Virgil

FCSB-Sporting 1-5 (1-1)

4 postări în acest topic

Miercuri, 23 august 2017, de la ora 21:45, pe Arena Nationala:

FCSB -Sporting Lisabona

FCSB e Steaua. Steaua e Romania.

Cu adevarat Steaua reprezinta Romania in acest meci. Desi oaspetii cred ca necalificarea in grupele Ligii nu ar fi o pierdere, pentru Steaua o necalificare ar fi egala cu pierderea unei sume consistente de bani.

Si intr-adevar Steaua care-si construieste bugetul din mici vanzari de jucatori, banii din vanzarea biletelor, banii primiti de la televiziune, o suma care se invarteste in jurul a 30-40.000.000 de euro venita de la UEFA, ar fi mana cereasca,

Sporting care are un buget de 100.000.000 de euro nu poate gandi la fel de meschin.

Vorbind despre echipe cand vreodata a jucat Steaua asa cum a facut-o Sporting la Lisabona? Sa joace in forta, in viteza, etc, etc.

S-a vazut cu ochiul liber ce inseamna un jucator profesionist. Pe langa talent, viteza, dribling, dorinta de a castiga, superioritate, etc. Pe langa toate acestea talentul de a opri actiunile adverse prin tertipuri care nu atrageau dupa ele cartonase. Ei bine nu intotdeauna.

Meciul de miercuri e o mare ocazie pentru ros-albastri de a-si da ultima picatura de energie pe teren, pentru o calificare de rasunet. De a fi eroi.

Totul depinde de Dica. De cum va alege echipa, cum ii va aseza in teren, cum ii va motiva sa joace macar cum au facut-o la Lisabona.

Cei aproape 50.000 de spectatori vor cantari si ei in ecuatia problemei. Vor trebui sa-i incurajeze pe jucatori din primul pana in ultimul minut al meciului si sa-i destabilizeze pe lusitani

Prima sasa e a noastra, dar numai daca Dica isi va juca temperat cartea.

Daca meciul se va termina fara gol inscris de nicciuna dintre cele doua competitoare, poate fi o sansa. Si  loteria loviturilor de departajare ne poate aduce victoria. Asa am eliminat Valencia cu ani in urma. Pintilii stie.

Forza Steaua!

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Gazonul de pe Arena Nationala a fost schimbat. Firma responsabila cu punerea noului gazon a asigurat ca meciul de miercuri se va juca in bune conditii.

Cheltuielile au fost minime. 60.000 de euro din care 50000 covorul de iarba si 10.000 euro montarea lui. Lucrarile au fost terminate azi dimineata. Sursa: prosport.ro.

 

gazon12.png?height=354&width=630

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Brigada de arbitri:

Cüneyt Çakır, Referee

Referee

Cüneyt Çakır (TUR)

Assistant referees

Bahattin Duran (TUR)

Tarik Ongun (TUR)

Additional assistant referees

Hüseyin Göçek (TUR)

Barış Şimşek (TUR)

Fourth official

Esat Sancaktar (TUR)

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dica, du-te Dica si lasa-ne dracului ca ne-ai imbolnavit.

Nicio idee de joc, niciun motiv ca Dica sa mai fie antrenorul FCSB-ului.

S-auzim de bine ca de vazut...

NR Eram foarte nervos pentru bataia primita de echipa pe care o am insuflet. L-am criticat pe Dica pentru ca de el a depins daca luam bataie la scor sau egalam dupa 1-2. La 1-3 trebuia sa retraga echipa in fata careului de 16m. Pentru ca nu mai era nicio sansa sa revenim. El nu a inteles asta si a continuat sa joace pe atac si sa lase aparare vraiste. 1-3 ar fi fost mai onorabil decat 1-5

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri