Virgil

Viitorul-Steaua 3-1 (0-0)

3 postări în acest topic

Sambata, 18 martie 2017, de la ora 20:30, pe stadionul Academiei Hagi din Ovidiu:

Viitorul Constanta - Steaua Bucuresti

In etapa precedenta, la Ovidiu, Viitorul nu a putut sa treaca de Dinamo, ambele terminand la egalitatel. Meciul cu Dinamo a fost foarte incins si tot asa va fi meciul Stelei cu Viitorul. Constantenii au invins o singura data Steaua, la Bucuresti, cand Steaua era deja campioana - motiv pentru care a folosit mai multe rezerve, iar Viitorul trebuia sa castige ca sa nu retrogradeze. In rest victorii steliste pe linie. Chiar cand Hagi credea ca va invinge Steaua, portarul Nita a fost magnific si Viitorul a mai pierdut de doua ori consecutiv.

Pana mai ieri constantenii erau liderii campionatului, pe fondul unei slabiciuni continue a Stelei. A fost de ajuns sa se joace o singura etapa din play-off pentru ca Steaua sa-si recastige pozitia din varful clasamentului si sa faca rocada cu echipa lui Hagi.

In meciul de sambata constantenii vor vrea sa castige. Treaba nu-i asa de simpla pentru ca si Steaua doreste acelasi lucru. Ros-albastrii sunt superiori valoric echipei lui Hagi, dominate de pustani si daca va dovedi aceeasi putere de lupta si dorinta de victorie pe care au aratat-o in fata CFR-ului, nimic nu le va putea sta in cale.

Vreau sa mentionez ca in etapa de duminica trecuta atacul stelist si-a facut cu prisosinta datoria, dar si ca apararea si mijlocasii au fost la inaltime. Ca sa nu mai vorbim de Florin Nita, care a fost formidabil. I-am remarcat pe Nita, Balasa, Tamas, Momcilovici, Alibec, Gnohere si pe Ovidiu Popescu.

Daca Steaua va juca la fel de bine cum a facut-o in primul meci al play-off-ului, victoria ii va apartine.

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Brigada de arbitri si observatorul meciului:

A: Haţegan Ovidiu (Arad - Arad)
    A1: Şovre Octavian (Oradea - Bihor)
    A2: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava - Suceava) 
 
    R1: Dima Iulian (Bucureşti - Bucureşti) 
R2: ( - )
    Obs: Deaconu Alexandru (Bucureşti - Bucureşti)
Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Viitorul profita de eliminarea lui Tamas in min 17 si calca Steaua in picioare. In primele 17 minute a fost o harababura in teren comisa de cei 22 de jucatori.

Ramasa in 10 oameni Steaua s-a tinut bine pana la pauza. Pauza a fost un sfetnic bun pentru echipa lui Hagi, care a intors foaia inca din minutul 46, pasand precis, facand pressing, sutand la poarta si marcand, a facut ce a vrut pe teren. Primul gol a venit in min 47 la un corner, cand aflat in careul mic al Stelei, Florinel Coman a stopat mingea, apoi a intrat pur si simplu cu ea in poarta.

Golul doi a venit neasteptat in minutul 57, cand Morar, aflat la un metru de linia de fund din careul stelist, trage in diagonala spre poarta, mingea se loveste de partea interioara a barei si intra in gol. 

Golul trei nu s-a lasat asteptat mult si a venit de la Casap, care a sutat din afara careului, printre mainile lui Nita.

In minutul 80 Alibec transforma in gol o lovitura libera de la aproximativ 17 metri, perpemdiculara pe poarta.

Steaua a pierdut fara drept de apel, jocul ei bazat pe bubuieli ale mingei din aparare in atac, mingea ajungand de cele mai multe ori la adversar.

Vinovatul principal pentru acest esec la scor este Reghecampf, care parca nu mai stie cum sa-si redreseze echipa. Nita a fost intr-o zi nefasta, iar Tamas a luat rosu de la prea mare avant.

In conditiile acestea meciul urmator cu Dinamo va fi un nou esec? Daca da, adio sanse pentru titlul de campioana. Interesant cum o echipa mai slab cotata valoric, cu jucatori prost platiti, bate crunt o echipa plina de valori, platita  foarte bine. Desigur, Reghe trebuie extras de la echipa, dar asta dupa terminarea campionatului. Ar fi normal sa se ceara afara chiar el, sa plateasca acea clauza de reziliere prevazuta in contract si sa nu mai auzim de el. Amin.

Editat de Virgil

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri