Virgil

FCSB-CSM Poli 1-1 (0-1)

3 postări în acest topic

Miercuri, 09 august 2017, de la ora 21:45, pe Arena Nationala:

FCSB - CSM Poli Iasi

Poli Iasi cu un lot in majoritatea lui nou, trage din rasputeri pentru a se mentine peste nivelul zonei retrogradarii. Cu o victorie, un meci egal si doua infrangeri moldovenii condusi de Flavius Stoican se afla in prezent pe locul 10 in campionat.

Mult sub valoare echipei de anul trecut Poli Iasi nu va putea pune probleme FCSB in acest meci.

De data aceasta, daca Nicolae Dica nu va mai face experiente si va juca in formatie standard, in procent de 95% FCSB va obtine cu siguranta ceea ce ne dorim noi toti, victoria si inca trei puncte in clasament.

Dupa victoria de exceptie de la Plzen, cand a dat masura valorii ei, FCSB nu va fi o echipa usor de oprit din drumul ei spre un nou titlu de campioana de oricare dintre echipele care privesc aceeasi tinta.

In aceste prime patru etape parcurse, am avut parte de arbitri care nu i s-au pus in cale. Speram sa avem arbitri corecti si in acest meci.

Suporterii FCSB vor fi o singura voce care va scanda indubitabil, FORZA Steaua!

 

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Brigada de arbitri plus observatorul meciului:

A: Călin Iulian (Ştefăneşti - Argeş)
    A1: Avram Valentin (Bucureşti - Bucureşti)
    A2: Bârleanu Vlad (Bucureşti - Bucureşti) 
 
    R1: Comănescu Adrian (Ramnicu Valcea - Vâlcea) 
R2: ( - )
    Obs: Vidan Adrian (Bucureşti - Bucureşti)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Steaua a dezamagit din nou miercuri seara in meciul cu Poli Iasi, o codasa a clasamentului care marcase un singur gol in primele patru etape. E al doilea meci in care FCSB a pierdut doua puncte, primul fiind cel cu Craiova in care trebuia sa castige cu brio, jocul avand o singura directie, spre poarta lui Calancea.

Dica nu trebuie sa piarda din vedere faptul ca o echipa care urmareste castigarea titlului trebuie sa castige in primul rand meciurile cu echipele mici.

Revenind la meciul de ieri seara disputat la o ora la care altii dorm, 21:45-23:30, Iasiul a inceput foarte bine meciul. A marcat in min 9 dupa ce Balasa a gafat, fiind depasit usor de jucatorul de culoare Platini, marcatorul golului.

A urmat un asediu la poarta echipei iesene in care s-a remarcat portarul oaspetilor, Kelava. Fara aportul lui in poarta, FCSB ar fi marcat cel putin doua goluri. Presati puternic oaspetii au inceput sa traga de timp inca din minutul 15, lucru care a dus la fragmentarea jocului si la scoaterea din ritm a alor nostri.

In repriza secunda se fac schimbari inca din min 46. Teixeira ia locul lui Pintilii, iar Gnoere pe cel al lui Tanase. In min 56 oaspetii comit un hent in careu, iar penalty-ul este executat De Gnohere, care inscrie sigur pe el.

Din min 69 D. Benzar ia locul lui Golofca, dar golul doi al FCSB nu mai vine pana la finalul meciului.

Cu patru minute inainte de final, jucatorul Danu Spataru scapa singur spre poarta lui Nita. Nita ii iese in intampinare si reuseste sa-i respinga sutul care ar fi putut consemna o victorie ieseana.

Arbitrul Calin Iulian a arbitrat cu greseli, nesanctionand printre altele un fault in careu asupra lui Tanase. Cat il priveste pe Dica ar trebui sa stie ca echipa castigatoare nu se schimba si ca nu poti sa bagi in primul 11 un jucator nou venit la echipa.Si ma refer la Golofca. Sper ca la meciul urmator sa nu ne trezim in teren cu Nedelcu si fundasul Romario Benzar, adusi recent de la Viitorul pe bani grei.

Un meci care trebuie repede uitat.

Spectatori: peste 5.000. Putini. Probabil din cauza orei inaintate.

Steaua: Niţă – Enache, Larie, Bălaşa, Momcilovici – Pintilii (Teixeira '46), Junior Morais – Man, Fl. Tănase (Gnohere '46), Golofca (D. Benzar '69) – Alibec. Antrenor: Nicolae Dică.

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri