Sign in to follow this  
Followers 0
BogdanD

Probleme cu logarea pe site

64 posts in this topic

N-ar strica sa trageti obloanele definitiv. Xray vad ca si-a mutat taraba pe facebook, deci nu ii mai gasesc rostul :))

N-avem obloane.

Mai ureaza o saptamana.

On 14.03.2017 at 1:16 PM, Azzido said:

N-avem obloane.

Mai dureaza o saptamana.

Mai lucrează cineva la site sau v-aţi lăsat păgubaşi?

Edited by siegfried

Intrebarea este pertinenta. Au trecut mai mult de doua saptamani si nu am observat nicio schimbare in bine, numai invitatii de a folosi un alt instrument de socializare pentru comentarii. Aceasta "solutie" de avarie era admisibila pentru cateva zile, nu este acceptabila pe termen mediu si lung. Sper ca indaratul ei nu se ascunde altceva mai grav. Putina transparenta cu privire la starea tehnica actuala si masurile in curs ar fi binevenita, nu numai in semn de respect pentru (inca) utilizatorii fcsteaua.ro.

2 people like this

Da , intr-adevar foarte curioasa treaba. S-au vazut multe pe site-ul asta , deci nu mare ar fi surpriza daca sub aspectul "tehnic" se ascund de fapt varii presiuni facute de un grup de descreierati.

Nu a facut nimeni presiuni pe noi (in ultima perioada :P) si chiar daca ar face, tot nu ar rezolva nimic.

Problema este una pur tehnica, cert este ca se lucreaza si cred ca in urmatoarele zile o sa va puteti loga si posta comentarii pe prima pagina.

Ce a declarat ieri Presedintele AFAN si ce a postat XRay pe prima pagina :)))

Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, a anunţat că mâine se va schimba numele echipei Steaua şi că echipa lui Becali va avea palmaresul din 2003 încoace.

"Pe ordinea de zi a Comitetului Executiv se află punctul cu aprobarea schimbării denumirii Steaua. 
Cu siguranță se va aproba, pentru că nu este niciun fel de problemă, documentația este trimisă, este corectă, este făcută. Și atunci, de mâine Steaua se va numi Fotbal Club FCSB SA. 

De mâine, FCSB va figura în registre. Va fi numele oficial al echipei fostă Steaua. Din păcate ăsta este adevărul, palmaresul va fi cel din 2003, pentru că pe certificatul de înregistrare a acestei firme apare 2003. Va lua palmaresul doar din 2003", a spus Emilian Hulubei, preşedinte AFAN la TV Digi Sport.

Banuiesc ca stii sa citesti. Pe prima pagina e citatat Dumitru Costin, secretarul general AFAN, nu Emilian Hulubei! Oricum, AFAN nu are nicio legatura cu palmaresul, iar Emilian Hulubei e dus cu pluta pe tema asta. Mai ai rabdare un pic si vom vedea cum sta treaba cu palmaresul.

Apropo, AFC Steaua Bucuresti a fost infiintata in 1998, iar pe Certificatul sportiv nu scria 1947!!! Nu are nicio legatura!

1 person likes this

Plm, nu-mi merge nici mie sa comentez pe prima pagina.

On 3/30/2017 at 7:01 PM, xray said:
On 3/30/2017 at 7:01 PM, xray said:

Banuiesc ca stii sa citesti. Pe prima pagina e citatat Dumitru Costin, secretarul general AFAN, nu Emilian Hulubei! Oricum, AFAN nu are nicio legatura cu palmaresul, iar Emilian Hulubei e dus cu pluta pe tema asta. Mai ai rabdare un pic si vom vedea cum sta treaba cu palmaresul.

Apropo, AFC Steaua Bucuresti a fost infiintata in 1998, iar pe Certificatul sportiv nu scria 1947!!! Nu are nicio legatura!

Mai XRay, lasa mistourile astea, ca nu suntem pe santierul naval din Constanta. Ai inteles perfect ce am vrut sa spun...daca ai fi fost impartial (iar nu un manipulator de profesie), ai fi pus pe prima pagina citatele ambilor reprezentanti ai AFAN, nu doar pe cel apartinand secretarului general!

a) E deja jenanta problema site-ului. Nu pot comenta, nu pot reseta parola, nici macar nu ma pot loga in afara contului. Si eu care credeam ca a avea cea mai buna reputatie ma face vreun fel de VIP la autentificarea pe fcsteaua :D

b) Piece_of_Mind, voi sunteti dezinformatorii. Voi credeti ca o chestie ce nu exista e continuatoarea Stelei. Ai cam chiulit de la orele de logica - ceva ce nu exista nu poate sa "fie" ceva - eventual ramasite organice, consumate de catre viermi. Ceea ce, de-altfel, ar fi o buna denumire pentru viitoarea clona din Liga a 14-a.

Edited by Alexandru H.

8 hours ago, Piece of Mind said:

Mai XRay, lasa mistourile astea, ca nu suntem pe santierul naval din Constanta. Ai inteles perfect ce am vrut sa spun...daca ai fi fost impartial (iar nu un manipulator de profesie), ai fi pus pe prima pagina citatele ambilor reprezentanti ai AFAN, nu doar pe cel apartinand secretarului general!

Mai Piece of "Nevermind"

1) Referitor la manipulare, ai devenit si tu un frustrat paranoic cu replici de smecheras nevaccinat.

2) Sa-ti dau si o replica in stilul tau: Dupa neuronul tau de birou, cu fuckultatea de "dreptu'-n stangu'" si spalat in Dambovita, ce sunt eu? Agentia ta de presa??? Am pus ce am gasit atunci pe loc intr-o pagina de presa sportiva! Punct si ma sterg undeva cu paranoia si nemultumirea ta aberanta! PUNE TU TOATE CITATELE PAMANTULUI! CINE TE OPRESTE???

Edited by xray

Weekendul e timp de birt si de glume proaste. Ora in care unii din cei autointitulati de la miazazi numara ouale intaiului botosanean. Pana aici, lucruri haioase si libertate de exprimare, din nefericire nu stiu ce s-a intamplat cu proiectul socios al lui Jan si al masonului belgian de Severin...Noroc totusi ca pe-aici mai apar din cand in cand , fie un Bula cu nickname de mare fotbalist, fie cate-un fanfaron nostalgic cu aere de saman intr-ale stelismului. Va felicit baieti ! Steaua libera ! Armata e cu noi ! Talpan presedinte !!!

Edited by Gosu

Comentariile sunt functionale. Sa inceapa balacareala!

@George Stan și Azzido

Sincer, ați facut o treaba foarte buna. Îmi place noul look și noile funcționalități. Felicitări! 

Edited by xray

Atenție!

Logarea se face cu adresa de e-mail, nu cu ID-ul. Cel puțin la mine așa funcționează.

Probleme cu logarea / adaugare de comentarii. Ma pot loga, apare numele de utilizator, dar daca incerc sa adaug un comentariu sunt trimis din nou sa ma loghez. Nu-mi dau seama care e problema.

mai aveti probleme cu logarea ?

nu s-a schimbat nimic, arata ca sunt logat dar la comentarii link-urile spun ca trebuie sa ma autentific ca sa pot comenta.

Ok, asigura-te ca ai aceeasi adresa de mail in contul de pe forum (la profil) si in wordpress:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?/settings/

http://fcsteaua.ro/wp-admin

Eu din cate vad ai adrese de mail diferite. Hotaraste-te asupra unei singure adrese si modifica ori pe forum, ori in wordpress!

Valabil pentru toti ceilalti care au probleme asemanatoare.