Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Steaua-Dinamo 1-3 (0-1)

4 posts in this topic

Miercuri, 01 martie 2017, de la ora 20:00, pe Arena Nationala,

 

Steaua Bucuresti - Dinamo Bucuresti

 

Cele doua echipe se vor lupta in cadrul semifinalelor Cupei Ligii Adeplast. In partida tur, pe acelasi stadion, Dinamo a invins o echipa Steaua apatica, fara dorinta de victorie si fara vlaga, cu scorul de 4-1.

 

Un rezultat greu de recuperat mai ales in situatia hilara in care se gaseste Steaua.

Cu un joc care nu mai convinge pe nimeni, ros-albastrii se afla cam in acelasi con de umbra in care se afla la finalul primei parti a campionatului.

Raspunderea pentru rezultate o are antrenorul, pe care patronul l-a criticat parinteste, dar de care este legat printr-un contract, maiastru conceput de impresara Prodan-Reghecampf, care a avut grija sa strecoare o clauza de 1.000.000 de euro daca antrenorul va fi dat afara inainte de expirarea acestuia. Si se pare ca Reghe mai are un an de contract.

 

steaua.jpg?width=480

 

Si totusi echipa nu merge! Unii afirma ca din cauza ca la echipa nu se mai afla preparatorul fizic Thomas Neubert. Altii cred ca Reghe a fost depasit valoric de un Sumudica sau de un Hagi. Adevarul este pe undeva pe la mijloc, dar cert e ca Steaua

nu mai e Steaua. Cine si ce i-o fi facut, numai Dumnezeu stie.

 

Dinamo, s-a vazut, va joaca in viteza, cu mingi lungi si va da la picioare. Elemente determinante pentru o noua victorie.

Sa ma ierte stelistii, dar nu cred ca echipa lui Reghecampf se va ridica la nivelul impus de Dinamo si in mod sigur daca ar fi sa castige nu va putea sa o faca la trei goluri diferenta.

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

A: Tudor Alexandru (București - București)    

A1: Nagy Miclos Istvan (Cluj-Napoca - Cluj)    

A2: Nicoară Marius (Drobeta Turnu Severin - Mehedinți)  

R1: Chivulete Andrei Florin (București - București)

 

R2: ( - )     Obs: Huzu Aron (Sibiu - Sibiu)

Edited by Virgil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Steaua sub orice critica, Reghe netulburat de un nou insucces.

Becali e un fraier daca nu se hotareste sa renunte la serviciile lui. De fapt asta doreste si Reghe, sa fie dat afara si sa primeasca milionul de euro, clauza in contract.

 

Steaua e moarta dinainte de terminarea turului cu vreo sapte meciuri. Reghe nu o mai poate redresa, dar cu tupeul binecunoscut spune ca echipa isi va reveni din play-off. Lucru pe care nu-l mai crede nici el.

 

Degeaba au venit Alibec si Gnoehere, pentru ca jocul slab al Stelei ii trage si pe ei in jos.

 

Referitor la meci, primul gol a fost opera lui Nita, care a pasat unui adversar aflat in apropierea careului de 16 m stelist. Acesta i-a pasat in careu lui Nistor care a marcat lejer in min 38.

In min 65 Tanase obtine un penalty, pe care Alibec l il transforma in gol. 1-1!

 

In min 74, abia introdus in teren de antrenorul C. Contra, Patrick o readuce in avantaj pe Dinamo, cu un vole din apropierea portii.

Tot el obtine un penalty in min 81, pe care Hanca il transforma in gol. 1-3! Scor final.

 

In conditiile acestea cred ca daca am mai juca 100 de meciuri cu Dinamo, vom pierde de 100 de ori.

 

Becali, care schimba antrenorii ca pe sosete si-a gasit nasul. Clauza de 1.000.000 de euro il retine sa faca un gest normal, care odata si odata trebuie facut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se distruge tot din primul mandat a lui Reghe, FCSB nu este Steaua, nici macar 1 % nu au avut spirit de lupta pentru acest meci.

Mie si rusine si abia astept ziua in care se va retrage bqli de la echipa asta sa cedeze totul si sa terminam cu carnavalul asta.

Din 1947 suntem o mare echipa dar din 2003 ne facem de rusine.

Nu are nimic echipa asta, nimic! Ma intelegeti?  Nici marketing,nici academie,nici juniori nimic....nu mai zic de istorie,traditie,respect,valoare si acum in ultimul timp vad ca BUN SIMT.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0