Virgil

FCSB-Astra 1-1 (0-1)

4 postări în acest topic

Sambata, 12 august 2017, de la ora 21:00, pe Arena Nationala:

FCSB - Astra Giurgiu

Un nou meci pe teren propriu. Un nou meci greu.

Intalnim o echipa in linii mari cu un lot nou de jucatori si cu un antrenor nou, bun tactician, in persoana lui Edi Iordanescu. Edi era dat sigur la noi, lucru deloc de neglijat, dar toanele lui Becali ni-l aduc adversar.

Astra lui Edi Iordanescu e o echipa de valoare medie, care respecta cu strictete indicatiile sale si reuseste sa se mentina in grupul echipelor din fruntea clasamentului. Locul patru si golaveraj 7-4, identic cu al FCSB va spune ceva?

In meciul cu echipa din Giurgiu, Nicolae Dica trebuie sa fie foarte atent cu alegerea unui prim unsprezece competitiv. Sa stie ca Astra joaca, nu sta cu fundul in poarta. Si sa mai stie ca un alt semiesec nu i-ar fi deloc pe plac lui Becali. Evident nici noua, suporterii devotati ai FCSB.

Speram totusi intr-o victorie. Recunosc ca in meciul cu Poli Iasi, arbitrajul ne-a incurcat. E singurul de acest fel in primele cinci meciuri de campionat si doua de Liga europeana.

 

 

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sâmbătă, cu Astra, nu va juca niciunul dintre titulari, pentru că nu sunt nebun să risc 40 de milioane de euro la un meci cu Astra", a spus Becali, pentru Digi Sport.

In mod normal vor lipsi Nita, Enache, Balasa, Momcilovici, Pintilii, Morais, Budescu, Alibec, Tanase. Ma intreb daca Edi Iordanescu nu va profita de situatie si nu ne va administra un scor usturator. Dar ce-i drept, nu poti sa risti o suma atat de mare chiar daca nu ai nicio sansa macar s-o mirosi daramite sa o castigi. Insa e echipa lui, visul lui, etc, etc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Brigada de arbitri plus observatorul meciului:

A: Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi - Galaţi)
    A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava - Suceava)
    A2: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ - Neamţ) 
 
    R1: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti - Bucureşti) 
R2: ( - )
    Obs: Toma Costin Ioan (Piatra Neamţ - Neamţ)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

FCSB fara titularii care vor juca marti pe Alvalade cu Sporting, a inceput la fel ca de fiecare data, cu gol primit.

Intr-o asezare in care FCSB nu a prea mai jucat, cu 3 jucatori pe linia de fund, Astra inscrie primul gol in min 7 prin Romario Moise dintr-o pasa a lui Ionita. O greseala impardonabila a apararii a condus la declansarea unui atac continuu la poarta lui Iliev. Au fost suficiente ocazii de a marca dar ceva se opunea. Evident apararea masiva a oaspetilor, dar doar pana in min 70 cand Gnohere a egalat spectaculos/

Fază controversată in min 78 pe Arena Naţională! FCSB a marcat, dar Adrian Cojocaru a anulat golul. Achim i-a pasat în margine lui Golofca, cel care se afla în poziţie regulamentară, acesta a mai făcut doi paşi, a şutat şi l-a învins pe Iliev la colţul scurt. Totuşi, tuşierul de pe acea parte, Vladimir Urzică, a considerat că Golofca s-a aflat în poziţie afară din joc şi a semnalizat acest lucru. 

Urmeaza acelasi asedu al FCSB in fata unei echipe ramasa in 10 dupa eliminarea lui Ionita. In ciuda eforturilor demne de o cauza mai buna scorul a ramas 1-1 pana la final. Pacat, puteam sa le tragem o bataita sa ne tina minte.

  • FCSB: Niţă – Benzar, Nedelcu, Bălaşa (Larie 46), Pleaşcă – Ov.Popescu, Achim – Teixeira (Golofca 10), Man (Tănase 46), De Amorim – Gnohere
  • Rezerve: Stăncioiu, L. Filip, D. Benzar, Grecu
  • Concluzie: fara greselile de arbitraj ale lui Cojocaru Adrian Viorel, centralul din aceasta seara care a anulat golul corect inscris de Golofca si Iulian Calin din Pitesti care a refuzat sa acorde FCSB un penalty mare cat casa la Tanase in meciul cu Iasi, la aceasta ora am fi fost lideri cu 115 puncte, doua peste Botosani siKolozsvári Vasutas Sport Club aka CFR Cluj. Urat, foarte urat. Au inceput prigoana. Arbitri de mana a treia dar cu care cineva isi face treaba. 

 

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri