Virgil

CFR-FCSB/Steaua 0-0

3 postări în acest topic

Luni, 17 aprilie 2017, de la ora 20;30, pe stadionul "Dr Constantin Radulescu":

CFR 1907 Cluj - Steaua Bucuresti

Cele cinci meciuri ale turului play-off au fost jucate. Urmeaza returul. Primul meci al ros-albastrilor va fi la Cluj, in compania echipei de pe locul trei.

CFR va incerca sa demonstreze ca e egala Stelei si va trage cu dintii de un rezultat egal. Problema e ca pare cam obosita dupa disputarea meciurilor din trei in trei zile. Steaua e insa forte, nu s-a tradat niciun pic ca disputarea meciurilor la fiecare trei zile ar fi afectat-o mental sau fizic, ca ar obosi-o Dimpotriva, baietii sunt intr-o forma de zile mari, pentru ca preparatorul fizic impreuna cu antrenorul, au stabilit un varf de forma chiar pentru perioada disputarii meciurilor din play-off. Bravo lor!

Daca Steaua va juca cu CFR asa cum a facut-o cu Craiova, atunci victoria ii va apartine. Ca vorba aceea, daca nu da gol Alibec, marcheaza Gnohere sau Tanase, poate Boldrin.

Si sa nu uitam! Am inceput play-off-ul de pe locul doi, la doua puncte in spatele Viitorului si acum incepe Viitorul partea a doua aacestui play-off, de pe locul al doilea, la doua puncte in spatele nostru! Performanta.

S-au desfasurat meciuri tari in play-off, baietii si-au respectat blazonul. Pacat ca arbitrii nu reusesc ori cat s-ar stradui sa fie la aceeasi inaltime.

V-ati intrebat de ce uneori arbitrii sunt echipati in negru? Poate pentru ca ei sunt pata neagra de pe fotbalul romanesc.

CFR-FCSB-Steaua, meci de x sau 2.

 

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Brigada de arbitri:

antin Rădulescu (Clu

    A: Gaman George Catalin (Craiova - Dolj)
    A1: Avram Valentin (Bucureşti - Bucureşti)
    A2: Orbuleţ Mircea (Bucureşti - Bucureşti) 
 
    R1: Dumitru Robert George (Sfântu Gheorghe - Covasna) 
R2: ( - )
   

Obs: Berbecaru Dan Victor (Ramnicu Valcea - Vâlcea)

George Gaman e un arbitru tanar care incearca sa fie cat se poate de competent. Daca uneori ii mai scapa faze care ar trebui sanctionate, e fie din neatentie, fie din nepriceperea de a le interpreta corect.

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Meci de factura mediocra in care cele doua echipe au reusit sa se anihileze, lucru care a condus la o remiza alba, 0-0 si cate un punct in clasament pentru fiecare echipa.

Punand in balanta ocaziile de gol, Steaua a a fost mai periculoasa in minutele 55 si 77 cand, pe rand Enache si apoi Tanase au ratat deschiderea scorului.

Un punct o ajuta pe Steaua sa se distanteze la trei puncte de Viitorul si la cinci puncte de Dinamo.

Meciurile care urmeaza cu echipele enumerate vor deveni hotaratoare pentru castigarea titlului de campioana.

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri