Virgil

FCSB-Astra 3-0 (3-0)

3 postări în acest topic

Joi, 06 aprilie 2017, de la ora 20:30, pe Arena Nationala:

FCSB - Astra Giurgiu

O noua victorie a Stelei ar fi un nou pas spre o clasare finala in primele doua locuri ale clasamentului. Situarea pe unul dintre cele doua locuri permite participarea in UEFA Champions League.

Steaua e in vana, dar nici Astra nu e mai prejos. Totusi se joaca la Bucuresti, in fieful FCSB si prima sansa i-ar apartine echipei gazda. Ne asteptam la un joc echilibrat intre doua echipe puternice.

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Brigada de arbitri si observatorul, la meciul FCSB-Astra:

    A: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca - Cluj)
    A1: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ - Neamţ)
    A2: Artene Ovidiu (Vaslui - Vaslui) 
 
    R1: Dima Iulian (Bucureşti - Bucureşti) 
R2: ( - )
    Obs: Marodin Nicolae (Bucureşti - Bucureşti)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Steaua a administrat un 3-0 sec Astrei si a trecut in fruntea clasamentului, la egalitate de puncte cu Viitorul, dar cu un golaveraj superior. 8-4 in comparatie cu 5-2.

Primul gol marcat in min 10 de Alibec, din penalty, a cazut ca un traznet asupra antrenorului si jucatorilor Astrei. Sumudica si-a chemat echipa la marginea terenului si a dat indicatii. Indicatia principala a fost desigur sa joace dur, caci imediat Sapunaru si compania si-au intrat in atributiuni. Intrari peste limita si accidentari.

Steaua joaca insa curajoc si in min 25 acelasi Alibec primeste o pasa in adancime, se apropie vertiginos de poarta adversa si inscrie. FCSB-Astra 2-0.

Tanase ridica scorul la 3-0 in min 31, dupa o faza superba creata de stelisti. Boldrin schimba partea pentru De Amorim, acesta intoarce pentru Alibec care isi ridiculizeaza fostii coechipieri cu o pasa in stil rabona pentru Tanase.Acesta finalizeaza cu un sut sub transversala. 3-0.

In min 35, eroul partidei de aseara, Alibec, paraseste terenul in aclamatiile celor 8.000 de spectatori, dupa ce simtise o intepatura la inghinali. In min 42 iese accidentat si Ov Popescu, tinta a numeroase faulturi dure. Pana la pauza Steaua mentine rezultatul, ca de altfel si dupa cele 90+3 minute de joc, in repriza a doua Steaua facand mai mult un joc de asteptare, cu incursiuni periculoase spre poarta lui Iliev.

Apararea Stelei impreuna cu "zeul" Nita au fost la inaltime. O remarca speciala pentru Pleasca, integrat perfect in angrenajul apararii. De asemenea pentru Momcilovici, cel care a ajutat in permanenta atacul.

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri