Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Steaua-Slovan 1-2 (1-1)

2 posts in this topic

Sambata, 28 ianuarie 2017, de la ora 16:30, la Belek/Turcia:

 

Steaua Bucuresti-Slovan Bratislava

 

Bine cunoscuta echipa slovaca Slovan, se afla pe locul 3 dupa turul campionatului. Pe primul loc cu 12 puncte mai mult se afla Zilina.

Slovan a castigat de 24 de ori campionatul si de 18 ori Cupa. Are in palmares o Cupa UEFA.

 

Steaua aremizat in ultimul meci, joi, 1-1 cu Terek Groznii.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

FCSB a pierdut al patrulea meci amical disputat in cantonamentul din Antalya, 2-1 cu Slovan Bratislava, la capătul unui joc șters făcut de elevii lui Laurențiu Reghecampf. Slovacii au deschis scorul rapid după o eroare a lui Ovidiu Popescu, cel care s-a poziționat prost la o centrare și a sărit pe sub minge. Imediat, FCSB a revenit in joc prin Alibec. Star-ul vicecampioanei a transformat impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri, la vinclu, pe fondul revenirii in joc a românilor. Finalul primei reprize a găsit-o pe FCSB dominând teritorial, insă lipsa de idei a lui Gnohere a făcut ca poarta lui Slovan să nu fie amenințată.

 

Lucrurile au inceput mai bine pentru români in repriza secundă. Mihai Bălașa a intrat fundaș dreapta și a jucat foarte bine, De Amorim a părăsit terenul și a fost inlocuit de Jakolis, cel care a fost mutat de pe dreapta pe stânga. Totuși, prăpastia dintre atac și mijloc a fost uriașă, iar acțiunile de pe flancuri nu au putut compensa asta. Slovacii au mai inscris o dată după o fază la care apărarea FCSB a fost făcută groggy, iar Denis Alibec a fost eliminat pe final. Atacantul a luat al doilea galben pentru proteste la o fază la care a cerut penalty după o intervenție tare la Achim.

 

Concluziile reprizei secunde:

Mihai Bălașa a intrat foarte bine in joc. A avut intervenții sigure, alunecări precise și pare că joacă de ani de zile in tricoul roș-albaștrilor. A participat inclusiv la câteva faze ofensive, aportul său in atac fiind concretizat printr-o centrare bună pe capul lui Momcilovic. Deși golul doi al slovacilor s-a inscris in urma unei acțiuni de pe dreapta, Bălașa nu a fost vinovat de primirea golului, el fiind scos din joc de superioritatea numerică a lui Slovan pe acea parte.

Ieșirea lui De Amorim a produs schimbarea in bine și pe flancul stâng, acolo unde Jakolis a continuat prestația bună din prima repriză. Totuși, plecarea croatului de pe partea dreapta a insemnat intrarea lui Enache, fotbalist care pare depășit de nivel.

Până la ieșirea sa de pe teren, la mijlocul reprizei secunde, Gnohere a dezamăgit. Pe lângă faptul că nu a reușit să amenințe serios poarta slovacilor, francezul s-a incurcat in minge de mai multe ori și i-a stricat lui Alibec desele intenții de un-doi. Pare, in continuare, departe de o formă fizică optimă pentru fotbal.

Tot mai nervos pe măsură ce au trecut minutele, Denis Alibec a sfârșit prin a fi eliminat. Atacantul a primit al doilea galben pentru proteste la o fază la care fecesebiștii au cerut un penalty pentru fault la Achim.

ssursa: prosport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0