmareau de la inceput. 

De ce au facut treaba asta ? Ce au avut de castigat ? A avut Becali ceva dusmani in politica ? Era certat cu vreun general de pe acolo ? Suporterilor care s-au dus acolo le inteleg logica, dar nu inteleg logica generalilor. 

E asta defapt un plan sa il forteze pe Becali sa dea mai multi bani pe brand daca ajung in Liga 2 sau 3 ? Practic baga niste bani in echipa dar isi scot banii dupaia ? Care e schepsisul in toata treaba asta ? 

Cred ca avem generali care țin cu Dinamo sau Rapid. Cred ca chiar Talpan tine cu Dinamo. Imi amintesc ca la un meci FCSB vs Dinamo a declarat clar ca isi doreste ca Dinamo să câștige... Si am văzut mulți rapidisti care se duc alături de Peluza Sud la meciurile CSA. Doar sa arate ca aia sunt mai multi decat noi in prima Liga. Hahaha. Niste prosti care nu au ce face in viata.