Virgil

FCSB/Steaua-Viitorul

2 postări în acest topic

Luni, 24 aprilie 2017, de la ora 20:30, pe National Arena:

FC FCSB/Steaua Bucuresti - Viitorul Constanta

Steaua trebuie sa bata obligatoriu pramatia asta mica a lui Hagi. O victorie impotriva lor le-ar mai taia putin din nas si i-ar duce la fix sase puncte distanta de noi.

In meciul tur de la Ovidiu, obraznicii astia ne-au administrat un sec 3-1, dupa ce Hategan ni l-a eliminat mult prea hotarat pe Tamas. Steaua a cazut moral, Reghe s-a blocat si nu a mai putut sa indice elevilor sai cea mai buna strategie. Pacat, acolo ar fi fost trei puncte de mancat. Si daca nu trei, macar unu.

Va fi un meci greu atat pentru Reghe cat si pentru jucatori. Luni, aici, pe teren propriu vor juca o carte importanta. Victoria trebuie sa fie neaparat a noastra! 

FCSB/Steaua - Viitorul va fi sau va trebui sa fie un meci de 1 solist.

Vad ca apararea se descurca bine fara Gabi Tamas, nu se mai fac faulturi in careul de 16 metri si daca nu ne-ar mai arbitra nici Hategan, ar fi bucurie. Dar nici piticul de Marius Avram care e aerian in arbitraj, sau Istvan Kovacs, sau Coltescu. Bine ca Balaj a fost pensionat, ca ala caine rosu cum era, nu inghitea Steaua de nicio culoare.

L-as prefera pe Radu Petrescu...

Bucurie. Sa fie bucurie la finalul celor 90 de minute si a minutelor de prelungire! Doamne ajuta!

 

Editat de Virgil
1 persoană apreciază asta

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O brigada de arbitri condusa Radu Petrescu, dupa mine unul dintre cei mai echilibrati arbitri romani. Radu Petrescu e echidistant si ia cele mai bune decizii.

A: Petrescu Radu (Bucureşti - Bucureşti)
    A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava - Suceava)
    A2: Danşa Ciprian Florin (Oradea - Bihor) 
 
   

R1: Colţescu Sebastian (Craiova - Dolj) 
R2: ( - )

Surprinzator din brigada nu lipseste Sebastian Coltescu, un arbitru pe ale carui decizii nu poti pune baza intotdeauna. Bine ca e doar rezerva.

 

     
   

 

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri