xray

CSA Steaua fotbal

19 posts in this topic

S-a deschis acest topic pentru discutiile despre noua echipa de fotbal amator a CSA Steaua Bucuresti.

Programul și staff-ul

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei,  Cristian Petrea a anuntat într-o conferință de presă că CSA Steaua nu a reușit să atragă sponsori, așa că toti bani vin de la Ministerul Apărării. La startul proiectului, oficialii lui CSA Steaua au anunţat un buget generos pentru ligile a patra şi a cincea: 300.000 de euro. Comandantul CSA Steaua vine însă cu o actualizare. Petrea susţine că, din estimările făcute până acum, CSA Steaua va reuşi să-şi permită un buget de 150.000 de euro!!!

Singura sustinere financiara generata în mod direct de club e reprezentată de vânzarea a 600 de abonamente pentru suporteri. Meciurile se vor juca in Ghencea, pe unul din terenurile de antrenament ale complexului. Montam tribune, vor fi aproximativ 900-1000 de locuri pentru suporteri.”, a mai precizat Petrea.

”Am depus documentele la AMFB pentru a ne înscrie în Liga a patra. Aşteptăm decizia lor, am înţeles că o vor lua pe 20 de august”, a mai declarat Cristian Petrea.

Articole:

Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites

Steaua – COMPREST 3-0 ÎNTR-UN MECI AMICAL

20170723_10322620170723_11313320170723_103220

"Echipa de fotbal Steaua București a disputat astăzi, 23 iulie 2017, primul meci amical de la reluarea activității secției dedicate balonului rotund.

Partener de întrecere, în Ghencea, a fost echipa bucureșteană Comprest. Antrenorul Ion Ion s-a oprit asupra următoarei garnituri de start: Iancu – Butoi, Pădureț, Sitaru, Radu – Curt, Lolescu, Vîlcea – Chivu, Mirea și Predescu. După pauză, toți componenții lotului au fost introduși în teren.

Formația noastră a dominat jocul da capo al fine, astfel că deschiderea scorului a venit pe un fond logic. În minutul 14, Predescu a transformat o lovitură de pedeapsă și a marcat, astfel, primul gol roș-albastru. Steliștii au apăsat pedala de accelerație la mijlocul mitanului, astfel că, după acțiuni pe flancuri, purtate în viteză, Vîlcea minutul 22, dar și Mirea, minutul 24, au majorat diferența pe tabela de marcaj.

Până la finalul meciului, în pofida marilor ocazii pe care ni le-am creat, scorul a rămas unul de neprezentare.

Steaua a câștigat meciul amical cu Comprest, scor 3-0 (3-0), iar echipa a arătat ca un bloc monolitic mobil, care se poate descompune pe elemente de valoare, în funcție de necesități. Sigur că mai este de muncă, dar relațiile de joc sunt bine închegate, jucătorii sunt dispuși la efort, iar schimburile de poziții în teren arată o martice tehnică optimistă.

La partidă au asistat în jur de 2000 de suporteri care și-au încurajat necontenit echipa favorită, creând o atmosferă de zile mari. Antrenorul principal Ion Ion a concluzionat: ”A fost un test util, deoarece am văzut unde mai trebuie lucrat în perspectivă. Avem mari pretenții de la jucători, deoarece Steaua reprezintă un brand cu greutate și nu ne permitem pași greșiți”.

Imediat după partida cu Comprest, echipa s-a îmbarcat în autocar cu direcția Cheile Grădiștei, pentru primul cantonament montan al perioadei precompetiționale."   

Sursa: csasteaua.ro

Inregistrarea partidei

 

Edited by xray
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Amatorismul e de foarte  multi ani la cealalta echipa de fotbal din pacate... Steaua Bucuresti are o singura echipa defotbal, aceasta a CSA ului

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Al doilea amical al fotbaliștilor

"Astăzi, 30 iulie, la Cheile Grădiștei, echipa de fotbal Steaua București a susținut cel de-al doilea amical al verii, în compania naționalei de juniori U17 a României. Roș-albaștri au reușit să obțină un al doilea succes, scorul final fiind 2-0 (1-0). Golurile noastre au fost marcate de Mirea și Peptănuș.

Garnitura de bază cu care antrenorul Ion Ion a abordat partida contra tricolorilor mici a fost compusă din următorii jucători: Iancu – Butoi, Pădureț, Sitaru, Grigore – Gheorghiță, Curt, Vîlcea – Chivu, Mirea, Pătrănoiu. Pe parcursul jocului au fost introduși și ceilalți componenți ai lotului, care se află în cantonamentul montan.

Nu au putut fi utilizați, din motive medicale, Răzvan Prodan (întindere musculară) și Predescu (răcit).

Surpriza plăcută a partidei disputată la peste 1000 de metri altitudine, a fost un grup numeros de suporteri care au efectuat deplasarea de la București. Galeria a încurajat permanent echipa stelistă, făcând o atmosferă foarte frumoasă la acest joc.

Steaua București a bifat a doua victorie fără gol primit, într-o partidă amicală, după 3-0 cu Comprest, în urmă cu o săptămână."

Sursa: csasteaua.ro

 

Al doilea amical, a doua victorie pentru CSA Steaua. Echipa lui Lăcătuș a învins România U17, scor 2-0

CSA Steaua se află în plină pregătire, în cantonamentul de la Cheile Grădiștei. După ce în primul amical, din istoria noii echipe, s-au impus cu 3-0 în fața celor de la Comprest București, duminică, 30 iulie, roș-albaștrii s-au impus și în fața reprezentativei România U17, al cărui selecționer este Sorin Colceag.

Reprezentativa tricoloră alcătuită din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2001 se pregătește pentru primele meciuri oficiale, pe care le va disputa în turul inaugural din preliminariile Campionatului European pentru juniori Under 17 – Anglia 2018. În perioada 23-29 octombrie 2017, România va fi gazda unei grupe în care adversarele vor fi Lituania, Luxemburg și Austria. 

Revenind la amicalul disputat duminică dimineață la Cheile Grădiștei, cei de la CSA Steaua au avut parte și de galerie, dar și de prezența lui Massimo Pedrazzini. Aproximativ 100 de fani au creat o atmosferă incendiară, folosindu-se și de fumigene și torțe.

Primul gol a fost marcat de Cătălin Mirea, în minutul 38, după care Gabriel Peptănuș a majorat diferența după pauză.

Sursa: Digisport

 

 

Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noul sezon din Liga 4 amatori a debutat azi, 1 septembrie 2017.

În prima etapă, CSA Steaua se duelează cu AS VENUS 1914, ocupanta locului 12 din 16 în Liga 4, sezonul trecut. 

Asociația Sportivă Venus 1914 București se vrea continuatoarea echipei Venus fondată în anul 1914 și afiliată la FSSR la 5 iulie 1915. Echipa a dominat campionatul României în Perioada Interbelică. 

 • În anul 1948, în urma legii ce obliga toate cluburile sportive să se afilieze la un sindicat, fuzionează cu Uzinele Comunale București devenind Venus UCB. În toamna anului 1948 Venus evolua în eșalonul al 3-lea și, odată cu desființarea arbitrară a acestuia, Venus dispare desființându-se. În anul 1953 zona în care se afla Arena Venus (actualul parc Știrbei, cuprins între podul cu același nume și Casa de Cultură a Studenților) devine zonă militară și toate clădirile, inclusiv cochetul stadion, sunt demolate. Astfel, în decurs de numai patru ani cel mai galonat club de fotbal din București dispare fără urmă sub furia bolșevică. În anul 2014, rudele foștilor fotbaliști și membri ai forurilor de conducere ai clubului din perioada interbelică, alături de președintele de onoare al clubului, Alexandru Cristian Vâlcov (fiul marelui fotbalist venusist Colea Vâlcov), au reînființat gloriosul club interbelic.

Într-un meci care disputat pe terenul 5i din Ghencea, CSA Steaua a învins pe Venus București cu 6-0 (3-0). Au marcat: Zamfirescu 15, 90 Predescu 35, 38 p., 85 p., Constantinescu 48.

 • Meciul a fost întârziat 5 minute din cauza faptului că nu au fost puse fanioane la colțurile terenului;
 • Pe terenul 5 din Ghencea au venit aproximativ 1000 de ultrași ai Stelei;
 • În tribune se află printre alții Gabi Balint și Ana Maria Brânză

Echipa de start a Stelei: Iancu - Butoi, Pădureț, Sitaru, Constantinescu - Cadolar, Vâlcea, Zamfirescu, Mirea - Predescu, Grigore
Rezerve: Chiș, R. Eduard, Chirilă, Turbatu, Olaru, Izvoranu, Pătroiu

Prima Repriză

Repriza secundă

Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites

FC Viitorul - CSA Steaua 9-0, în preliminariile Ligii Elitelor U17

Echipa de juniori U17 a Academiei Hagi (jucători născuți după 1 ianuarie 2001) s-a impus, miercuri după-amiază, cu 9-0 (5-0) în fața formației CSA Steaua București în runda a 5-a a Etapei Preliminare U17. Golurile formației pregătite de Constantin Fălină și Nicolae Roșca au fost marcate de Constantin Grameni 11, Robert Voicu 20, Radu Pocol 29, Alexi Pitu 34, Louis Munteanu 38, 52, Darius Vultur 67 și Antonio Dumitrescu 70, 78. 

FC Viitorul - CSA Steaua 2-1, în preliminariile Ligii Elitelor U19

FC Viitorul şi CSA Steaua s-au întâlnit şi la juniori Under-19 (jucători născuţi după 1 ianuarie 1999), în runda a 5-a a etapei preliminare pentru Liga Elitelor.

FC Viitorul U19 a obținut, miercuri după-amiază, o victorie importantă în lupta pentru calificarea în Liga Elitelor U19. În runda a 5-a a Etapei Preliminare (Seria 6), echipa pregătită de Cristian Cămui și Vasile Mănăilă s-a impus cu 2-1 în fața formației CSA Steaua. Romeo Bănică în min.55 și Alex Mățan în min.84 au înscris după ce Daniel Ungur deschisese scorul pentru CSA din penalty în min.5.

Urmăriți în continuare cum s-au marcat golurile în confruntarea FC Viitorul U19 - CSA Steaua U19 2-1

 

Sursa: http://academiahagi.ro

Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites

CSA Steaua are primul sponsor în Liga a patra de fotbal amator!

Asociația suporterilor steliști AS 47 a semnat un contract de sponsorizare cu echipa lui Lăcătuș și a virat 90.000 lei pentru cele 600 de abonamente achiziționate din acest sezon, AS '47 fiind primul și singurul sponsor.

AS 47 s-a angajat să mai plătească 15.000 € destinați secției de fotbal pentru ca Armata să asigure condiții mai bune de antrenament, cum spune comandantul CSA, col. Petrea!

 

Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liga a 4-a Amatori Municipiu București: AS Termo – CSA Steaua 1-4

Echipa de seniori CSA Steaua care evoluează la amatori are punctaj maxim şi doar un singur gol primit după patru etape din Liga 4. Urmează meciul cu AS FC Dinamo.

CSA Steaua a câştigat azi, scor 4-1, meciul jucat cu AS Termo în etapa a 4-a din campionatul Ligii 4. Predrescu, cu un hat-trick, şi Curt au marcat pentru echipa lui Ion Ion. La meci au asistat 2.800 oameni, mare parte ultraşi stelişti. CSA a încasat, în meciul cu Termo, primul gol al sezonului.

AS Termo – CSA Steaua 1-4
Au marcat: Predescu 19′, 36′, 60′-pen., Curt 31′

CSA Steaua: H. Iancu – M. Butoi, Pădureţ, Sitaru, Grigore – C. Zamfirescu, Constantinescu, Vâlcea, Curt, Predescu – Mirea

849860-21951426-1548711848525781-1555057

e4xoByyHRo_cruE7jeHHzQ.png

CSA-Steaua-AS-Termo-din-Liga-4.-Ce-a-fac

Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aveam impresia că am postat știrea asta. Azi am căutat-o, dar nu am găsit-o. O pun acum.

http://www.sport.ro/Liga-1/bani-de-la-primarie-pentru-Steaua-armatei-anunt-de-ultima-ora-actele-au-fost-semnat.html

"Bani de la PRIMARIE pentru Steaua Armatei! Anunt de ultima ora: actele au fost semnate

Dupa implicarea primariei Sectorului 1 in salvarea Rapidului, o alta institutie locala ajunge in fotbal!

CSA Steaua si Primaria Sectorului 5 au semnat un acord pentru sustinerea echipelor de juniori ale clubului. Anuntul a fost facut de primarul Florea pe Twitter. Florea a luat parte si ieri la meciul cu Venis, castigat de CSA cu 6-0! Primarul a fost entuziasmat de atmosfera, s-a comportat ca un suporter si a luat parte la coregrafia fanilor de la Peluza Sud. Florea a urmarit meciul alaturi de Ana Maria Branza - Popescu si de comandantul Stelei, Cristian Petrea!"

https://twitter.com/DF_PS5/status/903876855404658688/photo/1?ref_src=twsrc^tfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sport.ro%2Fliga-1%2Fbani-de-la-primarie-pentru-Steaua-armatei-anunt-de-ultima-ora-actele-au-fost-semnat.html

DIs3Lc2XcAAheSb.jpgGheorghe-si-Daniel-Florea.jpg

Notă.Daniel Florea, fost tânăr judecător în Constanța (1993-2003), este fiul generalului de poliție Florea Gheorghe, fost șef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, Călărași ... Daniel Florea a fost și pe la comisiile FRF.

Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liga a 4-a amatori: CSA Steaua - CS FC Dinamo 8-0

 • Gsp.ro: "Astăzi are loc runda cu numărul 5 din Liga a 4-a. Aceasta programează câteva dueluri interesante, însă capul de afiș este cu siguranță meciul dintre CSA Steaua și CS FC Dinamo București. Doar 500 de oameni asistă la acest joc. Cei mai mulți fac parte din peluza stelistă (n.r-Peluză Sud). Dinamoviștii nu au însă galerie.
 • " Digisport: "Echipa Armatei este susținută de membrii ”Peluzei Sud Steaua”, cărora li s-au adăugat și alte grupări care susțin proiectul CSA, coordonat de Marius Lăcătuș, Ștefan Iovan și Ion Ion. La meci asistă circa 500 de susținători ai roș-albaștrilor. De partea cealaltă, fanii dinamoviști nu recunosc această echipă, care-i aparține lui Nicolae Badea. Partida este condusă la centru de către unul dintre cei mai buni arbitri din România, Alexandru Tudor. La meci asistă și un dispozitiv de aproximativ 70 de jandarmi."

Echipele de start:

 • CSA Steaua: Iancu - Butoi, Paduret, Sitaru, Grigore - Valcea, Zamfirescu, Curt - Constantinescu, Predescu - Mirea
 • CS FC Dinamo: Mina - Ciobanu, Dumitrache, A. Vlad, Arsene - Lungu, Bar - Papugiu, Ivan, Magherescu - Panait

CSA Steaua - CS FC Dinam: Min. 89: GOL Cadolar , Min. 83: GOL Predescu, Min. 69: GOL Butoi, Scorul Min. 65: GOL Vâlcea, Min. 55: GOL Predescu, Min. 54: GOL Gheorghiță Constantinescu, Min. 39: GOL Cătălin Mirea, Min. 37: GOL Adrian Vâlcea.

Site-ul fcsteaua.ro v-a oferit transmisia live preluată de la Narcis Florin.

Repriza 2

Repriza 1

 • înregistrare #2

 • înregistrare #1

Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/25/2017 at 10:18 PM, xray said:

Aveam impresia că am postat știrea asta. Azi am căutat-o, dar nu am găsit-o. O pun acum.

http://www.sport.ro/Liga-1/bani-de-la-primarie-pentru-Steaua-armatei-anunt-de-ultima-ora-actele-au-fost-semnat.html

"Bani de la PRIMARIE pentru Steaua Armatei! Anunt de ultima ora: actele au fost semnate

Dupa implicarea primariei Sectorului 1 in salvarea Rapidului, o alta institutie locala ajunge in fotbal!

CSA Steaua si Primaria Sectorului 5 au semnat un acord pentru sustinerea echipelor de juniori ale clubului. Anuntul a fost facut de primarul Florea pe Twitter. Florea a luat parte si ieri la meciul cu Venis, castigat de CSA cu 6-0! Primarul a fost entuziasmat de atmosfera, s-a comportat ca un suporter si a luat parte la coregrafia fanilor de la Peluza Sud. Florea a urmarit meciul alaturi de Ana Maria Branza - Popescu si de comandantul Stelei, Cristian Petrea!"

https://twitter.com/DF_PS5/status/903876855404658688/photo/1?ref_src=twsrc^tfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sport.ro%2Fliga-1%2Fbani-de-la-primarie-pentru-Steaua-armatei-anunt-de-ultima-ora-actele-au-fost-semnat.html

DIs3Lc2XcAAheSb.jpgGheorghe-si-Daniel-Florea.jpg

Notă.Daniel Florea, fost tânăr judecător în Constanța (1993-2003), este fiul generalului de poliție Florea Gheorghe, fost șef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, Călărași ... Daniel Florea a fost și pe la comisiile FRF.

Apropo de banii de la Primarii: http://www.sport.ro/Liga-1/opinie-banii-de-la-clubul-primariei-pot-finanta-organizatii-teroriste-grupari-de-crima-organizata-si-traficanti.html

Opinie de Gabriel Chirea /
Gabriel.chirea@Pro TV.ro

Desi pare o fabulatie greu de acceptat acum, atata timp cat nu exista transparenta in cazul cluburilor sportive (si a celor finantate cu fonduri de la bugetul de stat, in mod special), banii, care sunt transferati din conturile primariei, consiliului local, ministerului sau oricarei alte forme de administratie publica, pot ajunge in cele mai intunecate locuri ale "economiei negre".

Dupa ce mitul providentialilor "patroni", "finantatori", "actionari" sau "creditori" a fost sfaramat, de cele mai multe ori de ciocanul justitiei, statul roman a ajuns sa fie cel mai mare proprietar de cluburi sportive din tara noastra, situatie care nu a mai fost intalnita din 1989, de la caderea comunismului. Cum suporterii nu par dispusi sa investeasca mai mult decat timp si suflet in cluburile favorite, nu putem contesta ca banii de la bugetul statului tin in acest moment sportul din Romania pe linia de plutire. Desi e o problema si de prioritizare a cheltuirii acestor fonduri, pentru ca multe autoritati locale sisteaza investitii esentiale, preferand sa taie fonduri necesare spitalelor, scolilor, infrastructurii rutiere sau retelelor de utilitati publice, ca sa se mandreasca cu sportivi, echipe si cluburi care dau bine in fotografii si stiri electorale, nu aceasta este singura problema de etica.

Nu exista inca in Romania niciun club (sau pot fi numarate pe degetele de la o mana), care sa ofere un bilant contabil anual amanuntit si profesionist intocmit, disponibil in locuri accesibile publicului larg, care sa detalieze sumele si persoanele sau entitatile ce primesc acesti bani. Asa ca un cetatean al unui oras romanesc, desi finanteaza din banii lui clubul primariei cu care politicienii isi fac campanie electorala, nu stie nici ce salarii primesc sportivii, nici cati angajati exista in cadrul organizatiei, nici ce isi propune si ce planuri de viitor sunt proiectate pentru club, nu poate nici sa isi aleaga conducatorul care sa administreze banii, nu este intampinat cu transparenta si nu este sigur ca banii sai nu ajung la diverse persoane si cauze dubioase. De exemplu, din cauza lipsei transparentei, un fan al unei echipe de fotbal, handbal, baschet, volei etc. din tara noastra nu stie sigur ca, dupa plata salariilor sportivilor, comisioanelor impresarilor, taxelor pentru consultanta, decontarea unor cheltuieli cu echipamentul, cazarea, catering-ul, transportul sau diverse servicii, banii nu ajung direct sau prin intermediari la organizatii teroriste, la grupari de crima organizata, care se ocupa cu trafic de carne vie si pedofilie, la traficanti de droguri si de arme sau alte structuri si organizatii criminale. Este dificil, de asemenea, pentru societatea civila si ONG-uri sa verifice daca procente din aceste sume nu sfarsesc in conturi din paradisuri fiscale sau invers, ca astfel de grupari infractionale nu finanteaza diversi sportivi sau cluburi ca parte a "mafiei pariurilor".

Este foarte greu de justificat cum statul roman, prin ANAF si ANAP (Ministerul Finantelor Publice), Curtea de Conturi (Parlament), DNA (Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie), DIICOT (Ministerul Public), Directia de Investigare a Criminalitatii Economice (MAI) sau Directia Generala Antifrauda Fiscala (MAI), ocoleste inca cercetarile serioase in cazul cluburilor sportive din Romania, desi guvernul Grindeanu a modificat prin Ordonanta de Urgenta, in mai 2017, Legea educatiei fizice si sportului nr. 69/2000, permitand autoritatilor administratiei publice locale sa poata aloca sume pentru finantarea activitatii "in limita a maxim 5% din bugetul aprobat". Doar in cazul Primariei Municipiului Bucuresti vorbim de o suma de aproximativ 50 de milioane de euro pe an, pe care o poate cheltui cum doreste in cluburile sportive subordonate! Pentru suporteri e neclar cum de la bugetul de stat pleaca sume foarte mari catre cluburi, dar majoritatea acestora se plang de dificulati financiare, unele intra in insolventa, iar altele in faliment. E frustrant, de asemenea, de ce statul roman alege sa haituiasca un cetatean pentru o datorie de 1 leu si se comporta permisiv cu organizatii care gestioneaza sute de milioane de euro anual.

Tu stii unde ajung banii tai, prin intermediul clubului sportiv din orasul sau judetul tau?

Edited by xray

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liga 4: Academia Rapid - CSA Steaua 1-1

Sâmbătă seara s-a disputat meciul  Academia Rapid - CSA Steaua 1-1, în Liga 4 amatori organizată de AMF București. Predescu a deschis scorul din penalty, iar Niculae a egalat şi a mai ratat o ocazie uriaşă!

Fundașul central rapidist Doru Bratu a fost coșmarul "subpodarilor". Îl mai țineți minte pe prăduitorul ăsta  de când a  "donat" 3 goluri în meciul FC Steaua-Viitorul 2-5? Acum a prăduit la fel: henț în careu urmat de penalty și gol de 0-1, apoi la 1-1 a lăsat echipa în 10, după ce a luat roșu la al 2-lea galben.

Rapid a rămas în inferioritate în minutul 63, după ce Doru Bratu a văzut al doilea cartonaş galben, dar egalitatea numerică a fost restabilită repede. Predescu, a luat şi el al doilea "galben", pentru simulare.

La meci au asistat aproximativ 10.000 de fani rapidiști care au creat o atmosferă incendiară, ca pe vremuri. Este și normal. Rapidul nu mai are echipă profesionistă în Liga 1 sau Liga 2 și foamea giuleștenilor de a ieși în evidență, de a trăi  fotbal cu torțe și fumigene este evidentă. Giuleștenii  au mereu prezenți în număr mare, între 6.000-8.000, la meciurile celor două echipe Rapid din Liga a 4-a de amatori. Pe stadion au fost prezenți și 1.000 de fani CSA Steaua.

picture(width=800):59e23c1f95f9cfe03815

 • Prima repriză Acad. Rapid - CSA Steaua 1-1 [integrală]

 • Repriza a 2-a Acad. Rapid - CSA Steaua 1-1 [integrală]

Edited by xray
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

71 de ani de istorie ros-albastra, La multi ani Steaua Bucuresti! 

2OYZhv.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Duminica facem spectacol in groapa! Nici un pas inapoi, pentru Steaua inainte!!!
 

34411915_1819527928085835_6216088223127437312_n.jpg

Edited by besliud
am incarcat aceasta imagine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now