Posted February 13, 2017 (edited) · Report post Sambata, 18 februarie 2017, de la ora 20:00, pe stadionul Municipal din Drobeta Tr Severin, CS U Craiova - Steaua Bucuresti De la bun inceput trebuie spus ca daca terenul din Severinva fi inghetat, antrenorul Reghecampf a anuntat ca nu-si va trimite echipa in teren sa se accidenteze. Lucru de apreciat. Se stie ca terenul severinean nu are instalatie de incalzire a gazonului. Totusi temperaturile fiind in urcare din ziua de marti a acestei saptamani, s-ar putea ca terenul de joc sa fie bun de joc. Inainte de toate considerentele la adresa celor doua echipe, sa ne reamintim ca ambele au avut-o adversara in primele doua etape de la reluarea campionatului pe Voluntari. Ambele pe teren propriu. Craiova i-a administrat un usturator 5-0, iar Steaua, impiedicata si de cateva greseli de arbitraj, doar 2-2. Unde e adevarul? E o atat de mare diferenta de valoare intre noi si Craiova? Eu cred ca nu. In meciul cu noi, Voluntari a schimbat sapte jucatori fata de formatia aliniata in Banie. Cu ceilalti sapte i-am fi batut si noi la scor? Nu cred. Craiova e o echipa tanara care arde de dorinta de a ne invinge, pentru a razbuna acel 1-2 destul de echilibrat din tur.. Craiova are tehnica, are si viteza, si are si jucatori de mare viitor. Steaua in schimb e o echipa lenta, statica, care nu paseaza pe pozitie viitoare. Steaua fara Alibec e nefunctionala, dar de data asta va juca Alibec. Ne va putea asigura Alibec un rezultat bun? Eu cred ca da, cu conditia ca fundasii si mijlocasii sa nu greseasca grav, sa-si faca bine treaba. Daca aceste conditii nu vor fi indeplinite Steaua nu are decat solutia unui meci egal sau a unei infrangeri. Nu va mirati, Steaua nu mai e cea care a fost. Ii lipseste determinarea, dorinta de victorie si luciditatea. Dar acestea depind de antrenor, care daca nu stie sa-si motiveze echipa, sau e comod si n-o face, aceasta va avea de suferit. In primele doua etape dupa pauza de iarna am observat arbitraje ostile Stelei. Penaltyuri neacordate la Cluj, bete in roate in meciul cu Voluntari. S-ar spune ca arbitrii vor sa decida castigarea campionatului de catre Viitorul. De cand Hagi s-a plans ca echipa sa e incurcata de arbitri si ca nu are jucatori la nationala desi ar trebui, ce sa vezi, acum nationala e intesata cu jucatori de la Viitorul, iar problemele cu arbitrajele au disparut. Pe conducatorii Stelei cine-i opreste sa-i urmeze exemplul lui Hagi, care acum e extrem de jovial si multumit. Dar cineva care stie sa vorbeasca si sa o faca la modul foarte suparat. Ca Hagi. Dar nu Becali, care vorbeste in dodii! Nici Reghe, ca e prea arogant, fudul si alte de astea. Ei nu stiu sa provoace acea stare pe care a provocat-o Gica Hagi. Craiova-Steaua. Meci de 1, intarit cu celelalte doua semne, x si 2. Edited February 13, 2017 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2017 · Report post Virigil dupa mine meciul este de X. Imi pare rau sa spun, il vreau pe Hagi campion anul acesta Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 16, 2017 · Report post Korado, imi pare rau s-o spun, eu nu vreau echipa lui Hagi campioana. 1. Daca Steaua nu ar fi pierdut tempoul la sfarsitul primei parti a campionatului, Viitorul ar fi fost acum pe locul 2. 2 Echipa lui Hagi e buna in campionatul asta, fara valoare, personalitate si ambitie, cu echipe care au mai mult grija sa nu retrogradeze decat sa traga pentru titlul de campioana. 3.Hagi are impresia ca a atins varful in pozitia de antrenor, dar jucatorii Viitorului sunt invatati sa joace asa de la grupele de copii, care au cu totul alti antrenori. Daca Hagi isi va face curaj sa antreneze in Turcia sau in Rusia, va da chix! Amin. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2017 (edited) · Report post Brigada de arbitri: A: Hațegan Ovidiu (Arad - Arad) A1: Șovre Octavian (Oradea - Bihor) A2: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava - Suceava) R1: Andrei Florin (Târgu Mureș - Mureș) R2: ( - ) ) Obs: Nica Cristian (Ploiești - Prahova) Edited February 18, 2017 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2017 (edited) · Report post Super meci. Steaua a jucat foarte bine tactic si a reusit sa obtina o victorie putin scontata de unii. Craiovenii au jucat cu multa ambitie, in viteza, dar au si faltat nepermis de mult. Degeaba l-a atentionat L. Reghecampf pe arbitrul Hategan, oltenii au jucat ce i-a invatat Ghe. Multescu. OLtenii au avut prima sansa de a marca, Tamas faultand in careu si Hategan aratand prompt punctul de var. Unul dintre bulgarii Craiovei - Zlatinski - a executat dar Nita a ghicit coltul si a aparat. Golul nostru a fost marcat in prima repriza de Pintilii in min 24, din apropierea liniei de 16m a craiovenilor. Spre finalul primei reprize, acelasi Tamas o comite din nou si arbitrul acorda 11m. Acelasi jucator Zlatinski, care ratase primul penalty, executa si marcheaza in min 33. 1-1 la pauza. Repriza secunda a fost foarte disputata, Steaua reusind spre final sa marcheze gol prin Enache, care a sutat printre picioarele portarului moldovean Calancea. Min 79, Craiova-Steaua 1-2. Pana la final Craiova a incercat sa refaca egalitatea, dar Steaua a fost de netrecut demonstrand ca e o echipa valoroasa, puternica, cu caracter. PS Uitasem, Tamas a scos de pe linia portii, o minge care se indrepta spre gol, in prima repriza. Edited February 19, 2017 by Virgil 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2017 · Report post CSU Craiova “ FC Steaua 1-2! Tamaș, un coșmar cu cadouri! Matematic in Play off! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 21, 2017 · Report post Ce legatura are xray faptul ca copii sunt antrenti de mici la academie? In campionat sunt pe locul 1 in momentul de fata, indifertent de cat a scazue FCSB din turatie. Ma uit la TV si bubui de ras cand il aud pe JJ ca viseaza Primvara UCL an de an si el nu e in stare sa bata Voluntari si CFR. Nu stiu de ce tot timpul este contra, daca stai bine sa te gandesti Hagi e mai stelist multi dintre noi si cred ca cunoaste mult mai multe decat mine sau cineva de pe site-ul asta. Chiar ma uitam cu stipoare cum acum 5-6 ani aici erau minim 500-600 de oameni care comentam impreuna si cred ca stii asta, acum au mai ramas cativa seniori carora li se mai audauga "Piluza Ros-Albastra" iti spun sincer o sa ajugem de rasul curcilor. Share this post Link to post Share on other sites