Sign in to follow this  
Followers 0
BogdanD

Probleme cu logarea pe site

64 posts in this topic

Dear all,

cred ca ceva se intampla cu site-ul la nivel tehnic ce merita investigat. 

Am incercat sa ma loghez de ceva timp pe fcsteaua.ro dar nu am reusit ... prin urmare nu pot participa la discutii. 

Logarea cu facebook nu merge, procesul de recovery password se opreste (nu functioneaza) dupa ce primesti mail-ul cu user ID si activation Key (dupa ce le introduc pur si simplu nu trece mai departe) ... Am incercat in repetate randuri sa fac un cont nou si nu merge!! nu pot sa trec la pasul 2! 

Daca asta se intampla pentru toti utilizatorii imi imaginez ca majoritatea renunta la orice intentie de a participa la discutii si nu cred ca semnaleaza problema din moment ce nu exista o modalitate rapida de a trimite un feedback ... cel putin eu nu am gasit. 

Pana si messengerul nu merge ... am trimis un mesaj lui Xray pe aceasta tema dar nu pt sa vad daca am primit vreun raspuns. 

Am fost surprins sa vad ca pot sa ma loghez pe forum cu facebook ... dar daca intru pe site ... nici o sansa! 

Please fix it ... sau sa avem osibilitatea de a comenta un articol fara logare ... nu este ideal avand in vedere cati idioti sunt acum "liberi" pe net ... dar mai bine asa decat sa nu putem sa comunicam intre noi. 

Hai Steaua! 

Ti-am raspuns. Încearcă sa accesezi masageria de ici:

543a78ba2d4b41059205fe827027d063.png

Referitor la logare răspunsul a fost:

dbe5a291ed294f3aaad5718f01b0cd76.png

NOTA

Cei care aveti probleme cu scrierea pe prima pagina si după ce ați procedat ca mai sus, lăsati mesaj aici!

Cred ca se intampla lucruri foarte ciudate ...

Am mers pe varianta password recovery si am reusit sa ma loghez folosind user name si New password (primita pe mail) ... foarte frumos ...

Am incercat sa schimb parola si primesc eroare ...

Plec de acasa si la servici incerc sa ma loghez pe acelasi principiu ... User name si New password (primita pe mail)  ... Credeti ca mai merge? NU!

Prin urmare sunt iarasi in imposibilitatea de a ma loga pe site ... si cred ca am incercat toate variantele posibile ... pacat ...

Sunt foarte curios daca pe laptopul de acasa am ramas logat sau nu ... o sa vad ...

Guys ... please fix this somehow!

Am incercat si varianta cu noua parola introdusa cu toate ca am primit mesaj de eroare in momentul in care am incercat sa schimb parola ... am considerat ca poate noua parola a ajuns in baza de date dar pagina de confirmare nu functioneaza ... Spre surprinderea mea nu primesc mesaj: user sau parola incorecte ... pur si simplu nu-mi apare nimic ... pagina se reseteaza si nu ma logheaza ...

Astept sa ajung acasa sa vad daca am ramas logat ... in caz contrar voi merge pe varianta reset password si daca merge nu o voi mai schimba ... I'll keep you all posted with my "progress".

So ... ajuns acasa ... aceeasi problema ... 

Singura solutie identificata: reset password ... am primit cele doua mail'uri ... m-am logat cu user name si new password si merge ... nu am sa mai incerc sa schimb nimic ... 

O seara frumoasa! 

S-a facut update la site.

Va rog sa verificati daca mai sunt probleme.

Problema de logare era cu Prima pagina, nu cu forumul.

Erau probleme cu ambele locatii.

Ma rog, inca mai lucrez la upgradeul forumului si mai dureaza cateva ore.

Si Azzido, daca tot te ocupi de upgrade - vezi ca vechea mea problema (imposibilitatea de a accesa mesageria privata) e inca prezenta. Aia suna a setare de administrator, nu de bug intamplator.

On 3/2/2017 at 5:14 PM, Alexandru H. said:

Mai e o mica problema - nu sunt toate articolele de pe Steaua Libera publicate pe site. :(

stim cu totii despre mica ta problema. du-te la un urolog, ceva.

Persista problema cu prima pagina la accesarea de pe telefon!

Edited by apparte
typing mistake

9 hours ago, Alexandru H. said:

E problema pentru toti - e imposibil sa te inregistrezi pe prima pagina.

Mersi, credeam ca e doar la mine :)! O observatie totusi: m-am putut loga la articolul cu meciul de azi( n-am testat sa vad daca nu-mi da eroare, o s-o fac imediat), dar la celelalte imi da eroare!

Imi da eroare dupa comentariu!

Edited by apparte
later observation

On 04.03.2017 at 10:30 AM, blaugrana86 said:

Pe telefon nici macar buton de loghin nu exista pe prima pagina si nici comentariile nu se vad

Screenshot_2017-03-04-10-22-20.png

Asta mi-a aparut si mie, dar la articolul despre meciul cu ASA nu era niciun comentariu! Acolo m-am putut loga,dar, dupa ce am pus un comentariu mi-a aparut asta! Acum prima pagina nu functioneaza, nu se "vede" nimic!

Salut. S-a facut update la forum si s-au futizat niste pluginuri de wordpress. E posibil sa mai dureze ceva zile pana rezolvam...

2 hours ago, Azzido said:

Salut. S-a facut update la forum si s-au futizat niste pluginuri de wordpress. E posibil sa mai dureze ceva zile pana rezolvam...

Problema era cu logarea pe prima pagina, nu trebuia răscolit tot site'ul

Spor la treabă :)

Nu e chiar atat de simplu. Prima pagina foloseste autentificarea de pe forum, deci chestiile sunt legate intre ele. Si da, era nevoie sa rascolim :)