Sign in to follow this  
Followers 0
AdevarataCraiova

Adevarul despre brand, palmares, etc. - DE LA UN SUPORTER CRAIOVEAN

48 posts in this topic

Salut. Sunt un suporter al Craiovei (cea adevarata, din Liga 4) si sunt socat cat de prost ati administrat situatia voi cei de la Steaua. Imi pare rau, dar sunteti umpic cam prosti, umpic cam foarte. Haideti sa va arat de ce: 

FCSB este adevarata Steaua, clubul armatei este o clona ordinara la fel ca CSU de la Craiova. Oricarui om ii poti arata foarte clar asta in 10 minute, dar daca nu ii arata nimeni cum sa inteleaga fratilor ? Cand a fost creeata CSU, doar vreo 50 suporteri cumparati din cartierul Craiovitza ii sustineau sau oameni gura casca care se duceau ca era intrarea libera + sandwich si o apa plata cand urcai sus pe stadion. Doar oameni mai saracuti, mai batrani se duceau acolo pentru sandwich si pentru a vedea si ei un meci ca era intrarea libera. Cand au jucat craiovele intre ele, desi noi tehnic jucam in deplasare ca ne daduse Olguta afara din oras ca sa joace CSU, a fost stadionul plin 28.000 vs zero de la CSU. 

La voi la Steaua, o parte importanta din galerie s-a dus la noua clona. De ce ? Pentru ca sunteti foarte prosti, deaia. Oficialii de la Steaua nu s-au certat deloc la TV, nu au explicat catusi de putin ca ei sunt defapt cei adevarati. Gigi Becali s-a multumit sa faca misto de cei de la clubul armatei, sa zica ca pune pe Steaua 2 sa ii bata prin Liga 3 si alte mistocareli. Nu l-am vazut odata pe Becali sa pronunte termenul "palmares" sau sa explice situatia. Comparati si voi cum s-a gestionat problema la Steaua cu situatia de la Craiova unde a ajuns fiecare om sa fie jumate de jurist la ce certuri au fost. 

Haideti sa va explic pe scurt de ce FCSB e adevarata Steaua iar clubul armatei o clona ordinara: 

Imaginativa ca Morosanu ia locul 6 la un turneu de box. Daca vrea sa vanda acest loc 6 unui om de pe strada, poate sa faca lucrul acesta ? Poate sa vina Popescu X si sa spuna "eu am luat defapt locul 6, Morosanu a luat locul 9 sau nu a participat" ? Poti sa ii dai niste bani lui Mayweather si de maine sa fi tu campion mondial la box ? Poti sa cumperi acest titlu cu bani ? Daca moare Morosanu sau Mayweather, poate sa vina un om si sa cumpere palmaresul de la urmasii lor apoi sa spuna "eu sunt defapt mare campion, eu am luat toate cupele alea pentru ca uite, mi-a vandut mie palmaresul" ? 

Normal ca nu se poate asa ceva. Poti sa cumperi de exemplu medalia unui campion si sa ti-o pui in vitrina dar nu poti sa cumperi palmaresul lui ca sa poti spune "eu sunt defapt marele campion la box". Palmaresul nu se poate vinde, el e ceva lipit de Morosanu sau de Mayweather. La fel sta situatia si cand vorbim despre o persoana juridica, cum ar fi o echipa de fotbal. Palmaresul unei echipe de forbal nu poate fi vandut niciodata. El reprezinta "istoria si traditia" unei echipe (asa scrie chiar in lege). Ca sa dovedesti ca tu ai palmaresul trebuie sa dovedesti ca esti continuatorul juridic al acelei echipe pana inapoi in 1948. Asadar, singura modalitate de a obtine un palmares este prin fuziune cu continuatorul juridic de drept al acelei echipe. Din aceasta cauza daca o societate este radiata se pierde si palmaresul, cum s-a intamplat in cazul Rapid sau FC Arges.

Brandul e emblema unei echipe. Brandul se schimba mereu, au fost vreo 8 branduri la Steaua, tot atatea si la Craiova sau la orice alta echipa. El nu are nici un fel de treaba cu palmaresul, e doar o emblema. E important de exemplu pentru marketing, sa ai voie sa il pui pe tricouri sa le vinzi la pret mai mare dar nu are nici o treaba cu palmaresul (adica "istoria si traditia") unei echipe. 

Situatia la alte echipe:

- La Rapid palmaresul a fost pierdut pentru ca echipa a fost radiata. Toate cele 3 Rapiduri de acum sunt clone fara palmares, fara identitate sau istorie. De ce credeti ca cei de la Dinamo s-au chinuit atatia ani in insolventa ??? De ce credeti ca nu au facut si ei ca la Rapid, adica sa faci datorii de 14 milioane, apoi radiezi echipa si vinzi Brandul pe 130mii euro si gata esti acelasi Rapid ? Pentru ca e important sa fi o echipa de traditie cu istorie. Daca in loc de Ac Milan cei de la clona Craiovei jucau cu o clona a lui AC Milan, mai era 50 lei biletul la meci sau era 20 ? Mai era asa mare valva ca jucam cu marea AC Milan, echipa cu nu stiu cate cupe in palmares ??? 

- La FC Arges aceiasi situatie. Amandoua FC Argesurile de acum sunt clone, doar au cumparat brandul. 

- La Dinamo nu au probleme momentan. Au reusit sa iasa din insolventa si sunt bine merci. Habar nu am ce e cu acel ACS CS Dinamo de prin Liga a 5-a. 

Daca nu stiti sa explicati problema cuiva, o sa pierdeti razboiul de propaganda cu clona cum ati facut si pana acum. Nu inteleg cum de ati fost batuti in halul asta de clubul armatei la propaganda cand adevarul e la voi si nici nu va luptati cu tot FRF-ul si PSD-ul ca noi la Craiova. Ar trebui sa va fie rusine in frunte cu Gigi Becali care a tratat toata problema la misto. Din cauza voastra si a prostiei voastre este ajutata indirect clona Craiovei. 

Pentru explicatii detaliate puteti citii acest post de pe forumul nostru: 

http://fcucraiova1948.ro/viewtopic.php?f=7&t=6

E lung, dar cititi macar partea 1 cu "ce e ala palmares" si partea 4 cu "teoriile clonei". Desi sunt informatii juridice mai complicate, sunt explicate foarte clar pentru ca orice prost sa inteleaga. 

1 person likes this

Si apropo, de ce au facut cei de la Armata treaba asta ca eu tot nu am inteles ? La noi a fost o clona facuta de Mircea Sandu si PSD. Dupa 1 an, Rotaru l-a santajat pe Mititelu sa ii vanda clona pe 15 milioane desi valoa doar 5 milioane. Avocatul lui Mititelu a avut microfon pe el si a inregistrat cele 2 ore de santaj, a spus tot la DNA si le-a pus si pe youtube. (cautati: Caracatita Rosie - santaj ordinar pe youtube, sa vedeti ce fel de oameni exista in fotbal si politica, oameni de iti vine sa vomiti) 

Dar la voi care a fost treaba ? De ce au facut toata treaba asta ca niciodata nu am inteles ? Cei de la Armata au cerut 47 milioane de la Becali dar era clar ca nu ar fi dat nimeni banii astia, a fost un pret pus la misto. Daca vroiau bani puneau 3 milioane pret. Au vrut sa isi faca echipa. Dar de ce ? De ce s-a intamplat toata treaba asta ca nu inteleg ? 

Edited by AdevarataCraiova

daca tu ai venit aici ca sa ne explici cum stau lucrurile defapt, ma mir ca la final ne intrebi pe noi care a fost treaba...  asta e faimoasa logica olteneasca, nu? :D

uite ceva informatii care poate ti-au scapat in timp. valabil si ca raspuns pentru Gosu, in legatura cu impresia ca luam in brate generalii si ca nu suntem constienti si de vina unor oameni din cadrul CSA sau MAPN

http://sudsteaua.ro/comunicat-05-02-2015/

http://sudsteaua.ro/comunicat-09-02-2015/

Edited by joseph

Eu nu stiu cum puteti sustine asta voi cei de la clubul armatei. Spre deosebire de Craiova, generalii aia macar au avut bunul simt sa spune ca ei nu au palmaresul. Imi aduc aminte ca juristul a facut o afirmatie candva cum ca ei ar avea palmaesul iar generalul care ii era sef a iesit si a spus ca se delimiteaza de opinia lui si ca juristul vorbeste doar in nume personal. 

Cum puteti sa spuneti ca ati avea vreun palmares cand nici macar generalii nu sustin asta ? Nu aveti pur si simplu nici o continuitate cu echipa istorica, sunteti infiintati in 2017, la fel cum CSU e infiintata in 2013. Nu veti aparea niciodata pe siteul UEFA cu vreo cupa in palmares. 

@AdevarataCraiova

In primul rand, lasa tonul asta aristocratic. S-au scris atat de multe articole si comentarii competente pe aici de ne-am saturat noi care le-am scris, daramite cei care doar le-au citit. Si subliniez, competente - nu cu exemple cu Morosanu si alte asemenea prostioare - nu, domne', pe spete clare din fotbalul european si romanesc, cu legislatie romaneasca etc.

In al doilea rand, Universitatea dumitale nu are niciun palmares. L-ar fi pastrat daca si-ar fi pastrat continuitatea sportiva. Mititelu, insa, a preferat sa astepte sutele de milioanele de euro in loc sa tina macar echipa in Liga de amatori in viata in perioada asta. Lasa teoria cu brand = palmares ca nu tine - si exemplul cel mai clar din fotbalul european e Salzburg. Speta in care o echipa a renuntat la tot (nume, brand, marca), ba chiar a facut demersuri sa fie recunoscuta ca fiind o formatie noua - si care a ramas cu palmaresul in poala pentru ca s-a opus Federatia Austriaca. Tot din pricina acelui buclucas concept numit continuitate sportiva.

In al treilea rand, nu decidem noi de pe aici ce face Becali pe la echipa. Omul a ales sa apere prost interesele acestei echipe - asta e. Mai mult decat un acatist la biserica, nu am ce sa-i fac...

Citat

In primul rand, lasa tonul asta aristocratic. S-au scris atat de multe articole si comentarii competente pe aici de ne-am saturat noi care le-am scris, daramite cei care doar le-au citit. Si subliniez, competente - nu cu exemple cu Morosanu si alte asemenea prostioare - nu, domne', pe spete clare din fotbalul european si romanesc, cu legislatie romaneasca etc.

Daca intradevar s-a vorbit despre asa ceva chiar as dorii sa imi prezentati niste linkuri pentru a le putea prezenta si eu in certurile legate de Craiova.

Citat

In al doilea rand, Universitatea dumitale nu are niciun palmares. L-ar fi pastrat daca si-ar fi pastrat continuitatea sportiva. Mititelu, insa, a preferat sa astepte sutele de milioanele de euro in loc sa tina macar echipa in Liga de amatori in viata in perioada asta. 

Pentru a se pierde un palmares e nevoie ca o societate sa fie radiata, asa cum s-a intamplat la Rapid sau FC Arges. In acest moment palmaresul U Craiova se afla pe societatea momentan aflata in faliment care se judeca chiar acum. Intradevar, FC U Craiova 1948 ce joaca acum in Liga 4 nu are tehnic palmares pe ea in acest moment. Il va avea peste 2 ani cand va fuziona cu societatea cea veche aflata momentan in faliment. Nu poate fuziona in acest moment deoarece se afla in proces acea societate, proces in care Mititelu sustine ca nu el a falimentat singur si ca defapt aia l-au bagat in faliment. Daca ar reauce acea societate la viata ar putea avea probleme cu procesul. In plus, nici nu cred ca are momentan banii necesari sa faca asta pentru ca are toate proprietatile blocate prin litigii artificiale create de Rotaru, cum se poate vedea pe videoul postat mai sus. Exista datorii de 3-4 mil pe vechea societate (cele de 7mil la Piturca sunt pe alta societate) din care trebuie sa palteasca vreo jumate de milion ca sa iasa din faliment. 

Citat

Lasa teoria cu brand = palmares ca nu tine - si exemplul cel mai clar din fotbalul european e Salzburg. Speta in care o echipa a renuntat la tot (nume, brand, marca), ba chiar a facut demersuri sa fie recunoscuta ca fiind o formatie noua - si care a ramas cu palmaresul in poala pentru ca s-a opus Federatia Austriaca. Tot din pricina acelui buclucas concept numit continuitate sportiva.

Exact asta am spus si eu, teoria cum ca brand=palmares este o prostie cat casa de mare si este trecuta la sectiunea 4 din acel post pe forum, sectiunea cu "teoriile clonei". Clona craiovei are 3 teorii pe care merge, toate ineptii juridice. Prima teorie e ca brand=palmares deoarece si ei au 2-3 branduri din 8 si ii avantajeaza. A doua teorie e ca ei ar avea legatura juridica cu sectia sportiva a universitatii din Craiova, insa sectia de fotbal a fost desprinsa de acolo si s-a privatizat perfect normal ca la toate celelalte echipe, nu s-a intamplat nimic diferit la Craiova. In plus, sectiile de voley, handbal etc. au falimentat din cauza unor datorii de 10 milioane in anul 94 iar in 95 au fost infiintate noi sectii cu nume asemanator. Deci actuala clona a craiovei nu are nici macar palmaresul echipelor de bastchet sau voley. A treia teorie e ca palmaresul e ceva al orasului si il poate avea oricine daca e din oras. Palmaresul e un bun privat legat de o persioana juridica nu e un bun public sa il poata avea toate 32 echipele din Craiova.

Totusi, ce spuneti voi ca daca lipsesti cativa ani din fotbal pierzi continuitatea juridica nu e deloc adevarat si e probabil propaganda folosita de Steaua (cea adevarata) desi nu are nevoie de ea. Ca sa pierzi palmaresul trebuie sa fie radiata societatea juridica care are palmaresul pe ea. Poate sa lipseasca si 20 ani din fotbal Craiova ca daca societatea nu e radiata si e doar tinuta in faliment, atunci palmaresul e tot acolo. Daca cineva vine si o scoate din faliment apoi fuzioneaza cu ea are palmaresul. 

Judecatoria Craiova a decis ca palmaresul este pe societatea falimetnara chiar anul asta. A decis deja de 2 ori. In procesul cu Sandu si Mitica s-a spus acelasi lucru, ca societatea momentan falimentara e "continuatoarea clubului din 1948." 

Asta am spus si eu aici, ca FCSB este adevarata Steaua cu palmaresul (adica "istorie si traditie" + cupe) pe ea. Ce m-am plans eu e faptul ca Becali si oficialii de la Steaua au pierdut complet razboiul cu clubul armatei la capitolul imagine. O parte importanta din galerie s-a dus la ei iar la nivel national lumea crede mai mult prostiile Stelei armatei. Din cauza ca sunteti atat de slabi incat v-au facut aia praf la propaganda, ajutati indirect clona craiovei care foloseste propaganda asemanatoare clubului armatei decat ca mai agresiva. 

Citat

In al treilea rand, nu decidem noi de pe aici ce face Becali pe la echipa. Omul a ales sa apere prost interesele acestei echipe - asta e. Mai mult decat un acatist la biserica, nu am ce sa-i fac...

Becali a tratat toata problema asta absolut la misto, el crede ca nu sunt o amenintare pentru el si prefera sa faca misto de ei. Dar ceilalti oficiali de la Steaua de ce nu fac nimic ? Chiar nu se gaseste unu care sa poata sa lege doua vorbe la TV in tot clubul ? Nu pare nimeni sa inteleaga ca ati fost batuti pilaf de clubul armatei la capitolul vrajeala. La Craiova nu a pus nimeni botul la vrajeala clonei penturu ca Mititelu si cei din club au luat in serios razboiul asta, nu ca cei de la Steaua care au luat totul la misto. Doar cativa suporteri vanduti, in jur de 50 + pensionari gura casca care se duc si ei la meci ca e gratis si ca se da sandwich si apa plata gratis s-au mutat la clona. 

Si ce a facut Steaua da apa la moara clonei craiovei si teoriilor lor stupide. Voi cei de la Steaua care ati luat bataie ca prostii cu adevarul la voi, plus cei de la Rapid si FC Arges care promoveaza in ziar idei stupide de genul "a cumparat brand si palmares de la societate radiata" - voi dati apa la moara si legitimati clona olgutei. Mititelu fara nici un ban, impotriva FRF si PSD, a reusit sa castige razboiul pentru ca era adevarul la el si a tratat problema serios. Becali cu toti banii din lume, cu GSP-ul prieten cu el, cu finasa primar, etc. si-a luat bataie cu adevarul la el si toate avantajele din lume.  Si-a luat bataie fara sa il dea primaria afara din oras ca la Craiova si sa puna clona in locul lui, fara sa dea aia sandwichuri gratis la meci si alte manevre. E pura prostie ce se intampla acolo la Steaua si cum a fost tratata problema in presa. 

Daca intradevar s-a vorbit despre asa ceva chiar as dorii sa imi prezentati niste linkuri pentru a le putea prezenta si eu in certurile legate de Craiova.

Oho... si cate sunt:

Istoria juridica a Stelei si procesul prin care s-a ajuns de la CSA la FCSB intre 1998 si 2003 (siegfried)

Palmaresul nu e mentionat defel in motivarea Curtii de Apel (xray)

Palmaresul - scurt ghid pentru cei care nu stiu ce e aia dar il tot pomenesc (subsemnatul)

Cum nu a fost niciodata actualul CSA membru al actualei Federatii (siegfried)

Serial despre CIS si regulamentele FRF cu privire la afiliere (subsemnatul, partile I, II si III)

Daca ar exista un index complet al articolelor, ti-as fi bagat mai multe pe aici dar din pacate trebuie sapaturi serioase. Noi acum suntem la finalul unui ciclu - pur si simplu ne-am saturat de vorbit despre acest subiect.

Pentru a se pierde un palmares e nevoie ca o societate sa fie radiata, asa cum s-a intamplat la Rapid sau FC Arges. In acest moment palmaresul U Craiova se afla pe societatea momentan aflata in faliment care se judeca chiar acum. Intradevar, FC U Craiova 1948 ce joaca acum in Liga 4 nu are tehnic palmares pe ea in acest moment. Il va avea peste 2 ani cand va fuziona cu societatea cea veche aflata momentan in faliment. Nu poate fuziona in acest moment deoarece se afla in proces acea societate, proces in care Mititelu sustine ca nu el a falimentat singur si ca defapt aia l-au bagat in faliment. Daca ar reauce acea societate la viata ar putea avea probleme cu procesul. In plus, nici nu cred ca are momentan banii necesari sa faca asta pentru ca are toate proprietatile blocate prin litigii artificiale create de Rotaru, cum se poate vedea pe videoul postat mai sus. Exista datorii de 3-4 mil pe vechea societate (cele de 7mil la Piturca sunt pe alta societate) din care trebuie sa palteasca vreo jumate de milion ca sa iasa din faliment. 

Palmaresul nu poate fi castigat sau pierdut. Palmaresul este fie atribuit, fie retras de catre entitatile sportive care au organizat respectivele competitii. Daca vechea Craiova ar fi castigat Cupa Tractoristului, organizata de catre Asociatia Agricola Trandafir iar Asociatia vrea sa recunoasca pe actuala CSU ca fiind detinatoarea trofeului, are toata libertatea. Din fericire pentru noi ceilalti, FRF si UEFA (organizatoarele singurelor competitii relevante) au niste reguli privitoare la atribuirea de palmares - si e totul despre "continuitate sportiva".

A lega palmaresul, care e o notiune strict sportiva, de o societate, ce maine poate sa inceapa sa comercializeze oua de bibilica, e o eroare destul de uzitata prin Romania. Unde se crede ca sta documentul inexistent despre palmares in dulap vreo 20 de ani pana reapare miraculos cu o echipa de fotbalisti in alai. Greseala lui Mititelu e ca nu a infiintat imediat dupa desfiintarea vechii echipe una noua, de amatori, si nu a incheiat cu ea un acord (prin vechea societate) prin care ii recunoaste continuitatea sportiva (acel goodwill de care pomeneste si UEFA in cazul Rangers).

Inca o data - NU NOI legitimam clonele. Ar fi si absurd din moment ce ne batem cu clona numita CSA. Clonele sunt legitimate de opinia publica, de ziaristii iresponsabili, de oficialii tematori in a aplica regulamentele in vigoare si de conducatorii prea aroganti si lipsiti de persuasiune. Am ajuns la momentul in care omul citeste pe site-ul UEFA ca FCSB e adevarata Steaua dar vine pe site si ne zice ca nu e adevarat, ca judecatorii i-au dat CSA-ului palmaresului - asta in conditiile in care nu se zice un cuvintel in motivare despre palmares.

Suntem satui. Avem fiecare probleme, nu stam cu totii sa aparam echipa unui patron ce oricum face cum il duce capul. Ar trebui sa stiti mai bine situatia din punctul asta de vedere...

Edited by Alexandru H.

Multumesc foarte mult pentru linkuri, am sa le citesc pe toate. Se pare ca lumea e mult mai informata aici decat noi de la Craiova desi nu prea se vede la TV. 

Totusi nu inteleg ceva. In legatura cu "acel good will de are vorbeste UEFA in cazul Rangers" - nu prea inteleg treaba asta. Mititelu defapt chiar are asa ceva cu noua societate FC U Craiova 1948. A trecut in statutul vechii societati ca activitatea sportiva sa fie preluata de aceasta noua entitate. Eu am crezut ca asta este doar o vrajeala de aburit suporterii si defapt palmaresul nu poate fi pus pe actuala societate decat dupa fuzionarea cu cea veche de peste 2 ani. Chiar mititelu a promis aceasta fuzionare ca sa nu mai existe discutii. 

Mie unul mi se pare mai logic sa fie asa. Daca nu ar fi asa, atunci ar putea face toti 14 milioane datorii ca la Rapid si sa ii doara in 14 de ele. Ar putea toti sa iti treaca in statut sau sa faca nu stiu ce act de "good will" si pa-pa datorii de 14 milioane fara nici o consecinta. 

Treaba asta cu fuzionarea reiese si din inregistrarile cu santajul la mititelu unde se vorbea de fuziune. Poate fi un palmares transferat altfel decat prin fuziune ??? Daca da, atunci de ce nu fac toti 14 mil datorii ca la Rapid apoi semneaza o hartie de "good will" si deschid o noua societate ? 

As mai adauga ca Tribunalul Dolj as stabilit de 2 ori (deoarece a fost si rejudecare), ultima data chiar anul asta ca palmaresul se afla pe societatea aflata in faliment in momentul acesta. Ma gandesc ca e nevoie de plata datoriilor pentru a o scoate din faliment apoi fuziune cu ea. 

Atentie! Eu nu spun ca palmaresul e ceva "trecut pe o hartie si tinut 20 ani la sertar" cum intradevar inteleg 95% din oameni. Eu inteleg ca palmaresul este ceva intangibil dar sustin ca este mereu legat de o persoana juridica. Persoana aceasta juridica poate sa transfere acest palmaes pe alta societate, asa cum a fost transferat la toate echipele pe 10 mii de societati de-a lungul timpului. Problema e sa nu fie radiata societatea cu palmaresul pe ea ca atunci nu mai poate fi dat palmaresul mai departe. 

Ce spun aici mai e sustinut si de ce a spus lichidatorul de la Rapid in acel interviu foarte lung daca il stiti. Se vede acolo ca aproape recunostea ca palmaesul e pierdut si se chinuia sa o scalde in vrajeala. Nu prea vad cum poti transfera un palmares printr-un simplu act cand vrea muschiul tau si sa te doara undeva de datorii. Asa ne-am face toti patroni de fotbal daca poti sa faci datorii 14 milioane si sa nu ai nici un fel de problema ca scri tu un act inainte fi radiat si gata. Lucru pe care de altfel l-a facut si Mititelu chiar in statut  ca nici pe el nu l-a durut mana sa semneze un act.

Am citit acum articolul despe ce e ala palmaes de pe site din linkul postat mai sus. Tot nu am inteles foarte bine, e o situatie mai ciudata la Craiova. Am fost dezafiliati ilegal. 

Am citit si comentariile si din ce am inteles, SSC Napoli a avut 1 an pauza. E adevarat ca e important sa nu stai deloc pe bara ? Si daca stai pe bara din cauza ilegalitatilor lui Mircea Sandu, atunci ce te faci ?

Si ce parere ai despre acea clauza trecuta in statut de Mititelu ca in caz de faliment, palmaresul va fi preluat de noua societate FC U Craiova 1948 care joaca acum in Liga 4 ?  

Tocmai ca Napoli, Rangers, Fiorentina, Parma exista si acum pentru ca au avut grija sa creeze o noua echipa de fotbal in chiar momentul in care vechea societate a falimentat. Napoli a preluat si elementele de identificare ale vechii echipe de la societatea falita dupa 2 ani - dar chiar si asa in palmaresul sau figureaza bine-mersi cei doi ani fara marca istorica. In aceeasi situatie e Petrolul - creat echipa cu sprijinul suporterilor imediat ce vechea echipa nu a mai fost inscrisa in campionat. A preluat acum si elementele de marca dar puteau sa lipseasca bine-mersi din moment ce continuitatea sportiva a fost asigurata.

Felul in care se tranzactioneaza "palmaresul" in Romania arata fara probleme de ce jonglam cu un concept virtual. Dupa CSA, ar trebui sa valoreze imens - fiecare campionat castigat macar 2 milioane de euro. De ce? Pai ca sa aiba ce plati Becali. Pentru Rapid, trebuie sa fie cat mai ieftin ca sa fie cumparat in conditii avantajoase de Primaria sectorului 1. Iar la Galati l-au asociat unor tricouri si tinichele de cupa ca sa ia 10.000 de euro pe el (bani neplatiti pana la urma) - ca deh, era criza financiara. Nu exista niciun standard - ce palmares sa vanda lichidatorul Rapidului cand nu sunt documente de "improprietarire" cu un concept virtual? Uita-te la CSA - la cata valva au facut cum ca marca Fotbal Club Steaua ar fi purtatoare de palmares, te-ai fi asteptat sa numeasca echipa nou-infiintata FC Steaua Bucuresti si sa-i ataseze marca de la OSIM. Draci - nici ei nu-si cred propriile inventii.

In legatura cu clauza - e irelevanta. Dupa cum am zis, palmaresul e atribuit de catre entitatile sportive. Daca ele vor zice - da, e o clauza buna, recunoastem FCU1948 ca vechea Craiova Maxima, ok, ati castigat. Dar pot sa zica la o adica si niet - credeti ca veti putea trece peste decizia lor?

Si daca o echipa e in proces cu insusi FRF si sta pe bara din cauza procesului ? Eu stiu ca s-a stabilit din 2012 ca am fost dezafiliati ilegal, Sandu si Mitica doar au scapat de raspunderea penala prin ordonanta CCR cum ca ce au facut ei a incalcat legi organice si nu legi nationale, ceva de genul. Din aceasta cauza s-a pastrat sechestrul pe sediile LPF si FRF, pentru ca o greseala tot s-a facut decat ca raspunderea a fost plasata undeva in aer, pe LPF si FRF la modul general. 

Si chiar daca nu s-ar fi gresit cu nimic, echipa e oricum in proces cu insusi FRF despre care spuneti voi ca raspunde de plamares. Acesti ani de stat pe bara au fost cauzati de procesul cu insusi FRF. O mai fi existat pe undeva o situatie similara sau e ceva unic in fotbal ? Observ ca aproape toate cazurile sunt diferite unul de altul si e foarte greu de inteles. 

Tocmai a aparut un comunicat al clonei Craiovei unde se plang ca sunt luati peste picior de toti si spun ca ei sunt la fel ca cei de la Clubul Armatei. De cand a inceput toata prostia asta la Steaua, ei se lauda ca sunt ca si Clubul Armatei si profita la maxim de cum v-ati luat voi bataie la propaganda ca prostii. Ati legitimat clona Craiovei si Timisoarei cu bataia care v-ati luat-o. 

Uitati comunicatul lor: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1655317237835248&id=790570344309946&comment_id=1657441064289532&reply_comment_id=1657557170944588¬if_t=feed_comment_reply¬if_id=1505969639615252

Comparati si voi Craiova sau Timisoara cu cazul Stelei:

La Craiova, clona a pierdut razboiul la fel de rau ca la Timisoara. S-au bagat o tona de bani pentru a se aduce lumea la meci si degeaba. Din cei care s-au dus la clona in 2013 (adica un grup de 50 de ultrasi din cartierul Craiovitza), majoritatea erau platiti. Stiu ca au fost unii din ei care nu erau platiti si s-au dus doar ca il urau pe Mititelu, dar mare parte  erau platiti. Mititelu cica ar fi batut cu bodyguarzii cativa lideri din cartierul ala in trecut si au ramas aia suparati. 

Tocmai au postat chiar ei cominicat cu banii pe care ii lua liderul lor de galerie, dat afara luna asta. Primea 800 euro salariu pe luna, in deplasari primea bani pentru 2 microbuze si de la club si de la suporteri. Odata a fost spart parbrizul de la un microbuz si a luat bani chiar din 3 parti: si de la echipa adversa, si de la club, si de la suporteri. Odata a incercat sa fuga cu banii pe 200 abonamente, si cate si mai cate. 

Sunt doua poze, dati pe aman2 sau pe facebook cautati "sezione ultra 2000": http://www.fanatik.ro/scandal-peluza-craiovei-ai-furat-banii-nu-luat-nimic-1001677?img=1

Cei din gruparea de 50 oameni care s-a dus la clona, cel putin cand erau in Liga a 2-a stiu ca se dadeau 50 lei pe meci ca sa cante. Bilete se imparteau gratis pe strada sau chiar la usa, asa cum se intampla si acum dupa atatia ani. Biletele mereu au fost gratis la clona, se dau "invitatii". In primii 2 ani cel putin, s-au dat si sandwichuri si apa plata la meciuri ca sa adune pensionari, la fel cum se da la mitinguri de partid. Cand urcau sus pe stadion primeau un sadwich dinala ambalat in celofan ca cele de 5 lei de la metrou din Bucuresti si o apa plata la jumate. Doar cei foarte prosti au platit vreodata bilet la meciurile clonei. Prost sa fi sa dai tu singur bani ca sa te duci acolo.  

Ganditi-va cati bani s-au bagat si tot cu stadionul gol joaca. Nu s-a dus aproape nimeni acolo fara sa fie cumparat cu ceva oricat de mic, macar un sandwich acolo. Ganditi-va cate mii de euro au fost bagati pe gatul celor din galerie si cate mii de sandwichuri s-au bagat pe gatul pensionarilor si tot degeaba. Situatia e la fel la Timisoara unde se joaca cu stadionul gol desi sunt de atatia ani in Liga 1. 

Comparati acum cu Steaua unde aia de la clubul armatei nu cred ca au ei bani sa cumpere galerie sau sa bage sanwichuri pe gat la pensionari. Si daca ar avea, tot mai multi bani are Becali. Si totusi s-au dus atatia chiar din galerie la ei. Peste tot in tara galeria a fost prima care a aparat echipa de traditie. Ei au reusit toate astea pentru ca v-au batut foarte rau la capitolul propaganda. Au mers pe vrajeala asta cu "brand=palmares" si nimeni din club nu s-a prea obosit sa dezbata serios problema, s-au multumit sa faca misto de ei. 

Iar din cauza voastra acum uite ce comunicate dau clonele craiovei si timisoarei, profita de imaginea destul de buna a clubului armatei lucru care ii legitimeaza si pe ei. 

Stiti ce mai puteati aduce in discutie voi de la Steaua ? Faptul ca la Craiova sunt multe branduri, vreo 8. Clona a folosit de la inceput unul din branduri, cel cu dungi fara leu, am si jucat intre noi in 2013. Acum se chinuie sa mai ia 3 branduri mergand pe ideea asta la tribunal: "Universitatea Craiova" e nume de patrimoniu, cum e si "politia romana" si nu il poti iregistra la OSIM. Astfel, trebuie sa fie la Universitatea si sa il dea ei cui vor ei. (adica cui vrea psd) Luand cele 3 marci ce contin numele "Universitatea", ia automat si bandul pentru ca marca e asociata unui logo. Astfel ar putea sa faca rost de 3-4 branduri din cele 8, inclusiv branduri cu leul pe ele deoarece avem 5-6 branduri cu leu pe el. Chiar si acum folosesc un astfel de brand, cel cu leu dar cu "Craiova" scris deasupra, nu "Universitatea Craiova". Astazi a ramas in pronuntare la inalta curte, sa vedem ce se intampla. Oricum pe noi nu ne afecteaza pentru ca mai avem multe branduri cu leu pe ele. 

Faptul ca doua echipe pot folosii amandoua branduri ale Craiovei pune in evidenta faptul ca brandul e doar un logo, nu are treaba cu nici un palmares. La voi la Steaua vi le-au luat pe toate si asta a ajutat la confuzie. Asa ca scoateti in evidenta acest aspect cu doua craiove jucand intre ele, fiecare folosind unul din cele 8 branduri. 

@AdevarataCraiova

Eu nu inteleg pentru ce iti bati tu capul cu procese, marci , OSIM si alte cele. Singurul lucru care conteaza este acea continuitate sportiva, de care s-a discutat si mai sus. Ce conteaza un desen, ca leu, litera "U" sau dublu "cu" ori un nume. Te intereseaza asa mult daca prin absurd nu te numesti "Universitatea", ci FCU Craiova ?

Inainte de '89, de multe ori nici nu stiai cum se va numi echipa din sezonul urmator, ca le schimbau denumirile ca pe sosete. 

Pe site-ul asta s-au scris zeci de articole si sute sau mii de comentarii, in fapt atat de mult incat ne-am cam plictisit de subiect. Ar trebui sa te fi prins deja ca nu e vorba de lipsa de informare, ci de ceea ce alege fiecare sa creada. Poti sa te prezinti tu si cu mama argumentului, fiecare va veni cu un alt argument (unele valide, alte nu). 

Evident ca majoritatea covarsitoare a ales FCSB, tocmai pentru ca are aceasta continuitate. Asta nu inseamna insa ca pe anumite considerente de ordin moral (ex. legatura Stelei cu Armata) si felul in care a fost privatizat acest club nu au si sustinatorii CSA-ului dreptate. Si ar trebui sa-ti fi dat seama pana acum, ca aproape toti avem cunostinte care s-au dus la echipa CSA-ului si viceversa. Sunt oameni de care te leaga amintiri si prietenii, chiar daca au ales un drum diferit. E mai convenabil pentru noi (fcsb-isti vs csa-isti) sa dezbatem si sa ne porcaim aici pe internet, sub anonimat, tocmai fiindca in viata reala nu dorim sa o facem. Daca vrei, poti sa-l consideri ca pe un mariaj disfunctional, unde nimeni nu vrea sa divorteze.  Dupa felul in care privesti lucrurile mai ca te vad sa propui solutia de Vaslui : du-te si da-i rudei cu toporul in cap fiindca nu e de acord cu tine. 

Fiecare alege dupa cum ii dicteaza sufletul si nu este nimic de facut din punctul asta de vedere !

Edited by Gosu
1 person likes this

"Decizia Înaltei Curţi: marca Universitatea nu îi aparţine. Definitiv şi irevocabil

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat în această seară decizia finală în cazul mărcii Universităţii Craiova. Adrian Mititelu a pierdut definitiv şi irevocabil dreptul de a utilita marca FC Universitatea Craiova în favoarea lui CSU.

59c55bb495f9cf7cc43228a4

Mititelu mai are pe rol în acest moment un proces privind palmaresul, în apel la Curtea de Apel Craiova, și unul legat de sigla cu leul, aflat în contestație la OSIM."

Sursa: digisport.ro

========================

"Adrian Mititelu susține că nici cei de la CS U Craiova nu au în denumire numele de ”Universitatea”. Finanțatorul celor de la U Craiova susține că el s-a judecat cu clubul deținut de Badea.

”S-a considerat că acest club de drept privat al lui Badea deține notorietatea. Ei nu au câștigat nimic, nu are nicio treabă cu palmaresul, cu leul, nici dacă am fi câștigat marca asta nu puteam folosi numele de Universitatea, nici echipa din Liga 1 nu poate folosi numele de Universitatea.

Eu m-am judecat cu clubul sportiv al lui Badea, CS U nu e parte din proces. Echipele de fotbal nu se pot numi Universitatea sau Academia. Nu are legătura cu sigla sau cu palmaresul. Noi ne numim U Craiova, ei se numesc CS U Craiova”, a declarat Adrian Mititelu, la Digi Sport Special."

Sursa: digisport.ro

Edited by xray

Pana acum m-am certat pe grup legat de treaba asta, e nebunie acolo. Ce a pierdut adevarata Craiova e dreptul de a folosii "Universitatea". De ce ? 

Citat

Legea 26 din 1990
ART. 39
(1) Oficiul registrului comerţului va refuza înscrierea unei firme care, 
neintroducând elemente deosebite în raport cu firme deja înregistrate, poate 
produce confuzie cu acestea. 
(2) Se interzice înscrierea unei firme care conţine cuvintele: "ştiinţific", 
"academie", "academic", "universitate", "universitar", "şcoală", "şcolar" sau 
derivatele acestora. 

(3) Înscrierea unei firme care conţine cuvintele: "naţional", "român", "institut" 
sau derivatele acestora ori cuvinte sau sintagme caracteristice autorităţilor şi
instituţiilor publice centrale se realizează numai cu acordul Secretariatului 
General al Guvernului. 
(4) Înscrierea unei firme care conţine cuvinte sau sintagme caracteristice 
autorităţilor şi instituţiilor publice locale se realizează numai cu acordul 
prefectului judeţului, respectiv al municipiului Bucureşti, în circumscripţia 
teritorială în care solicitantul şi-a stabilit sediul social. 
(5) În cazurile prevăzute la Alin. (3) şi (4) autoritatea competentă refuză
eliberarea acordului dacă firma în cauză este de natură să creeze confuzie cu 
denumirea unei instituţii publice ori de interes public. 
(6) Acordul pentru folosirea denumirii, prevăzut la Alin. (3) şi (4), ori, după caz, 
refuzul eliberării acordului se comunică în termen de 10 zile de la data solicitării. 
(7) Refuzul acordului prevăzut la Alin. (3) şi (4) conduce la respingerea cererii 
de înmatriculare a persoanei juridice. 
(8) Verificarea disponibilităţii firmei şi a emblemei se face de către oficiul 
registrului comerţului înainte de întocmirea actelor constitutive sau, după caz, de 
modificare a firmei sau a emblemei. 
(9) Firmele şi emblemele radiate din registrul comerţului sunt indisponibile 
pentru o perioadă de 2 ani de la data radierii, cu excepţia cazurilor prevăzute la 
art. 41.

Practic nu a pierdut nimic important, nici cei de la clona nu au voie sa o foloseasca si au tot "U". Dar din cauza asta acum o sa apara ca de obicei o mie de articole clickbait cu titlu "SOC!!! Mititelu a pierdut TOT! Nume, brand, palmares, haina de pe el, chelia de pe cap" fapt ce creaza confuzie in randul suporterilor

Ati vazut emisiunea de asta seara de pe Digi ??? A vorbit Mititelu, apoi Rotaru, apoi iar Mititelu, apoi Becali a intrat si el pentru prima data in forta pe problema cu palmaresul. S-a desteptat si el in al 1000lea ceas si a inceput sa se certe si el la TV. A luat apararea lui mititelu, a spus de o mie de ori ca "poti sa ii iei lui mititelu orice, poti sa ii iei bani, etc. dar nu poti niciodata sa ii iei palmaresul". 

Ce spuneti voi aici cu continuitate sportiva nu are importanta. Conteaza continuitatea juridica, pana si Becali a spus-o cat a putut el de tare in emisiune. Voi oricum aveti continuitate juridica. Peferati sa mergeti pe retorica aceasta cu continuitate sportiva din cauza ca va e mai usor si convenabil. In felul asta nu mai e nevoie sa stati sa explicati de ce e la voi continuitatea juridica si sa demontati ideile clonei cum ca "avem legatura juridica cu clubul armatei", cum si clona de la Craiova are legatura cu Universitatea din Craiova. Legatura ce are desigur zero relevanta in ceea ce priveste palmaresul. 

Citat

Si ar trebui sa-ti fi dat seama pana acum, ca aproape toti avem cunostinte care s-au dus la echipa CSA-ului si viceversa. Sunt oameni de care te leaga amintiri si prietenii, chiar daca au ales un drum diferit. E mai convenabil pentru noi (fcsb-isti vs csa-isti) sa dezbatem si sa ne porcaim aici pe internet, sub anonimat, tocmai fiindca in viata reala nu dorim sa o facem. Daca vrei, poti sa-l consideri ca pe un mariaj disfunctional, unde nimeni nu vrea sa divorteze.  Dupa felul in care privesti lucrurile mai ca te vad sa propui solutia de Vaslui : du-te si da-i rudei cu toporul in cap fiindca nu e de acord cu tine. 

La noi la Craiova, pe langa ca suntem olteni mai e si o poveste total diferita. Am fost dezafiliati abuziv, apoi a fost creata o clona care sa ne ia locul si au facut tot ce au putut sa ne distruga. In 2013 ne-au dat afara de pe stadion si au lasat sa joace clona, noi fiind fortati sa jucam la Severin. Eram 15.000 la severin si ei 200 pe Oblemenco. Deabea pe final de sezon am castigat in instanta dreptul de a juca acolo si am mai prins cateva meciuri pe Oblemenco. La meciul dintre cele 2 craiovei, a fost stadionul plin 28.000 vs zero toti cu FCU desi noi practic jucam in deplasare la clona acasa. I-au blocat toate proprietatile lui mititelu, uitati-va si voi la inregistrarile alea cu santajul ca sa vedeti cu ce mafie avem de aface. Pana si falimentul nostru a fost cauzat de Rotaru care a cumparat o creeanta de la cineva din Cluj iar apoi a cerut falimentul si a avut dreptul sa numeasa avocatul nostru in unele procese, avocat ce a facut tot e a putut sa ne incurce. Toate mafia PSD si FRF e impotriva noastra. Prin Liga a 2-a ne suspendau terenul si cate 7 etape pentru ceva e nu merita nici macar o etapa de suspendare. Au bagat clona direct in Liga 2 si au modificat regulamentul sa o lase sa promoveze in Liga 1. Pana si acum in Liga a 4-a se chinuie sa ne omoare. Nu ne lasa sa jucam in oras nici acum pentru ca primaria a inchiriat toate bazele sportive din oras si le da pe gratis CSU desi nu au dreptul sa aiba monopol pe bunuri publice. Au pus jandarmeria sa ne intarate si sa ne lase doar jumate pe stadion la meciul cu Carcea la aniversarea a 20 de ani a peluzei sud, sperand sa punem botul si sa ne santioneze sa jucam cu stadionul gol. Fac tot posibilul sa ne nenoroceasca pana si acum. La noi situatia e mult diferita de Steaua sau Timisoara, la noi e o lupta anti mafia PSD si FRF, deaia e lumea mai suparata. La Craiova nu e democratie, e partid unic. Se voteaza lafel din 1948 incoace fara exceptie si tot asa o sa se voteze pana in 2050. E exact ca in China cu partid unic, nu e democratie, nu e competitie. Din cauza asta isi permit sa faca orice abuzuri doresc pentru ca nu au nimic de pierdut. 

Ce am scris aici nu sunt nici 30% din ilegalitatile care s-au facut. S-au facut atat de multe ca nu ai cum sa le enumeri pe toate. E normal ca oamenii sa fie mai inraiti cand te lupti singur contra partidului-stat si FRF. Am stat 6 ani fara echipa, nu mai putem. Cand a fost dezafiliata Craiova, cineva chiar s-a sinucis. Nici comunistii nu si-au permis sa ne faca ce ne-a facut PSD si FRF. Suntem probabil singurii suporteri din Romania care se uita la toate meciurile unei echipe sperand sa piarda, bucurandu-se chiar si la accidentari. 

Noua noastra melodie, inaugurata la meciul de azi, spune totul despre ce simtim in legatura cu toata povestea ....

min 14

De cand eu sunt pe lume...

Cant pentru tine...

In peluza asta

Viata mi-am ruinat

Pentru tine... 

Dar nu regret nimic...

Am fost fericit...

Din suflet am cantat

Si fericit am stat

Pana mi te-au luat....

Pana mi te-au luat....

Ce spuneti voi aici cu continuitate sportiva nu are importanta

Pai nu are importanta pentru ca nu intelegi nimic legat de sportul asta. Voi credeati ca va da FRF-ul sute de milioane de euro, cum dracu sa intelegeti realitatea?

Acum 10 ore, Alexandru H. a spus:

Pai nu are importanta pentru ca nu intelegi nimic legat de sportul asta. Voi credeati ca va da FRF-ul sute de milioane de euro, cum dracu sa intelegeti realitatea?

Stiti cum zic eu ca ar putea sa faca ? Sa dezafilieze ilegal Steaua si sa ne dea noua toti jucatorii drept liberi de contract ca si asa legile sau clauzele de reziliere nu valoreaza nimic. Ce mare branza ? O dezafiliezi maine pe Steaua si inca cateva echipe si ne dau noua jucatorii sa ii vindem. Oricum e clona deja facuta la voi. Da dupaia primaria bani la clona, ajunge in Liga 1 si usor usor lumea uita de cum a fost dezafiliata Steaua si cum s-au furat jucatorii. Apoi va uitati frumos la Budescu si Alibec cum joaca la Dinamo si asteptati 6-7 ani dupa echipa sa revina. 

Pitruca a lucrat in 3 luni de 7 milioane la Craiova ? Nu, atat avea clauza de reziliere. Pe mititelu l-a intrebat cineva "ba, ai de unde sa ii dai astuia 7 milioane sa stim si noi ce sentinta sa dam?" - nu, daca atat e clauza de reziliere atat platesti. Clauzele alea de reziliere chiar nu valoreaza nimic ? Sunt puse asa de forma acolo ? De ce nu pun peste toti zero lei la clauza de reziliere in cazul asta ? O sa ne dea banii de la bugetul de stat, esalonat pe 25 de ani cate 10 miloane pe an. Sau pot sa vanda sediul FRF si LPL ca si asa e pus sechestru pe ele si sa isi mute aia activitatea undeva mai ieftin, in subsol la jilava ar fi cel mai potrivit loc pentru noul sediu. 

A zis chiar Becali al vostru la proces (a fost martor) ca el i-a dat telefon lui Mititelu si i-a spus ca umbla vorba prin targ ca vor sa il dezafilieze si sa ii ia jucatorii.

http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/update-un-nou-termen-in-dosarul-dezafilierii-universitatii-Craiova-dialog-suburban-intre-becali-mititelu-Dragomir-si-Sandu-in-sala-de-judecata-te-a-retrogradat-ma-ta-vorbeste-frumos-500144.html

Sunt inregistrari cu Borcea in care vorbea clar de cum o sa ii ia jucatorii, a fost totul premeditat. In 2012 s-a stabilit ca au fost declarati liberi de contract ilegal, asta a stat la baza procesului cu Sandu in care s-a judecat cine a gresit si e prejudiciu s-a creat. Cu cateva luni inainte s-a dat o ordonanta CCR in care incalcarea de regulamente interne nu mai constituie abuz in serviciu pentru ca fiul sefului CCR era fix in aceiasi situatie intr-un dosar. Practic sunt stat in stat, pot sa incalce propriile regulamente cum vor ei fara sa faca puscarie. In trecut a fost cineva condamnat 22 ani pentru asa ceva, acum au scapat cu noua ordonanta. S-a plasat astfel raspunderea undeva in aer, pe FRF si LPF la modul general si nimeni nu e vinovat de greseala. Acum a mai ramas doar prejudiciul de judecat, deasta s-a si mentinut sechestrul pus pe sediile FRF si LPF. Trebuie sa plateasa cineva banii pentru ca s-a stabilit din 2012 de inalta curte ca au fost declarati liberi de contrat ILEGAL. 

@AdevarataCraiova, 

Tu ai venit aici sa cauti simpatie ? Vrei sa stam sa ne plangi pe umar sau ce anume ? Vorbim vorbe ca sa ce ? Reprezinti macar vreun grup de persoane care fac vreo diferenta ? Multimea a adoptat echipa lui Moraru, vine si stadionul, mergi si bucura-te de fotbal, ca nu-ti faci dreptate pe un forum.

Si o sa mai fac cateva precizari referitor la ce ai spus : 

1)Situatia noastra (FCSB) e exact reversul a ceea ce se intampla in Craiova. Majoritatea a ramas cu echipa adevarata si asta nu pentru ca a aratat Becali nu stiu ce documente la TV, ci fiindca respecta continuitatea ca pe un minim de bun-simt sportiv. Nu pricepi ca decizia de a alege o echipa sau alta e mai mult sentimentala, decat rationala ? Crezi ca astia de la noi care s-au dus la CSA nu stiu ca degeaba pui emblema de Mercedes pe caruta ? Pur si simplu asa au ales ei si nimic nu le poate schimba optiunea, indiferent de cine detine sau nu adevarul.

2) Treaba cu palmaresul, traditia, istoria, cum vrei sa-i spui tot ceea ce conteaza e exact acea CONTINUITATE SPORTIVA. Nu juridica, nu financiara, deci nimic din ceea ce este extrasportiv. Istoria nu se tranzactioneaza, nu are valoare materiala. Altfel, te-ai lovi de un paradox logic de genul, firma X s-a ocupat cu fotbalul dar a decis sa renunte si in prezent au spalatorii auto, deci spalatoriile auto pot avea palmares de fotbal. Sau, X-ulescu detinea pe persoana fizica un palmares si moare fara sa aiba vreun urmas, iar prin asta se perima automat si palmaresul. Lucruri care sunt , evident, de neconceput. 

Asa cum nici o echipa nu se poate 'reactiva' dupa bunul plac cu pauze de 5 , 10 , 20, 100 de ani. Sigur, fac exceptie situatiile speciale, calamitati, razboaie, etc. Doar un idiot ar mai putea crede si accepta faptul ca Ripensia, Carmen sau Venus existente in ziua de azi, mai au vreo legatura sportiva cu echipele din interbelic.

3) Treaba cu dezafilierea si prejudiciile , presupunand ca ar avea castig de cauza Mititelu, suma este total nerealista si nu va fi acordata niciodata in asemenea cuantumuri. Din simplul motiv ca nu au de unde sa-i dea. 

4) Reiau ce am spus si la inceput. Concitadinii tai poate realizeaza ca CSU este o clona sau ca FRF/UEFA nu le recunoaste palmaresul, dar pe cine deranjeaza ? Oamenii vad ca sunt bucurosi ca au echipa in prima Liga, vine si stadionul, cui ii pasa ? Spuneai ca la inceput erati 20.000, acum v-ati mai numarat ? Ati ramas macar 100 ? Acum multimea aia e la clona. Cred ca ai inteles unde bat. 

Nu te duci la razboi daca stii ca nu ai cum sa-l castigi. 

Edited by Gosu

Citat

1)Situatia noastra (FCSB) e exact reversul a ceea ce se intampla in Craiova. Majoritatea a ramas cu echipa adevarata si asta nu pentru ca a aratat Becali nu stiu ce documente la TV, ci fiindca respecta continuitatea ca pe un minim de bun-simt sportiv. Nu pricepi ca decizia de a alege o echipa sau alta e mai mult sentimentala, decat rationala ? Crezi ca astia de la noi care s-au dus la CSA nu stiu ca degeaba pui emblema de Mercedes pe caruta ? Pur si simplu asa au ales ei si nimic nu le poate schimba optiunea, indiferent de cine detine sau nu adevarul.

La noi practic toata lumea, atat galeria cat si spectatorii au ramas la echipa istorica. Doar un grup de 50 au plecat la clona. S-au strans mai multi acum de cand joaca in Liga 1 dar la inceput erau fix zero. Noi jucam 15mii la severin, ei 200 pe oblemenco. Am fost 28.000 vs zero la meciul dintre cele 2 craiove. A fost plimbata stema pe stadion pentru a o schimba pe cea a clonelor dar nu ne-au lasat jandarmii. Alergau jandarmii disperati sa opreasca treaba: Cs clona 2013 - FC U Craiova 1948  - meci 2013

Citat

2) Treaba cu palmaresul, traditia, istoria, cum vrei sa-i spui tot ceea ce conteaza e exact acea CONTINUITATE SPORTIVA. Nu juridica, nu financiara, deci nimic din ceea ce este extrasportiv. Istoria nu se tranzactioneaza, nu are valoare materiala. Altfel, te-ai lovi de un paradox logic de genul, firma X s-a ocupat cu fotbalul dar a decis sa renunte si in prezent au spalatorii auto, deci spalatoriile auto pot avea palmares de fotbal. Sau, X-ulescu detinea pe persoana fizica un palmares si moare fara sa aiba vreun urmas, iar prin asta se perima automat si palmaresul. Lucruri care sunt , evident, de neconceput.

Asa cum nici o echipa nu se poate 'reactiva' dupa bunul plac cu pauze de 5 , 10 , 20, 100 de ani. Sigur, fac exceptie situatiile speciale, calamitati, razboaie, etc. Doar un idiot ar mai putea crede si accepta faptul ca Ripensia, Carmen sau Venus existente in ziua de azi, mai au vreo legatura sportiva cu echipele din interbelic.

Ai dreptate ce spui aici dar daca firma respectiva nu isi schimba domeniul de activitate si are chiar acelasi CUI la FRF ? Daca ea e dezafiliata ILEGAL ? Te lovesti de alta situatie fara logica: te dezafiliaza Sandu ca asa vrea muschiu lui si pierzi tot ilegal ? (apoi dupa cum spuneti voi, nici despagubiri nu trebuie sa primesti ca nu are de unde sa iti dea) In situatia noastra, echipa sta pe bara deoarece este in proces cu insusi FRF. Si daca pierde procesul, ea tot a stat pe bara din cauza procesului cu insusi FRF. Crezi ca Mititelu nu baga o echipa in Liga 5 cu 1000 euro pe an cheltuieli daca era nevoie ? Insusi Becali al vostru a spus aseara la TV de 10 ori ca, citez, "poti sa ii iei tot lui Mititelu - bani, viata, tot ce vrei tu, dar palmaresul nu poate sa il ia nimeni niciodata". 

Citat

3) Treaba cu dezafilierea si prejudiciile , presupunand ca ar avea castig de cauza Mititelu, suma este total nerealista si nu va fi acordata niciodata in asemenea cuantumuri. Din simplul motiv ca nu au de unde sa-i dea. 

Nu are cum sa fie mai mica. Si eu realizez treaba asta, as vrea sa fie mai mica, sa ii dea un 50 milioane acolo si gata dar nu au cum. Nu ai cum sa o calculezi sa iasa mai mica. Trebuie sa ii dea clauzele de reziliere la toti jucatorii ca deasta s-au pus acele clauze. O sa ii dea de la bugetul de rezerva al statului, o sa ii dea esalonat pe 25 ani, nu stiu. Dar de dat trebuie sa ii dea. Becali a zis ceva la proces de genul ca "asta e, desfiintam FRF si facem altul." Daca se face asa, atunci o sa primeasca doar banii de pe sediile FRF si LPF care sunt momentan sub sechestru iar statul nu mai da nimic ca nu e responsabil statul, e responsabil FRF si LPF. Ar lua mult mai putini bani asa dar macar ar lua ceva. 

Citat

4) Reiau ce am spus si la inceput. Concitadinii tai poate realizeaza ca CSU este o clona sau ca FRF/UEFA nu le recunoaste palmaresul, dar pe cine deranjeaza ? Oamenii vad ca sunt bucurosi ca au echipa in prima Liga, vine si stadionul, cui ii pasa ? Spuneai ca la inceput erati 20.000, acum v-ati mai numarat ? Ati ramas macar 100 ? Acum multimea aia e la clona. Cred ca ai inteles unde bat. 

Nu te duci la razboi daca stii ca nu ai cum sa-l castigi. 

Suntem 2000 la meciurile de acasa si cam 700 ne ducem in deplasari. E bine pentru Liga a 4-a, mai ales cand clona a avut 200 oameni cu Chiajna in Liga 1. La ei vin doar suporterii gura casca, suporteri de rezultat care se vor intoarce inapoi cand ajungem in Liga 1 sau 2. Realizez si eu ca suntem mai putini acum in Liga 4. Lumea nici nu stie de noi pentru ca presa locala are interzis sa scrie de noi, doar presa centrala ne sustine. Marea majoritate nici nu stiu de noi ca am revenit in Liga 4. Plus ca noi nu avem voie sa jucam in oras pentru ca primaria a inchiriat toate stadioanele si bazele sportive si le da pe gratis clonei, desi e ilegal sa ai monopol pe un bun public si sa interzici altora sa il foloseasca. Nu mai spun ca noi am da bani, nu ca ei pe gratis. 

Mai precizez ca noi nu am intrat in Liga a 4-a ca sa stam 3-4 ani acolo, am intrat sa promovam in Liga 1. Asta e, noi nu avem voie ca cei de la clona sa ne inscriem direct in Liga 2. Noi trebuie sa o luam de jos ca nu suntem echipa de partid. Promovarea pana in Liga 2 e cam asigurata, atunci o sa fie mai greu. Momentan avem 7 din 7 victorii in Liga 4 si golaveraj 53 cu 5. http://fcucraiova1948.ro/viewtopic.php?f=5&t=5 

Trecem ca prin branza momentan. Joaca si Florin Costea si Dananae la noi, plus doi fotbalisti buni de Liga 1: Adrian Carstea si Claudiu Balan. Avem antrenor de Liga 1, pe Nicolo Napoli. Avem si manager de Liga 1 pe Marcel Iancu

Dar imi puteti explica si voi: de ce a facut Armata toata treaba asta la voi ? Pe suporteri ii inteleg. Si la noi, asa cum am zis, nu toti de la clona au fost cumprati. Au fost unii care s-au dus ca il urau pe mititelu. Mititelu a pus bodyguarzii sa bata niste lideri din cartierul craiovitza in trecut. E normal sa se supere omu dupa e isi ia bataie de la bodyguard. Dar ce nu inteleg eu la Steaua e gandirea celor de la clubul armatei. Au cerut 47 mil euro pe brand, o suma care stiau ca nu o sa le-o dea nimeni. Daca vroiau bani ar fi cerut 3 milioane cat era corect. Apoi si-au facut echipa, lucru care probabil il urmareau de la inceput. 

De ce au facut treaba asta ? Ce au avut de castigat ? A avut Becali ceva dusmani in politica ? Era certat cu vreun general de pe acolo ? Suporterilor care s-au dus acolo le inteleg logica, dar nu inteleg logica generalilor. 

E asta defapt un plan sa il forteze pe Becali sa dea mai multi bani pe brand daca ajung in Liga 2 sau 3 ? Practic baga niste bani in echipa dar isi scot banii dupaia ? Care e schepsisul in toata treaba asta ? 

Nu are cum sa fie mai mica. Si eu realizez treaba asta, as vrea sa fie mai mica, sa ii dea un 50 milioane acolo si gata dar nu au cum. Nu ai cum sa o calculezi sa iasa mai mica. Trebuie sa ii dea clauzele de reziliere la toti jucatorii ca deasta s-au pus acele clauze. O sa ii dea de la bugetul de rezerva al statului, o sa ii dea esalonat pe 25 ani, nu stiu. Dar de dat trebuie sa ii dea. Becali a zis ceva la proces de genul ca "asta e, desfiintam FRF si facem altul." Daca se face asa, atunci o sa primeasca doar banii de pe sediile FRF si LPF care sunt momentan sub sechestru iar statul nu mai da nimic ca nu e responsabil statul, e responsabil FRF si LPF. Ar lua mult mai putini bani asa dar macar ar lua ceva. 

Ba are cum sa fie mai mica. Clauzele de reziliere nu sunt echivalente cu valoarea efectiva a jucatorilor, nici macar cu valoarea pietei la un moment dat. Si nu veti lua nici macar 1% din suma aia - tot din cauza incapatanarii oltenesti a lui Mititelu.

Btw, FRF nu e a statului. Nu are cum sa vina ministerul de finante si sa bage bani acolo. FRF s-ar autodizolva si nu ati lua decat niste cladiri si terenuri.